20. günüm ve burnum yamuk görünüyor:( tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

zamanla gececk tr ıns ya bılmıyorum bıde revızyn da oldm ben daha rahat nefes almam gerekırken smdı daha kotuyum burnum hep tıkalı anlamadm yani bısey bıde derı uzerndekı ıze bısey yapılamıyor mu ben o ızler gıdecek sanmıstım ama aynı duruo daha onceden ız wardı burnumn ustunde benım sımde yıne var :) bunu da takmıyorum o kadar da en cok o kemık alınan yerdekı cıkıntıdan korkuyorm ıns hrsey ııı olur zamn cabuk gecsın artk otrsun su burnumuz :)

Canım kemik değilmiş düşen burnumda et vardı benim etleri yakmış zamanla onlar dökülüyormuş kesinlikle kemik değil dedi:)) Doktora gittinmi bu arada?

Arkadaşlar ameliyat olalı 20 gün oldu ve burnumda eğrilik var. Ameliyat olmadan önce de sol tarafa eğikti zaten burnum, şimdi de öyle görünüyor. Bu normal mi? Kafaya çok tattım ben bunu; ya düzelmezse diye:(( Yanlardan görüntüde bi problemim yok, bu önceden de hemen hemen yoktu diyebilirim, önden eğri görünüyordu burnum ve hala da öyle. Ameliyat olan arkadaşlardan böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardımcı olsun, moralim çok bozuk:43:

resini görsek iyi olcaktı ama:61:

ziyadeee canımm çok sağol desteğin için:) ben doktoruma söyledim endişeleniyorum, şişliklerden mi böyle yamuk görünüyor emin değilim, hani ilk aylarda bir önlem yada masaj gibi yapılabilecek bir müdehale varsa zamanını kaçırmak istemem dedim:D korkuyorum böyle yamuk kalacak diye dedim, haftaya kontrole gelin dedi. büyük ihtimalle yarın uğrarım yanına:) bakalım ne diyecek.
ya burda bi ark. yazmış adını unuttum, onu görünce iyice korktum ondan sonra hiç duramadım zaten:D onun da burnu 3 haftalıkmış eğri duruyomuş doktora gitmiş doktoru ilk 1 ay masaj çok önemli, burun şeklini ilk 1 ayda alıyor bu son 1 hafta masajını düzenli yaptın yaptın falan demiş, öyle duyunca bende telaşa kapıldım o kadar eziyetten sonra telafisi olmazsa gün geçtikçe diye:D bi gideyim de içim rahatlasın:10:

canım benim doktorumdu 3 haftada düzelir diyen ve dün doktorum gördü aferin düzeltmişsin dedi çok mutlu oldum bide burun ucumdaki kalınlaşma geçse çok mutlu olacm

inş şişlikten oyledir ben sansız cıktım dr.um mahvetmiş burnumu eskisinden daha yamuk nerdeyse tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum su an

Canım kemik değilmiş düşen burnumda et vardı benim etleri yakmış zamanla onlar dökülüyormuş kesinlikle kemik değil dedi:)) Doktora gittinmi bu arada?

hmm sevindim canım, o gün söylediğinde korkmuştum sen iyi dayanıyorsun valla:D doktora bugün uğradım ama yoktu, randevusuz gittim. bu hafta içinde giderim ama mutlaka:)

Valla canım normalde çok sabırsız biriyim..Bir çok arkadaşımı rahatsız edip durmadan soru soruyodum ağlıyodum ayna elimden düşmüyodu günde eminim yüzü geçmiştir abartmıyorum:) 3 ay nasıl geçti dersen hep acabalarla ağlamakla..Burnum hala da şişmiş doktorum söyledi hele ucu daha top bir bakıyorsun harika bir burunertesi gün yamuk yumuk bir şey hep şişten böyle oluyor.Sonuçta kıkırdaklarla oynanmış hala bazen aniden bir sızı giriyo burnuma 6 aydan önce hiç bir şey belli olmuyor canım oyüzden sakın üzülme sıkma canını:)

geçmiş olsun..nickin gibi herşey.yolunda olacak inş senin için şimdiden hemen endişelenmeye başlama.güzel şeyler düşün güzel olsun herşey demişler.. ya sizin burnunuz ameliyattan sonra mı yamuldu o nasıl oluyo ki.. ben de kaza geçirdiğim için yamulan burnumu düzelttiricem.. şimdi nasıl olcak bu anlattıklarınıza bakılırsa ya daha çok yamulursa burnum.. kemik eğriliği var bende..senin doktorun kimdi herşeyyolunda?

ya ben niye göremiyorum yamukluğu...bir gariplik farketmedim ben gayet hoş duruyo..

geçmiş olsun..nickin gibi herşey.yolunda olacak inş senin için şimdiden hemen endişelenmeye başlama.güzel şeyler düşün güzel olsun herşey demişler.. ya sizin burnunuz ameliyattan sonra mı yamuldu o nasıl oluyo ki.. ben de kaza geçirdiğim için yamulan burnumu düzelttiricem.. şimdi nasıl olcak bu anlattıklarınıza bakılırsa ya daha çok yamulursa burnum.. kemik eğriliği var bende..senin doktorun kimdi herşeyyolunda?

canım, benim ameliyattan önce sola doğru eğikti burnum şimdi de eskisi kadar olmasa da o tarafa doğru var bi eğiklik ama bunun sebebi şişlikler mi yoksa kıkırdakla alakalı birşey mi bilemiyorum. yarın doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek, sonucu yazarım yine. doktorum saffet örs

ya ben niye göremiyorum yamukluğu...bir gariplik farketmedim ben gayet hoş duruyo..

silver bi ara önden tam düz bi şekilde foto çekip ekleyim. burun deliklerim de burnumda çok orantısız duruyor önden. yoksa yanlardan görüntü kötü değil, biraz daha kibar küçük bi burun olsun isterdim ama olan oldu artık. gerçi forumdan takip ettiğim kadarıyla 1 ay içinde bile baya küçülmüş burunlar gördüm o yüzden hala umudum var:) şiş sonuçta hafif de olsa küçülme olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X