20 hafta civarı kaç kilo aldınız?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Merhaba 20. haftaya yaklaştım kilo alımım hızlandı her zaman ki kadar yesemde kilom bir günde bile artıyor siz de durum nasıldı?

Normal bu haftalarda kilo artması da her bünye de her hamilikte farklıdır.
İlk kızımda doğuma bir hafta kala 88 kiloydum
İkinci kızımda 60 küsür kilo ile doğum yaptım arada dağlar kadar fark var düşün

Merhaba 20. haftaya yaklaştım kilo alımım hızlandı her zaman ki kadar yesemde kilom bir günde bile artıyor siz de durum nasıldı?
20. Haftadayim 67 ile hamile kaldim simdiden 73 oldum ama takılmıyorum tup bebekle güç bela hamile kaldim yeterki saglikla gelsin. Sende sakin takilma kilona tabiki dikkat etmekte fayda var sonra bu kilolarin birde verme asamasi olacak ama şuan aslolan bebegin sağlığı gerisi bi sekilde olur. Tartida bi gordugumu bidaha gormuyorum belkide 74 oldum 3 gündür tartilmiyorum 😂😂

20. Haftadayim 67 ile hamile kaldim simdiden 73 oldum ama takılmıyorum tup bebekle güç bela hamile kaldim yeterki saglikla gelsin. Sende sakin takilma kilona tabiki dikkat etmekte fayda var sonra bu kilolarin birde verme asamasi olacak ama şuan aslolan bebegin sağlığı gerisi bi sekilde olur. Tartida bi gordugumu bidaha gormuyorum belkide 74 oldum 3 gündür tartilmiyorum 😂😂
Sizin adiniza sevindim Allah saglikla dogurmayi nasib etsin ben doguma kadar bu hizla devam etmekten de korkuyorum ayni sekilde kilom hic yerinde durmamaya basladi hayirlisi

Normal bu haftalarda kilo artması da her bünye de her hamilikte farklıdır.
İlk kızımda doğuma bir hafta kala 88 kiloydum
İkinci kızımda 60 küsür kilo ile doğum yaptım arada dağlar kadar fark var düşün
Ayni sekilde mi beslendiniz neye gore oluyor acaba cinsiyetleri de ayniymis

Sizin adiniza sevindim Allah saglikla dogurmayi nasib etsin ben doguma kadar bu hizla devam etmekten de korkuyorum ayni sekilde kilom hic yerinde durmamaya basladi hayirlisi
Sagol canim. Orasi oyle zaman zaman bnde endişeleniyorum simdiden snra asil kilo alınacak diye ama eldende bişey gelmiyor malum salgindan dolayi neredeyse 0 hareket var. Disaridada cok aktif degiliz evin içinde de ne kadar hareket olursa ye iç yat moduna girdim ben

23 haftada 73den 81 kiloya 😆 ilkine göre iyi gidiyorum bence gerçi ilkinde zayıfım kilolu oldum şimdi kiloluydum gene kilolu olucam 😆😆😆 Allah seni inandırsın hergün tartılıyorum kafayı yicem 😆

Ayni sekilde mi beslendiniz neye gore oluyor acaba cinsiyetleri de ayniymis
Aynı şekilde beslendim diyemem çünkü ilk hamileliliğimde sevmediğim şeyleri yedim,ikinci hamileliğimde sevdiğimi yiyemedim. Çok zıt bir hamilelik yaşadım. Ama kiloyu fazla takma hamilelikten öncede sonra da spor mayetinde yürüyüş çok önemli

ben sadece 3 kilo almıştım 24. haftaya kadar , sonra da malesef erken doğum yapıp kaybettim bebeğimi

Yeni hmile olarak aranıza katılmış bulunmaktayım kızlar :halay: 2. gebeliğim ilk aylarda kilo alımı nasıldı acaba

Back
X