20 haftalık gebelik mide bulantısı

milonguera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
193
90
98
36
Selam arkadaşlar, 20. Haftamdayim.. bu zamana kadar azalan mide bulantilarim bu hafta yeniden geri geldi.. sabahları ve gün içinde midem bulanıyor.. aacab bir sorun mu var endiselendim bilgisi olan yasayan var mi??

15. Haftadayim neredeyse hic bulantim olmadi ama bir kac gundur bende bulanti yasiyorum cok sacma ama... bi de goguslerim yine basladi sismeye acimaya ne alakaysa...

aynennn. sabahlari ozellikle. acikmis basliyorum kahvaltiya ama her yedigimde midem bulaniyor.ozellikle sabah.

Kızlar ne derece doğru bilmiyorum Ama erkek bebeklerde bi ara gelip gidermiş bulantı ... artık hurafe mi doğru mu bilmem. İlk kızımda doğurduğum gün bile kusmuştum ben

Ben 11.haftadan 16.haftaya kadar bulanti yasadim.
Bitti dedim 20.haftadan sonra yine basladi ama uzun surmedi.

Selam arkadaşlar, 20. Haftamdayim.. bu zamana kadar azalan mide bulantilarim bu hafta yeniden geri geldi.. sabahları ve gün içinde midem bulanıyor.. aacab bir sorun mu var endiselendim bilgisi olan yasayan var mi??
Bi sorun olduğunu sanmıyorum ama idrar yollarınızla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Öyle de bir belirti varsa doktorunuza danışın yoksa ciddi birşey olduğunu sanmıyorum. 22 haftalığım güya bulantılarım gitti. Ama haftada en az 1 defa aniden bulantı ve kusma yaşıyorum.

Idrarda yanma gibi bi sorun yaşamıyorum sık idrara çıkıyorum sadece ama o da normaldir sanırım sıvı bol tüketiyorum.. Sağlıkla bi doğsalar inşallah ya..

Canım ben 32 haftaligim hala ve hala midem bulanıyor ve bazen yemek yiyemiyorim sanırım dogurana kadar Bulanacak

32 haftalığım hala mide bulantım var, 7. haftadan 20 . haftaya kadar kustum, 20 haftadan sonra kusmalar haftada 1-2 ye düştü, azaldı ama bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…