• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gün gecikme var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gülümm27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gülümm27

Ziyaretçi
selam arkadaslar araniza yeni katildim ve bir sorum olacakti, ben almanyada yasiyorum ve 1 ay önce türkiye 5 sene sonra izine geldim esim ile birlikte, sorun söyle benim bu ay 20 gün kadar gecikmem oldu, ve gecikmeden 5 - 9 - 14 idrar testi yaptirdim ama negatif cikti 14 ne yatirdigim bir klinikde yaptilar, korkmamin sebebi haplari alirken 18-19 günün haplarini unutmam yani 3 gün devam etmem, tabi bu sirada esim ile iliskiye girdim bu günlerde, bugün 4 hafta olacak ama hala kanamam gelmedi, bu normalmi, birde 3 defa idrar testi yaptirdim ve negatif cikti neden böyle oldugunu anlamadim bana bilgi verebilirmisiniz ne yapmam gerek, tekrar haplara devam edeyimmi? ne dersiniz

bazen ilk günlerde yapılan idrar testleri negatif görünür.. bence bir sağlık kurumunda kan testi ver en doğru sonucu bence busekilde alabilirsin.. gönlünden gecen neyse o olsun canım...

20 Günlük Gecikme Normal Değil Tatlim..
En Iyisi Kan Tahliliyle öğrenmek..
Ayrica Madem Böyle Bir şüphe Var Kesinlikle Hap Kullanma ...
Rabbim Gönlüne Göre Versin...

cevab yazdiginiz icin tesekürler yarin ilk isim bir klinike gidip test yaptirmak olacak bu arada gecikme 4 hafta olacak ama hamile olsam 3 defa test yaptirdim, sonuncusu 15 gün gectikten sonraydi, beni korkutan sey hamile olmam degil haplarin bir zarari olur diye korkuyorum

cevab yazdiginiz icin tesekürler yarin ilk isim bir klinike gidip test yaptirmak olacak bu arada gecikme 4 hafta olacak ama hamile olsam 3 defa test yaptirdim, sonuncusu 15 gün gectikten sonraydi, beni korkutan sey hamile olmam degil haplarin bir zarari olur diye korkuyorum

Canım sen yinede bir kan tahlili yaptır için rahat olsun baktın hamile değilsin o zamn bence bir kadın doğum doktoruna danış dört hafta gerçekten uzun bir zamn adet geçikmesinde ilk akla gelen gebeliktir ama

aslında hava değişimide etkiliyor olabilir.. bunuda hesaba katmak gerek.. ama en sonucu doktordan alabilirsiniz.. ilaçların zararı olur mu olmaz mı bu konuda bir bilgim yok...

Back
X