20. günüm ve burnum yamuk görünüyor:( tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
Arkadaşlar ameliyat olalı 20 gün oldu ve burnumda eğrilik var. Ameliyat olmadan önce de sol tarafa eğikti zaten burnum, şimdi de öyle görünüyor. Bu normal mi? Kafaya çok tattım ben bunu; ya düzelmezse diye:(( Yanlardan görüntüde bi problemim yok, bu önceden de hemen hemen yoktu diyebilirim, önden eğri görünüyordu burnum ve hala da öyle. Ameliyat olan arkadaşlardan böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun, moralim çok bozuk:43:

canım benim de ameliyattan önce sola yamuktu, ameliyattan sonra yani banntlar alındıktan sonra da sola yamuktu. ameliyat olalı 6 ay oldu yamukluk yeni geçti :) şişliklerdenmiş meğer yamukluk. korkma canım. ama doktorunla muhakkak bu durumu konuş ki ona göre masaj verebilir

cevabın için çok teşekkür ederim blackrose82. ben 2. haftamda gittim doktoruma, şişliklerden falan dedi masaj da vermedi birde önceden burun o tarafa eğikti kendini o tarafa çekmeye çalışıyor gibi bişeyler söyledi:S ve 3 ay sonra kontrol için gelmemi söyledi (bu süre bana çok uzun geldi kontrol için) içim rahat değil, yapamadı mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum:(
senin de başına aynı şeyin gelmiş olması ve düzelmesi biraz olsun umut oldu bana çok sağol, inşallah benimde zamanla düzelir...

aslında burda 1.-2. hafta fotoğraflarını falan görünce daha da endişeleniyorum, herkesin çok düzgün duruyor ameliyat oldukları belli ama benim hiç öyle değil:(önden eski burnumdan hiç bi farkı yok gibi

aa nıye öle oldu cnm bıldıgım kadarıyla sen memnundun..masajımı yanlıs yaptın acaba?
bu arada bende elımdekı fotolardan yukledım..bakabılrısn .işyerındekı pc.den daha netlerını yukleyecegım... bakalım begenıcekmısın?

mermaid baktım canım fotoğrafına tam yanlardan ve önden çekilmiş fotoğraflarını da merakla bekliyorum, güzel görünüyor gün geçtikçe daha da güzelleşir inşallah.
benim yanlardan gayet güzel görünüyor canım ama önden sola doğru eğik ve kalın bi görüntü, şişlerdedir umarım ama senin de aradan aynı zaman geçmesine rağmen gayet hoş incecik duruyor. bana masaj vermedi doktorum masaj yapmıyorum, hiç dokunmuyorum.bu arada içindeki yaralar ve dikişler de ayrıca çok rahatsız ediyor:(sen nasılsın herhangi problemin sıkıntın var mı?

Merhaba canım,, Aynı dert bendede var doktorum bana masaj verdi yapıyorum hergün ama bakalım nasıl olcak... doktorum bunu benimle ilgili olduğunu söyledi ama çok ii moral veriyor doktorum geçicek diee bekliyoruz senem dolsun die:16:

Merhaba nilsolt, senin ameliyatının üstünden ne kadar zaman geçti? Birde nasıl seninle ilgiliymiş ki bu problem, onu anlamadım. Benim ayın 28'inde tam 1 ay olacak ve eski burnumla hiç bir fark göremiyorum, sola doğru eğik burun deliklerim de kocaman ve orantısız görünüyor:( Buradaki 1 aylık fotolara bakıyorum hiç öyle benimki gibi orantısız bir burun göremedim, öyle bir şikayette. Yani eski haliyle yeni hali arasındaki fark çok iyi anlaşılıyor hepsinde ama benimki öyle değil:58:

Merhaba nilsolt, senin ameliyatının üstünden ne kadar zaman geçti? Birde nasıl seninle ilgiliymiş ki bu problem, onu anlamadım. Benim ayın 28'inde tam 1 ay olacak ve eski burnumla hiç bir fark göremiyorum, sola doğru eğik burun deliklerim de kocaman ve orantısız görünüyor:( Buradaki 1 aylık fotolara bakıyorum hiç öyle benimki gibi orantısız bir burun göremedim, öyle bir şikayette. Yani eski haliyle yeni hali arasındaki fark çok iyi anlaşılıyor hepsinde ama benimki öyle değil:58:

