- 24 Aralık 2014
- 5.277
- 7.061
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
ay geçmiş olsun. tane karanfil diş etiyle ezince uyuşma sağlıyor ama dikişler olduğu için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. eşim normal diş çektirdi 2 gün gargara bile yasaktı hiçbir şey yapma demiş doktor. ağrı kesici iğneyi sorabilirsiniz doktorunuza ya da aile hekimine. sonuçta sezaryende de ağrı kesici iğneler yapılıyor ilk günler vardır belki bir yolu ama her ihtimale karşı fırsat buldukça sütünüzü sağın buzluğa atın. bir yol olmazsa ne kadar sürede süt veremeyeceğinizi öğrenip güçlü ağrı kesici içersiniz.1 bucuk ay önce imi hafta arayla tam cıkmıs olan 20 likleri cektirdim normal dis cekimi gibiydi zorlamadı ama bugün tam gömülü diş ameliyatı oldum 45 50 dk civari sürdü cene kemigine yakindi eley ugrastirdi bebegim var emziriyorum agri kesici ve antibiyotik güclü olanından vermedi daha hafif ve emzirmeye uygun olanindan verdi.Su an ağrıdan ağlar vaziyetteyim bebegim de dis döneminde icsem de sabaha kadar emzirmesem olayi yok saat basi emmeye kalkiyor bu agrı uzun mu sürüyor agzimi bardakla su icebilecek kadar ancak acabiliyorum ne iyi gelir ? Doktorun sırada bekleye cok hastasi vardi sunu yap yapma diye pek ilgilenemedi ne zaman normale dönerim yanağım şis aynaya baktigimda kendimden korktum yarin ve sonraki gün normale döner miyim ac duruyorum corba icmeye calistim ama agzima bir sey sokamiyorum kasik degince canimi yakiyor pipet kullanma dikislere zarar verirsin basincla dedi.2 defa sezaryen oldum sanki onun agrisi agzima gelmis gibi hissediyorum ne zaman gececek
Bebegim mümkün degil emmeden duramaz gece saat basi gunduz ise yarim saatte bir sürekli emmek istiyor dis döneminde olduğu icin yani ikimizin de derdi dişler ne yapacagimi sasirdim cok canim aciyor kolay geciyor demislerdi oysa kiay geçmiş olsun. tane karanfil diş etiyle ezince uyuşma sağlıyor ama dikişler olduğu için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. eşim normal diş çektirdi 2 gün gargara bile yasaktı hiçbir şey yapma demiş doktor. ağrı kesici iğneyi sorabilirsiniz doktorunuza ya da aile hekimine. sonuçta sezaryende de ağrı kesici iğneler yapılıyor ilk günler vardır belki bir yolu ama her ihtimale karşı fırsat buldukça sütünüzü sağın buzluğa atın. bir yol olmazsa ne kadar sürede süt veremeyeceğinizi öğrenip güçlü ağrı kesici içersiniz.
Tesekkür ederim herhangi bir sey dikislere zarar verecek diye aklım cıkıyor gargara falan yapamam tükürmek de yasakmış zafen.Buz torbasini biraktigim an zonklamaya basliyor sankiGeçmiş olsunçekimin ilk günü olduğu için gargara vb öneremiyorum ama yarından itibaren karanfil suyuyla gargara, tuzlu suyla gargara gibi ağrı hafifletici gargaralar yapabilirsiniz, bu gece yapabileceğiniz tek şey yanağınıza buz koymak
gömülü dişin zor olduğunu duymuştum. ağrı kesicisiz daha zordur ama karanfil yağı yapabilirsiniz bebeğinize de yağıyla diş etlerine masaj yaparsanız bu kadar sık emmek istemez. çok az zeytinyağına 3-4 karanfili dövüp koyun kapalı kapta bekletin sabaha o yağı kullanın bebek için 3 günde bir tekrar yapın. bu gece için soğuk kompres eğer zararlı değilse tek çareniz.Bebegim mümkün degil emmeden duramaz gece saat basi gunduz ise yarim saatte bir sürekli emmek istiyor dis döneminde olduğu icin yani ikimizin de derdi dişler ne yapacagimi sasirdim cok canim aciyor kolay geciyor demislerdi oysa ki
Artik aliskanlik edinmis bunu dis jeline soguk dis kasiyicisina ragmen israrla meme istiyor yoksa 11 aylik bebek bu kadar sık acıkmazgömülü dişin zor olduğunu duymuştum. ağrı kesicisiz daha zordur ama karanfil yağı yapabilirsiniz bebeğinize de yağıyla diş etlerine masaj yaparsanız bu kadar sık emmek istemez. çok az zeytinyağına 3-4 karanfili dövüp koyun kapalı kapta bekletin sabaha o yağı kullanın bebek için 3 günde bir tekrar yapın. bu gece için soğuk kompres eğer zararlı değilse tek çareniz.
Bugün gargara yapamazsınız zaten ancak yarından itibaren gargara olarak da değil karanfilli suyu ağzınızda tutarak biraz rahatlamasını sağlayabilirsiniz, şu anlık tek çözüm buz kompresiTesekkür ederim herhangi bir sey dikislere zarar verecek diye aklım cıkıyor gargara falan yapamam tükürmek de yasakmış zafen.Buz torbasini biraktigim an zonklamaya basliyor sanki
Bebek 11 aylıksa ilaç içmeden sütünüzü sağsanız onu verseniz olmaz mı?Artik aliskanlik edinmis bunu dis jeline soguk dis kasiyicisina ragmen israrla meme istiyor yoksa 11 aylik bebek bu kadar sık acıkmazbuz torbasini ceker cekmez muthis bir agri vuruyor ceneme dogru
SAgıma aliskin olmayan memeden süt gelmiyor maalesef keske gelse.Bir de bebegimin asil amaci emerken dislerini de kasımak damaklarini rahatlatmak amac karin doyurmak olsa corba da icerdi ama asla istemiyor gece illa ki meme olacakBebek 11 aylıksa ilaç içmeden sütünüzü sağsanız onu verseniz olmaz mı?
Tesekkur ederim umarim 1 hafta sürmez 1 hafta bu agriyla dolasma fikri korkuttu insallah yarindan sonra gecerBugün gargara yapamazsınız zaten ancak yarından itibaren gargara olarak da değil karanfilli suyu ağzınızda tutarak biraz rahatlamasını sağlayabilirsiniz, şu anlık tek çözüm buz kompresi
Üzgünüm ama ağrınız 3-4 gün belki 1 hafta sürer çünkü gömülü dişi çekmek zorunda olduğundan çene kemiğiniz de zorlanmış, muhtemelen ağrınız da çene kemiği ağrısı, ilk 2 gün daha zorlayıcı olur çünkü gargara da yapamıyorsunuz ama sonrası kolay, en azından gargara yaparsınız, buz koymaya devam edersiniz, yemek yerken bugünkü kadar zorlanmazsınız.
Sıvı gıda tüketeceğiniz için mesela ayran için çorbayı da bardakla içmeye çalışın.
1 hafta bu kadar şiddetli geçmiyor genelde, ilk 2 gün biraz zorluyor sonraki günler hafifliyor ama hassasiyet oluyor tabii.Tesekkur ederim umarim 1 hafta sürmez 1 hafta bu agriyla dolasma fikri korkuttu insallah yarindan sonra gecer
Çok geçmiş olsunTesekkür ederim herhangi bir sey dikislere zarar verecek diye aklım cıkıyor gargara falan yapamam tükürmek de yasakmış zafen.Buz torbasini biraktigim an zonklamaya basliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?