Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kez hamile kaldım ve ikisindede erkenden suyum tamemn boşaldı ve bebeklerimi kaybettim öyle zor ki allah kimseye yaşatmasın. Bu durumu yaşayan ve sonrasında cocugu olan var mı acaba ? Doktorların önerdiği bi çözüm oldu mu ?lütfen yardımcı olun ne olursunuz
![]()
Ben aslında 2 Cide progestanın iğnesini vuruldum kan sulandırıcı kullandım fitil kullandım haftada bir doktora gittim rahim agzını kontrol ettirdim haftada bir. hiçbir açılma olmadıgı için dikiş atmadı 2 ayrı doktorda aynı şeyi söyledi gerek olmadıgına dair.ama yine gece uyurken bi anda suyumun gelmesiyle uyandım o an hepsi boşaldı ve bitti herşey 3 gün önce yaşadım daha çok yeniDoktorun bunun için yönlendirmesi lazım aslında. İyi bi doktora gidip sıkıntınızı anlatın tekrar hamile kalmadan önce. Çünkü ben ikizlerime hamile iken erken doğum olmasın diye her hafta iğne vuruldum hap kullandım. Ve rahim ağzıma dikiş atıldı. Bunun mutlaka bi çözümü bi tedavisi vardır
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnşallah şifa bulursunuzBen aslında 2 Cide progestanın iğnesini vuruldum kan sulandırıcı kullandım fitil kullandım haftada bir doktora gittim rahim agzını kontrol ettirdim haftada bir. hiçbir açılma olmadıgı için dikiş atmadı 2 ayrı doktorda aynı şeyi söyledi gerek olmadıgına dair.ama yine gece uyurken bi anda suyumun gelmesiyle uyandım o an hepsi boşaldı ve bitti herşey 3 gün önce yaşadım daha çok yeni![]()
Çok üzüldümBen aslında 2 Cide progestanın iğnesini vuruldum kan sulandırıcı kullandım fitil kullandım haftada bir doktora gittim rahim agzını kontrol ettirdim haftada bir. hiçbir açılma olmadıgı için dikiş atmadı 2 ayrı doktorda aynı şeyi söyledi gerek olmadıgına dair.ama yine gece uyurken bi anda suyumun gelmesiyle uyandım o an hepsi boşaldı ve bitti herşey 3 gün önce yaşadım daha çok yeni![]()
Çok teşekkür ederim en azından bi çözüm olduğunun düşüncesi bile içimi rahatlattıMerhaba benimde 4 yıl önce 18. Haftamda suyum geldi. Kesem delinmiş. 26. Haftaya kadar istirahatle yattım. 26. Haftamda doğum yapıp 13 gün sonra kaybettim bebeğimi. Benim o gebeliğimde ilk haftalardan başlayan kanamalarım vardı. Bebekte gelişimsel hbi sorun yoktu. Bebeğimi kaybettikten sonra genetik testnyaptırdım. Trombofili paneli(pıhtılaşma) testlerini yaptırdım. Rahim filmi çektirdim. Sadece pıhtılaşma bozukluğu çıktı 1 genimde homozigot. Tedavi sürecimi bi prof ile devam ettiriyordum. BNa kan sulandırıcı iğne, kortizon ilacı verdi ama bunlra rağmen iki defa kimyasal gebelik yaşadım üstüste. Daha sonra sorun bunlar değil demek diye histeroskopi yPtı. Yani rahim içerisine kamera gibi bi aletle canlı gözle bakmam lazım dedi. Nitekim rahimde ufakta olsa bi perde çıktı. Rahmim y şeklindeymiş yani. İki odacıklı gibi. O işlem esnasında o perdeyi yKtı. O ay hamile kaldım. Şükür allahıma iğnesi ilaçsız tek bir sorun yaşamadan evladımı kucağıma aldım. Şimdi tekrar hamileyim şükür allahıma bunda da bi sorun yaşamadan geçiyorsiz sürecinizi nasıl tKip ettiniz herhangi bi işlem yapılmadımı
Var elbette sen biraz kendini toparla. Sonra iyi bi dr bul ve bence bu dediğim süreçleri bi danış dr una. Kesen deliniyor patlıyor ki suyun geliyor. Yoksa bebekte bi gelişimsel sorun olurdu. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep oluyor bu duruma. Çok çok geçmiş olsun. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim. Rabbim tekrarını yaşatmasın. İlk yaşadıpın durumdan sonra bi takip yapılmadımıÇok teşekkür ederim en azından bi çözüm olduğunun düşüncesi bile içimi rahatlattı
Evet yapıldı ama iğne fitil tarzı şeyler onun dışında herhangi bişey yaptırmadım ilk hamileligimdi biraz cahilligime geldi galibaVar elbette sen biraz kendini toparla. Sonra iyi bi dr bul ve bence bu dediğim süreçleri bi danış dr una. Kesen deliniyor patlıyor ki suyun geliyor. Yoksa bebekte bi gelişimsel sorun olurdu. İdrar yolu enfeksiyonu da sebep oluyor bu duruma. Çok çok geçmiş olsun. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim. Rabbim tekrarını yaşatmasın. İlk yaşadıpın durumdan sonra bi takip yapılmadımı
evet onuda duymuştum kendimi toparladıkran sonra kültür testi yaptırıcam inşallah çok teşekürler yazdığınız içinBaşınız sagolsun öncelikle. Enfeksiyon bakıldı mi? Enfeksiyon sebebi ile zar incelerek suyu kaybediyor kese.Enfeksiyon için karından atılan dikislerde Rahim ağzı çok yukarıdan dikildi gi için enfeksiyon riski azaliyormus.Size önerim normal kadin doguma değil, iyi bir perinatologa gitmeniz.