Dediğin gibi görüntüde bi problem yok ama sol taraf burun kaslarım daha kısaymış benim ve burun yüze oturmaya başladıkça kaslar çekme yapıyormuş masaj verdi bana benimki milimlik bi eğim...Doğru diyorsun büyük bi problem yok ama seninkini merak ettim doktorun kimdii

Canım ilk birkaç ay hergün ayrı bir yamuk görünebilir.. 20 gün ne ki:45: Merak etme şimdi gördüklerin daha çook değişecek..

merhaba bende 14 gün önce ameliyat oldum sağ tarafta burun ucum sola doğru kaymış gibi duruyor ama masaj yapa yapa sanki düzeliyor.bide sanki sağ delik sola göre daha büyük duruyor :( sendede anlattığım gibimi

evet canım benim de delikler orantısız onu kafaya fazla takmıyorum çoğu kişi öyle olduğunu söylüyor, şişliklerden zamanla düzeliyormuş o durum. ama burnumdaki eğiklik kafama çok takılıyor benim. 1 ay oldu sola eğik duruyor bi kaç hafta daha bekleyim doktorumla görüşeceğim.

Herşey yolunda; Canım ben kontrole gittim doktorum burnumun hala çok şiş olduğunu söyledi.İnanki burnumda her gün değişiyor.Burun delikleri daha yeni yeni biraz daha orantılı gibi oluyor.Düşün benim daha 3 aylık burnum hala şiş.Daha 10 gün öncesine kadarda yamuk görünüyordu sakın panik yapma çok erken burnun hala şiş canım zamanla oturacak seni söyledim dr daha burnu çok yeni şişler inmeyene kadar bir şey belli olmuyor dedi..Ve yatış pozisyonunu sana daha önce anlatmıştım etkisi bana göre çok burnun sola doğru yamuk görünüyosa sağa doğru yat kafana takma sakın her şey yolunda ve çok güzel olcak:):71:

canım amlıyat olalı bnmde 1.5 ay oldu ucu sola dgru yamuk ve ustune bastrınca masaj aypınca elıme bı toparlak bıse gelıo dokumu kayrddm bılmıyrm ve onden gorunusunu su an hc begenmıyorum cok kalın hala bakıslarım bıle bı anlamsız gelıyo bana bu durumdan cok sıkldm ınsann pskolojısını bozuyor resmen daha konusmak ıcın cok erkeknmıs burun hakkında anlamadm nasıl olucak bu ıs cok zahmetlıymıs carsamba kntrolum var gıdınce sorucm bunları:))

ziyadeee canımm çok sağol desteğin için:) ben doktoruma söyledim endişeleniyorum, şişliklerden mi böyle yamuk görünüyor emin değilim, hani ilk aylarda bir önlem yada masaj gibi yapılabilecek bir müdehale varsa zamanını kaçırmak istemem dedim:D korkuyorum böyle yamuk kalacak diye dedim, haftaya kontrole gelin dedi. büyük ihtimalle yarın uğrarım yanına:) bakalım ne diyecek.
ya burda bi ark. yazmış adını unuttum, onu görünce iyice korktum ondan sonra hiç duramadım zaten:D onun da burnu 3 haftalıkmış eğri duruyomuş doktora gitmiş doktoru ilk 1 ay masaj çok önemli, burun şeklini ilk 1 ayda alıyor bu son 1 hafta masajını düzenli yaptın yaptın falan demiş, öyle duyunca bende telaşa kapıldım o kadar eziyetten sonra telafisi olmazsa gün geçtikçe diye:D bi gideyim de içim rahatlasın:10:

canım amlıyat olalı bnmde 1.5 ay oldu ucu sola dgru yamuk ve ustune bastrınca masaj aypınca elıme bı toparlak bıse gelıo dokumu kayrddm bılmıyrm ve onden gorunusunu su an hc begenmıyorum cok kalın hala bakıslarım bıle bı anlamsız gelıyo bana bu durumdan cok sıkldm ınsann pskolojısını bozuyor resmen daha konusmak ıcın cok erkeknmıs burun hakkında anlamadm nasıl olucak bu ıs cok zahmetlıymıs carsamba kntrolum var gıdınce sorucm bunları:))

pubb benimde 35 gün oldu aynen öyle yamuk görünüyor esksi gibi, şişlerdendir inş. ama yine de doktora kontrole gideceğim. dokunduğumda sol taraf sert dümdüz iniyo ama sağ taraf öyle değil çökük, o yüzden sola eğik duruyor. inşallah kıkırdaklarla ilgili bi sorun değildir, şişliklerdendir...

Back
X