• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 günde 5 kilo aldım

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Kızlar sonunda kilo alabildim daha önce paylaştığım konuya bakarsanız nasıl kilo aldığımı ordan öğrenebilirsiniz sadece yiyerek kilo aldım ve bunu çevremdeki herkes farketti tabi isim vermek doğru mu bilmiyorum ama aktarcidan karışım aldım istahimi açana o oldu ben aldıysam herkes kilo alabilir

Gözünüz aydın. Ne kadar kilo aldınız ? Bende pekmez yiyorum. Ama hiç tartılmadım aldığımı hissediyorum ama.

Kızlar sonunda kilo alabildim daha önce paylaştığım konuya bakarsanız nasıl kilo aldığımı ordan öğrenebilirsiniz sadece yiyerek kilo aldım ve bunu çevremdeki herkes farketti tabi isim vermek doğru mu bilmiyorum ama aktarcidan karışım aldım istahimi açana o oldu ben aldıysam herkes kilo alabilir

bende çok kilo almak istiyorum ama hiç iştahım yok napıcam bilemiyorum ne güzel almıssınız

Ayy Merhaba ben yeniyim bole bir konu bende biraz üzüntü yaşadım kilo kaybettim alamıyorum yorumları okuyunca çok sevindim darısı başıma

Pekmezi nasıl yiyeceğim yani 2 kaşık falan mı acil cevap yazarsımisiniz çok sevinirim gerçekten

Canm ben pekmez İçmedim karışım aldm onu ictim iştahım açıldı bende fırsattan istifade yiyebildigim kadar yedim ki midem genislesin ve genişledi de çok şükür şimdi normal bi iştah sahibim yiyebiliyorum ayrıca gece yatmadan evvel bi sandavic yemeden yatmayın..

ya ben aslında çok kilo vermedim ama yuzum küçüldü herkes acayip kilo vermişsin diyor ben yuzumu nasıl toparlıcam birde belim cok fazla ince çocuk beli gibi diye dalga geçiyolar bedenim 90 58 95 kalçadan dolayımı cok ince acaba

Canm ben pekmez İçmedim karışım aldm onu ictim iştahım açıldı bende fırsattan istifade yiyebildigim kadar yedim ki midem genislesin ve genişledi de çok şükür şimdi normal bi iştah sahibim yiyebiliyorum ayrıca gece yatmadan evvel bi sandavic yemeden yatmayın..
Cnm ne aldın aktardan ismini ve fiyatini ogrenebilirmiyim

35 TL'ye aldm canm Goldmax diye bi karışım eskiden bombax diye satılıyomus sahtesi çıkınca ismini değiştirmiş firma inşallah yasak değildir isim vermek

ya ben aslında çok kilo vermedim ama yuzum küçüldü herkes acayip kilo vermişsin diyor ben yuzumu nasıl toparlıcam birde belim cok fazla ince çocuk beli gibi diye dalga geçiyolar bedenim 90 58 95 kalçadan dolayımı cok ince acaba
Bende oyleydim çok şükür şimdi iyi oldum bi 5 kilo daha alsam tam olcak

Back
X