20 haftalıkken karında sertleşme yaşayan var mı?

zeytohnm

saglıkla gellll erkegimmm
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
668
3
296
41
İstanbul
bebegim şu anda 20+3 tam 20 haftalıkken gittim konturole bebegim iyi rahim kanalım kapalı ama oynadıgını hisettigimden beri pıt pıt vurmaları hariç gün içinde sanki içerdenn itiriyo eliyorum bakıyorum ordaa bi sertlik varr eledigim anda gidiyo hissetmeye başladıgındam beri oluyo bende pramuture topiginde okudum kasılma oldugunu yazmış genelde kasıklarımın oldugu yerlerde oluyo yukarı kısımlarda daha az benn bebegin ittirdigini düşünüyodum oyazıyı okuyuncada panik ataklı anksiyeteli bi hamile olarak ister istemezz telaşa kapıldım doktorum kasılma oldunu sanmıyorum dedi ama yinede rahatsızlıgımı bildigi için magnezyum verdi magnezyumu 3 gündür içiyorum ama yine aynı kasılma olsaa geçermiydi yoksa bebegimmi bunu yapan ilk hamilellik olunca böylee oluyoruz işte ben 54 kiloyla hamile kaldım 9 kilo felan aldım şuana kadar ama görünürde çok kilom yok acaba zayıf oldugum içinmi benim gibi olan varmı yoksa bendemi bi anormallik var doktorum degildirr dedi ama ben yinede endişeliyimmm

canım ben de zayıf kıloyla hamıle kaldım sanırım bunun kıloyla bır ılgısı yok.bende de aynı senın yazdıgın gıbı kasılma sertlesme oluyordu ama nerdeyse 17 haftalarda fılan.bende apar topar dr.ma gıttım bıseyın yok dedı.bebek o ve buyuyor ıcerde.ben sertlesme hıssedıyordum,karnımın bır tarafı sertlesıp sısıyordu bıraz.yumurta kadar fılan.elleyınce normale donuyordu.hem de beraberınde bır agrı da vardı.ama sımdı bırseyım yok.doktor da gececek dedı.ve gectı de.bence telaslanacak bırseyın yok.

canım ben de zayıf kıloyla hamıle kaldım sanırım bunun kıloyla bır ılgısı yok.bende de aynı senın yazdıgın gıbı kasılma sertlesme oluyordu ama nerdeyse 17 haftalarda fılan.bende apar topar dr.ma gıttım bıseyın yok dedı.bebek o ve buyuyor ıcerde.ben sertlesme hıssedıyordum,karnımın bır tarafı sertlesıp sısıyordu bıraz.yumurta kadar fılan.elleyınce normale donuyordu.hem de beraberınde bır agrı da vardı.ama sımdı bırseyım yok.doktor da gececek dedı.ve gectı de.bence telaslanacak bırseyın yok.

evett sertleşiyo eeliyorum orada bi sertlik oluyo eleyince çekiliyo

Canim ben demek istedigini anlayamadim? bilmiyorumkismile

anlatamamış olabilirim canım arada böyle karnımda yada kasıklarımın oldugu yerde serleşiyo böylee ve ben hisediyorum bişe dayanır ya sende hisedersinn o obölgede itirir gibi biyere dayandıgında baskı gibi anlatabildimmi bilmiyorum

sagol leylaa birazda olsa içim rahatladı doktorumd kasılma oldugunu sanmıyorum dedi ama gelde bunu bana anlatt beynime anlat

ha bide canim unutmadan soyleyim ki bu sertlesmeler cok az bir sure oluyor bebegin buyuyunce gececek.1 hafta-10 gune kalmaz boyle birsey olmayacak.

canım telaş yapma bende de oluyo bi yerde bazen sertlik oluyo sonra kayboluyo dün dr sordum
bir anormallik yok bebişler bi yerlerini oraya koyuyolar kısa süreli sonra çekilyolar
gecen gece ben ağrıdan ölüyodum hatta dedim doğuruyorum galiba karnımın içi ayrılıyo sanki bişey yırtıyordu dün dr gittim hiç bir şey rahimde normal bebekte telaş yapma büyüyo ve yer yapıyor dedi kasılmalara ve ağrılara bende magnezyum içiyorum ama tabiki tam geçirmiyo her gün içmek lazımm

sagolunn yaa içimi ferahlattınız alalh razı olsun bebişlerimizz saglıkla gelsin inşalalhhhhh

Bende 20. haftamdayım. bendede var aynı sorun. ben doktoruma sordum hemen. bebek büyüdüğü için o gerilme ve sertleşme çok normalmiş. bende bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum. son zamanlarda karnımdaki hareketleri yaygınlaştı. hem sol hem sağ hem aşağıda hissediyorum pıtpıtlarını çok güzel opuyorumnanaktan

Bende 20. haftamdayım. bendede var aynı sorun. ben doktoruma sordum hemen. bebek büyüdüğü için o gerilme ve sertleşme çok normalmiş. bende bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum. son zamanlarda karnımdaki hareketleri yaygınlaştı. hem sol hem sağ hem aşağıda hissediyorum pıtpıtlarını çok güzel opuyorumnanaktan[/QUOTE

evett aynı benimde söyledigin gibi oluyo pıtpıtlarını hisetmekk şahanee tabi mükemel bi duygu ama endişeliydimm acaba ne diye daha önce 5 haftalık düşük yapmış biri olarak vee anksiyeteli olmak beni daha da dedirgin ediyo ama çok sagolunn iyiki varsınızz kızlarr olumunekankayizsmile

inşaalhh bi kaç haftaya geçerr magnezyum içiyorum yinee oluyo büyük ihtimal bebiş yapıyo galiba elliyorum çekiliyo hisediyorumda sertleşiceni tuhaf bişe

canım bende de bazen oluyor geçen haftalarda daha çoktu karnım taş gibi oluyodu ama geçti. şimdi karnımın bazı bölgelerine sertlik oluyor mesela sağa sola yattığımda acayip ağırlık oluyor bebekler o tarafa dayanıyor onu hissediyorum

Aynen. Benim bebiş hep sağımda o yüzden sola çok rahat yatıyorum. Ama geceleri yorulup sağa dönmek zorunda kalınca sanki bebeğimi ezicekmişim gibi hissediyorum hemen düzeltiyorum kendimi.

canım bende de bazen oluyor geçen haftalarda daha çoktu karnım taş gibi oluyodu ama geçti. şimdi karnımın bazı bölgelerine sertlik oluyor mesela sağa sola yattığımda acayip ağırlık oluyor bebekler o tarafa dayanıyor onu hissediyorum

evet benimde bazı bölgelerde oluyo genelde sag tarafımdaa kasık bölgesindeee inşaalh geçerr normal belki ama beni korkutuyo bazen acıyo hisediyorumda sertleşcegini o bölgeninn

Aynen. Benim bebiş hep sağımda o yüzden sola çok rahat yatıyorum. Ama geceleri yorulup sağa dönmek zorunda kalınca sanki bebeğimi ezicekmişim gibi hissediyorum hemen düzeltiyorum kendimi.

evet benimde genelde sagda oluyo 21 ci hasftadayım iyice hareketlenmeyede başladıı bi yere 3 4 kere vuruyo maşaalhh saglıkla gelsinler inşaalhhh

Back
X