Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde pcos varmıydı cnm?Merhaba kizlar 21 gunluk adet gecikmesi yaşıyorum 2 gün sonra doktora gidicem ama heyacandan kalbim duracak test yaptim negatif çıktı hiç gecikme yaşamadım bu kadar sizce birseyler var mıdır yardımcı olun lütfen bekliyorum cevaplari
Evet var dendi ama adetim duzenlidirNormalde pcos varmıydı cnm?
Ondan dolayı da olmayabilir adetin gecikebilir. Düzensiz olmadığı hep düzenli olacağı anlamına gelmez. Seni üzmek istemem ama çok fazla ümitlenip sonuç negatif olursa çok üzülürsün kendimden biliyorum. Bende de pcos var senin gibi benim adetim de düzenli fakat geçtiğimiz aylarda gecikmişti hatta benim testte de pozitifti test yaptığum günün akşamı adet oldum. Yani o testlerde yanıltıcı. En net doktordan öğrenirsin. Kafanı hiç karıştırma bence testlerle falan.Evet var dendi ama adetim duzenlidir
21 gün gecikmeye kopkoyu iki çizgi çıkması gerekirdi sanki. Acaba testte bir yanlışlık olabilir mi? Tekrarlasanız. Belirtiniz var mı? Ben 13 gün gecikme ile yaptım hemen çift çizgi olmuştu ama belirtim vardı mide bulantısı vsMerhaba kizlar 21 gunluk adet gecikmesi yaşıyorum 2 gün sonra doktora gidicem ama heyacandan kalbim duracak test yaptim negatif çıktı hiç gecikme yaşamadım bu kadar sizce birseyler var mıdır yardımcı olun lütfen bekliyorum cevaplari
Ondan dolayı da olmayabilir adetin gecikebilir. Düzensiz olmadığı hep düzenli olacağı anlamına gelmez. Seni üzmek istemem ama çok fazla ümitlenip sonuç negatif olursa çok üzülürsün kendimden biliyorum. Bende de pcos var senin gibi benim adetim de düzenli fakat geçtiğimiz aylarda gecikmişti hatta benim testte de pozitifti test yaptığum günün akşamı adet oldum. Yani o testlerde yanıltıcı. En net doktordan öğrenirsin. Kafanı hiç karıştırma bence testlerle falan.
Hayır belirtim yok maalesef21 gün gecikmeye kopkoyu iki çizgi çıkması gerekirdi sanki. Acaba testte bir yanlışlık olabilir mi? Tekrarlasanız. Belirtiniz var mı? Ben 13 gün gecikme ile yaptım hemen çift çizgi olmuştu ama belirtim vardı mide bulantısı vs
Belki bir rahatsızlıktandır ihmal etmeyin doktora gidin mutlakaHayır belirtim yok maalesefama olmasını umut ediyorum içime yok gibi doğuyor ama işte kalbe söz gecmiyor
Canım ınsallah vardır ama bende temmuz ayında hiç olmadi pcos da yok gebeyim sandım 10 tane test yaptım negatif sonra menopoza girdim sandım korktum umudunu kırmak istemem ama olabiliyor mevsimsel strestenMerhaba kizlar 21 gunluk adet gecikmesi yaşıyorum 2 gün sonra doktora gidicem ama heyacandan kalbim duracak test yaptim negatif çıktı hiç gecikme yaşamadım bu kadar sizce birseyler var mıdır yardımcı olun lütfen bekliyorum cevaplari
Olabilir dua edin bana Allah isteyen herkese versin hayırla sağlıklaCanım ınsallah vardır ama bende temmuz ayında hiç olmadi pcos da yok gebeyim sandım 10 tane test yaptım negatif sonra menopoza girdim sandım korktum umudunu kırmak istemem ama olabiliyor mevsimsel stresten
Canım gittin mi doktoraOlabilir dua edin bana Allah isteyen herkese versin hayırla sağlıkla