Çocuk Hastalıkları 20 günlük bebegim kaka yapamiyor !!Yardimmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Blgs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
321
4
116
Almanya
Meraba anneler sizlere bi sorum olucak.20 günlük oglum var kaka yapamiyor.Sizce 2 damla zeytinyagi vermelimiyim?internette zeytinyaginin cok etkili oldugunu okudum.ama bi türlü cesaret edemiyorum

öncelikle çok geçmiş olsum ya kıyamam bebişi canım benim doğrumu yanlışmı bilmiyorum anneler daha iyi bilecektir ama benim yengem kulak çubuğunu zetinyağına batırıp yeğenimin deliğinin çevresine ve hafifce çok az baş kısmını yarısı kadar deliğe zeytinyağı sürüyodu yğenim anında rahatlıyodu ama bilmem zararlımı yararlımı yengem bunu yaptığında yeğenim en fazla 1 aylıktı

Geçmiş olsun benim ikizlerim var kakalarını yapamadıklarında bende kulak çubuğunu zytinyağına batırıp poposuna sürerdim yumuşardı çok az1 damla falan mamasına katabilirsiniz.

Meraba anneler sizlere bi sorum olucak.20 günlük oglum var kaka yapamiyor.Sizce 2 damla zeytinyagi vermelimiyim?internette zeytinyaginin cok etkili oldugunu okudum.ama bi türlü cesaret edemiyorum

öncelikle geçmiş olsun canım.benim bebegimde iki gün yapamamıştı annem yarım kaşık zeytinyag verdi yatmadan önce gece patır patır yaptı oglum nasıl rahatladı anlatamam.ama son karara senin için rahat etcekse ver yada popsuna sür diğer arkadşların dedği gibi tekrar geçmiş olsun.

aynı seyı bende yaptım mamaya zeytın yagı koydum bıde doktor bıze benım oglan gazlıydı bıo galıa dıye bır bıtkısel ılac verdı 33 tl hergun onu ıkı kere 5 er damla varıyorum hem gaz gıdıyor hemde kaka yapmasındada ıyı oluyor bıde mama degıstırdıysen olabılır bızım velet aptamıl yıyınce kaka yapamıyor bızı perısan edıyor

Back
X