20 haftalık hamileyim ama bebegımın hareketlerini hıssetmıyorum

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar ben 20haftalık hamıleyım ama henuz bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum...kucuk de olsa hıc bır belırtı yok acaba normal mi???

evet,aynıtarif ettiğingibi,bazen gaz sancısı bile zannedebilirsin bebeğinin hareketlerini..

2,3gündür galiba hıssetmeye başladım:66:hatta elimi koydugum zaman bırseyler gelıyo hafıften elime gelıp gecıyo falan:49:o kadar guzel bır duygu ki Allah ısteyen herkese nasıp etsin:46:

ohhh ne güzel önce mol gebelik sonrasu tadına doyulmaz bir mutluluk... Allahım sag salim kucagınıza almayı nasip etsin ... şu an bnde mol gebelik geçiriyrm inşallah sag salim atlatıp bu güzel duyguyu tatmak istiyorum...1 yılmı beklemiştiniz peki ?

evet cok güzel ve unutulmaz bir duygu.. banada 17. haftamda doktor sormustu, birsey hissediyormusun diye. Ben birsey hissetmemistim ozamana kadar.

Bir kaç gün sonra, cok hafif bir hareket - sanki birsey kipirdiyor. Varmi yokmu tam belli degil. Hayal da olabilir dedirten birsey. Gün gectikce bu kipirti daha belirgin oluyor ama hala bebek degildir demistim kendi kendime. Yani kendimi kandirmak, bosuna kendimi sevindirmek istemiyordum. Bu hal 21. haftanin sonuna kadar sürdü. 21. haftada ilk kez teptigini hissettim ve o an bebegin harekti oldugundan emin oldum. Cok ama cok sevinmistim ve hala seviniyorum o tepmeleri hissedince. Simdi 24+2 haftalik hamileyim ve o hareketler, tepmeler daha belirgin daha "siddetli". Hele sirt üstü yatinca. Hatta elimi karnima koyunca hissediyorum. Ister istemez insanin yüzünü inanilmaz güldürten, cok sevindirici ve seni bebegine daha da baglayan bir duygu :1:

Son düzenleme:
Back
X