20. haftada detaYli usg normalmi ??

Normal canim yani bende daha girmedim detayli ya ama doktorum 29.5. Detayli usg yapcaz dedi ozamanada 21 haftalik oluyorum.. zaten duyduguma göre 20-22 haftalari arasinda yapiyorlarmis.bebisin hayirli olsun bu arada insaallah sagliklica kucagina alirsin

Sagol canim amin sende saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :) hayirli olsun bebisin ..
Ya cünkü bazilari bi sorun olursa yapiyolar bu islemi dedide bende korktum, ama doktorum hersey yolunda normal gözüküyo dedi.. Böyle bi sey var istersen yapabiliriz dedi bende tamam dedim,
Benim kiz kardesimde ayni doktora gidiyo ona sormamis o yüzden bende süpheye düstüm ona neden sormadida bana sordu diye ??

Amin canim cok sagol :) endiselenmen cok normal bende hamile oldugumu ögrendigimden beri herseyden endiseleniyorum korkuyorum gercrkten cok baska bisey hamilelik ve coook güzel ama tabii bebislerimizi görünce ne hissedecegimizi cok merak ediyorum..mesela benimde suan sol tarafim agriyo ve korkuyorum bisey minoldu noldu diye ama arastiriyorum normal yaziyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…