20.haftadayim ama su agriya hala alisamadim

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Merhaba ilk gebeligim ve 20.haftadayim.
Normalde adetlerim asla agrili olmaz. Eskiden adet oldugumu bile farketmezdim camasirimda gorene kadar. O kadar alisik degilim yani adet agrisina. Hamileligimide bu sekilde anlamistim aslinda. Regl olacakmis gibi karnim agriyodu ve bende hic olan bisey degildi o sayede anladim diyebilirim. Ama hamile kaldigimdan beri gun icinde 2-3 kere ozellikle aksamdan itibaren en basindan simdiye kadar hep regl agrisi oluyor. Hamile oldugumu bilmesem adet oldum sanip ped takarim o derece. Bu regl agrisi oldugu icin durmadan bi camasirimi kontrol etme huyum olustu hamileligin basindan beri.
Doktor bu agrilar cok normal doguma kadar surer diyo ama ben hala alisamadim. Cok sukur oglumda bi sikinti yok allah acisini gostermesin ama sizde boylemi yani hamileligin basindan beri gun icinde regl agrilari cekiyormusunuz

Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Benim sadece ilk haftalar oldu sonra geçti. Ya da ben anlayamıyorum çünkü adetlerim aşırı ağrılı geçerdi. Belki de oyüzden ağrı olarak algılamıyorumdur oluyorsa. Streslik bir şey yoktur ama korkma, hatta sevin rahimde yer açıyor büyütüyor kendine yer açıyor diye :)

Bende olmadı. Şimdi arada çok nadir kısa süreli oluyor. Acaba üşütme faln olablr mi? Yada başka bi problem. Yani belki insandan insana değişir ama farklı bi dr'a danış derim.

Benim de arada bir oluyor 10 dk sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…