- 17 Temmuz 2024
- 39
- 107
- 8
- 31
- Konu Sahibi ecedemir32
-
Hayır demek niye bu kadar zor anlamıyorum. Doktora götürdük ziyaretleri yasakladı şimdilik sizi kabul edemeyeceğiz deyin. Gerçi bunuda
Arkadas olarak seviyorum ve bu zamana kadar birçok iyilikleri dokundu bu yüzden kolaylıkla hayır diyemiyorum anlamaları için bahane üretiyorum kendimi yorgun hissediyorum biraz daha toparlaninca beklerim dedim. Onların anlamasını bekliyorum. Bilmediğiniz şeyler içinde varsayımda bulunmayinHayır demek niye bu kadar zor anlamıyorum. Doktora götürdük ziyaretleri yasakladı şimdilik sizi kabul edemeyeceğiz deyin. Gerçi bunuda diyebileceğinizi sanmıyorum
Haklısınız. Eşimde çok insanları kirmayi sevmez ama eşime de gelelim dediklerinde eşim bahane bulup gelmeyin dedi. Biraz ısrarcı davrandılar ve haliyle sinir oldum ikimizede farkli zamanlarda emrivaki yaptılar en sonunda kibar bir dille gelmeyin dedim sanıyorum ki ben davet edene kadar bir daha gelmezler:) teşekkür ederim tavsiye icinBence bu net eşle ilgili. Gözlemlerime göre eğer eş karısına bu konuda sorun çıkarmıyor destek oluyorsa zaten kendisi arkadaşlarını idare eder, kadına yansıtmadan bunu düşündürtmeden hatta. Ama genelde bizim toplumda erkekler “nolcak sanki gelsinler, adamlar gelmek istiyor nasıl hayır diyelim, sen de abartıyorsun…” minvalinde tepkiler verdikleri için eşlerine, biz kadınlar da hem eşi ikna edip hem de diğer insanları kırmadan nasıl hayır diyeceğimizi düşünüyoruz.
(Sizde durum nasıl bilemiyorum tabi ama) erkekler de karınlar gibi biraz ince düşünse hiç böyle şeylerle uğraşmayacağız…
Son olarak nasıl reddedeceğinizi düşünüyorsanız bu sıralar bebek biraz huzursuz ben de çok yorgunum müsait olduğumuzda biz sizi davet edelim görüşmek üzere deyin
Kırıcı olmadan hayır dedim umarım anlarlar:)Bebek görmeye bu kadar sık gelmek fazla. 1 kere gelirler okey. Hayır diyin direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?