SagolunÇok geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnşallah şifa bulursunuz![]()
Hangi şehirde yaşıyorsunuZ acaba Gittiginiz doktor iyi bir doktorsa bende gidebilirimÇok teşekkür ederim en azından bi çözüm olduğunun düşüncesi bile içimi rahatlattı
Çok geçmiş olsun2 kez hamile kaldım ve ikisindede erkenden suyum tamemn boşaldı ve bebeklerimi kaybettim öyle zor ki allah kimseye yaşatmasın. Bu durumu yaşayan ve sonrasında cocugu olan var mı acaba ? Doktorların önerdiği bi çözüm oldu mu ?lütfen yardımcı olun ne olursunuz
![]()
Yani burda iyi bi doktor bulamazsam ordaki doktorada gelebilirim şifa gördüyseniz belki bemde şifa bulurum beni o kadar rahatlattınız ki allah razı olsun sizdenbursadayım ben. İdrar kültürünü Anlık yaptırmanız gerekiyor ama daha sonra yaptırmak birşey ifade etmez diye biliyorum
Aftada bir gittim doktara iğne ilaç firil o şekilde ilerledi her gitmeme baktı aslında açıklık olursa dikiş atcaktı haftada bir gittim açılık yoktu 2 ayrı doktor atılmasına gerek yok dedi zaten suyum boşalıncada açılma yoktu baktılar sadece suyum bi anda patlıyorÇok geçmiş olsunama anlayamadığım bir nokta var ki ilk kaybından sonra ikinci hamileliğin sıkı takip edilmedi mi?? Rahim ağızı ölçümü, su kontrolü falan yapmadınız mı?? Bunun sebebi rahim yetmezliği de olabilir enfeksiyon da olabilir. Araştırdım kadarıyla böyle.. Benim bundan bir önceki hamileliğimde bebeğim hastaydı ama 18. Haftasında aniden suyum geldi sizin gibi.. Doktor bebeğin hastalığından kaynaklı olduğunu söylemişti ama ben yine de endişelendim tabi ki.. Rahim yetmezliği gibi bir durumum mu var diye.. Ondan sonraki hamileliğimde yani şuanki bebeğimde her kontrole gittiğimde rahim ağızına baktı doktorum her gitmemde sordum nasıl diye açılma, incelme falan var mı diye.. Suyu nasıl diye.. Şuan 34. Haftaya doğru ilerliyoruz ama aniden su gelmesi travma yarattı bende de . Çok tedirginim..
Allah size bundan sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Sağ salim kucağınıza aldığınız günleri size göstersin inşallah.. Ama kontrollerinizi olun bir sonraki gebelikte sıkı takip ettirin..belli bir haftadan sonra rahime dikiş atıyorlar mesela böyle bir durumla karşılaşmamak için..
Anladım canım.. Sebebi için birşey demiyorlar mı peki?? Bebeklerin genetiğine bakıldı mı??Aftada bir gittim doktara iğne ilaç firil o şekilde ilerledi her gitmeme baktı aslında açıklık olursa dikiş atcaktı haftada bir gittim açılık yoktu 2 ayrı doktor atılmasına gerek yok dedi zaten suyum boşalıncada açılma yoktu baktılar sadece suyum bi anda patlıyor
Anladım canım.. Sebebi için birşey demiyorlar mı peki?? Bebeklerin genetiğine bakıldı mı??