- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Bi fikrim yok canim ozele gidiyorum bendevlet hastanesinde cinsiyet söylenmiyor mu
sağol canım sağlıkla al bebeğini kucağınaBi fikrim yok canim ozele gidiyorum ben
5 haftalık hamileyim her an adet olacakmisim gibi sancım var benim de psikolojimi bozdu
Belli br haftadan önce söylenmiyor diye biliyorum ya 16 ya 20 ididevlet hastanesinde cinsiyet söylenmiyor mu
canım teşekkür ederimBelli br haftadan önce söylenmiyor diye biliyorum ya 16 ya 20 idi
Niye oyle bir sey varmis acabaBelli br haftadan önce söylenmiyor diye biliyorum ya 16 ya 20 idi
Kız çocuklarını kurtaj ettiren varms ondn dolayı canm. Brde 12 13. haftada yanılma çok fazla oluyo ondnda olabilir..Niye oyle bir sey varmis acaba
Bende olmadı. Şimdi arada çok nadir kısa süreli oluyor. Acaba üşütme faln olablr mi? Yada başka bi problem. Yani belki insandan insana değişir ama farklı bi dr'a danış derim.Merhaba ilk gebeligim ve 20.haftadayim.
Normalde adetlerim asla agrili olmaz. Eskiden adet oldugumu bile farketmezdim camasirimda gorene kadar. O kadar alisik degilim yani adet agrisina. Hamileligimide bu sekilde anlamistim aslinda. Regl olacakmis gibi karnim agriyodu ve bende hic olan bisey degildi o sayede anladim diyebilirim. Ama hamile kaldigimdan beri gun icinde 2-3 kere ozellikle aksamdan itibaren en basindan simdiye kadar hep regl agrisi oluyor. Hamile oldugumu bilmesem adet oldum sanip ped takarim o derece. Bu regl agrisi oldugu icin durmadan bi camasirimi kontrol etme huyum olustu hamileligin basindan beri.
Doktor bu agrilar cok normal doguma kadar surer diyo ama ben hala alisamadim. Cok sukur oglumda bi sikinti yok allah acisini gostermesin ama sizde boylemi yani hamileligin basindan beri gun icinde regl agrilari cekiyormusunuz
Yok canim yasadigim sey cok normal diger doktorlarda soyluyor zatenBende olmadı. Şimdi arada çok nadir kısa süreli oluyor. Acaba üşütme faln olablr mi? Yada başka bi problem. Yani belki insandan insana değişir ama farklı bi dr'a danış derim.
Hmm o zman Allah kolaylık versn canım. İnsan azıcığına bile dayanamıyor bazen. İnş azalr hayrlısylaYok canim yasadigim sey cok normal diger doktorlarda soyluyor zaten
Benim de arada bir oluyor 10 dk sonra geçiyorMerhaba ilk gebeligim ve 20.haftadayim.
Normalde adetlerim asla agrili olmaz. Eskiden adet oldugumu bile farketmezdim camasirimda gorene kadar. O kadar alisik degilim yani adet agrisina. Hamileligimide bu sekilde anlamistim aslinda. Regl olacakmis gibi karnim agriyodu ve bende hic olan bisey degildi o sayede anladim diyebilirim. Ama hamile kaldigimdan beri gun icinde 2-3 kere ozellikle aksamdan itibaren en basindan simdiye kadar hep regl agrisi oluyor. Hamile oldugumu bilmesem adet oldum sanip ped takarim o derece. Bu regl agrisi oldugu icin durmadan bi camasirimi kontrol etme huyum olustu hamileligin basindan beri.
Doktor bu agrilar cok normal doguma kadar surer diyo ama ben hala alisamadim. Cok sukur oglumda bi sikinti yok allah acisini gostermesin ama sizde boylemi yani hamileligin basindan beri gun icinde regl agrilari cekiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?