canım üzülme belki yavaş yavaş almaya başlar..benimkide emdiği gibi kaka yapıyor hiç yediği içinde durmuyor ama kilo alıyor...seninkide alır canım endişe etme..hem almazsada mamayla takviye yaparsınız...[/Q,
canım sen neler yiyorsun bebeğin kilo alması için.özel birşeyler yiyormusun yani dikkat ediyormusun yediklerine.
merhaba canım benim oğlumda ekim 2008 doğumlu 13 aylık bizimkide doğduğundan beri çok kaka yapar ilk zamanlar her altını açtığımda bezi pis bulurdum her emdiğinde yapardı kaçkere götürdük ishal diye ama normalmiş hala daha 3-4 kere yapar yapısı öyledir ama kilo kaybı varsa doktorun tahlil falan ister zaten bak bakalım bu ay en az 500 gram almışmı ne zaman 1 aylık oluyor
canım ben hiç diyet yapmıyorum bol bol yiyorum hatta kilo bile aldım( bide dinlenmen lazım süt için bol bol vakit buldukça yat uyu..bide komposto ve tatlı yiycekler tüket..bide humananın steel tea çayı var ondanda içi..benim kızımda hiç emmiyo gibi bişey memede 2 dk zor tutuyorum onu çok az emiyor bende buna üzülüyorum sütüm olduğu halde bebeğim onu emmiyor...ama mamada vermiyorum..
bende aynı durumdayımm.. oğlum emiyor ama doğmuyor memede uyuyor sütte geliyor ama maalesef sürekli aranıyor. 3830 doğdu 17 günlükken gittik 3900 olmuşş(( son 2 gündürde mama veriyorum geceleri 60 cc gündüzleride 2 kere 30 cc veriyorum... gündüzleri hiç ama hiç uykumuz yok sürekli mememde emziyorum ama yatağına yatırdığımda hemen ağlamaya başlıyor mama verdm gazını çıkartıyorum sonrada sütümü veriyorum yine o zaman uyuyor.. ne yapıcam ne olur yardım edin doktor 10 gn bekle ddi ama geceleride hiç uyumuyor her saat başı kalkıyor geceleri 60 cc veriyorum sonrada her kalktığında emziriyorum...ne olur yazın bişiyler yoksa çıldırıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?