20.haftada kanama:(((

aycanay

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
27
5
286
Arkadaslar suan cok tedirginim ve canim cok sikkin'(( 20. Haftadayim ve bugun kanamam oldu.baya adet goruyormus gibi..az once de simsiyah parca parca bisiler gordum:KK43: hic boyle 5. Ayinda kanama goren bebegine bisey olan var mi ?:KK43: acile gittik dr kalp atisi var dedi ama kanama dusuk habercisi istirahat et falan dedi.progestan yazdi gonderdi...ama bnm icim icimi yiyor ya bebegime bisey olursa diye:( :(

Dikkat et tabi yorma kendini gerekirse hiç kalkma ama bu arada iyi düşün iyi olsun

Arkadaslar suan cok tedirginim ve canim cok sikkin'(( 20. Haftadayim ve bugun kanamam oldu.baya adet goruyormus gibi..az once de simsiyah parca parca bisiler gordum:KK43: hic boyle 5. Ayinda kanama goren bebegine bisey olan var mi ?:KK43: acile gittik dr kalp atisi var dedi ama kanama dusuk habercisi istirahat et falan dedi.progestan yazdi gonderdi...ama bnm icim icimi yiyor ya bebegime bisey olursa diye:KK43: :KK43:
Geçmiş olsun neden eve gönderdiler anlamadım okadar çok kanaman varken igne ve serumla tedbir alıyorlar normalde bende şimdiye kadar peogestan fitil kullandım günde 3 tane ama tedbir amaçlı

Evet int ten biraz baktim da genelde gec donem kanamalarinda serum igne tedavisi uygulaniyormus.Yrn baska bi dr a gitcez artik adet sancisi gibi hafif agrilarim var:(

20. Haftada düşük olması az bir olasılık belki ufak bir sorun vardır seni takip eden doktoruna git mutlaka

canım bendede 20.haftada bildiğin adet kanaması gibi olmuştu..dr herseye ragmen düşük önleyici ilaç verdı ve anında serum verdi...bi hafta istirahat etmiştim.. şimdi allah aşükür bebeğim 6 aylık..
korkma benım gıbıde olabılır .. inşallahh..

Canim.noldu bi kaç gün gecms merak ettim sonuç ne

Cok tesekkur ederim arkadaslar.
Dun kendi dr ma gittim.bu aylardaki kanama ya rahminn asagiya inmesinden yada rahim acilmasindan olabilecegini soyledi.sende her ikisi de yok,her sey yolunda korkacak birsey yok dedi.bebek buyudukce rahime giden damarlarda catlama olabileceginden bu da kanamaya sebep olabileceginden soz etti.surekli ayakta kalmaktan yorgunluk stres yada usutmeden de olabilir dedi.sukur biraz rahatladim.zaten progestani almaya basladiktan sonra kanamam da gitgide azaldi.bgn falan yok sukur.her ihtimale karsi istirahat etmemi soyledi dr.rabbim yavrumu saglicakla kucagima almami nasip eder insallah hayirlisiyla..cvp yazip beni rahatlatmaya calistiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim

çok sevindim, çok çok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşursunuz inşallah :)

Dun kendi dr ma gittim.bu aylardaki kanama ya rahminn asagiya inmesinden yada rahim acilmasindan olabilecegini soyledi.sende her ikisi de yok,her sey yolunda korkacak birsey yok dedi.bebek buyudukce rahime giden damarlarda catlama olabileceginden bu da kanamaya sebep olabileceginden soz etti.surekli ayakta kalmaktan yorgunluk stres yada usutmeden de olabilir dedi.sukur biraz rahatladim.zaten progestani almaya basladiktan sonra kanamam da gitgide azaldi.bgn falan yok sukur.her ihtimale karsi istirahat etmemi soyledi dr.rabbim yavrumu saglicakla kucagima almami nasip eder insallah hayirlisiyla..cvp yazip beni rahatlatmaya calistiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim

bol
Arkadaslar suan cok tedirginim ve canim cok sikkin'(( 20. Haftadayim ve bugun kanamam oldu.baya adet goruyormus gibi..az once de simsiyah parca parca bisiler gordum:KK43: hic boyle 5. Ayinda kanama goren bebegine bisey olan var mi ?:KK43: acile gittik dr kalp atisi var dedi ama kanama dusuk habercisi istirahat et falan dedi.progestan yazdi gonderdi...ama bnm icim icimi yiyor ya bebegime bisey olursa diye:KK43: :KK43:

bol dinlen bendedeolmuştu 3. ayımda hep yattım dinlendi dikkat edersn bişey olmaz

ilişkiden hemen sonra veya yakın bi zamanda mı oldu ya da ilişkiye giriyomusunuz..

gözün aydın canım..
ALLAH sağlıkla,hayırla kucağına versin..

Yok cnm yakin bi zamanda da olmamisti ama bir gun once misafirim vardi ve butun gun ayakta kalmistim biraz ona bagladim
Bu arada hamile takvimimiz günü gününe aynı :) doğumumuzda kolay olur inşallah canım ve sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi alırız kucağımuza...

Back
X