- Konu Sahibi zeynep_ist21
-
Öncelikle geçmişler olsun,dilerim hemen iyileşirsin.bende çok çektim bu 20 liklerden.Dr bana antibiotik vermişti o hemen geçirdi.Ama geçene kadar bisküvi+çay yada sütle beslenmiştim.Sonrada çektirdim.
daha 3 yer var cıkmadık daha cekıcez desne of be bu dıslerden cektıgım benım ya :))
kaç yaşındasın?
dıscıyı daha gormedım buraya ılk defa dıscıye gıdıcem ıstanbukdayken baska dıscım vardı ama ıstanbulda kaldı :) haftaya cumaya kadar cıkar agrıda yıner sanırımvalla ne zaman çıkar kimse bilemezki belkide çıkmaz öyle kalır yarı gömük bi şekilde.şubata randevu verdiyse doktorun çekicektir dişini..şuanda antibyotik kullanmaktan başka çaren yok, kullanırsan 2 güne ağrın geçer..geçmş olsun
sagol gulcıcek bazılarınkıler kucuk yasda cıkmıs ben 6 subatta 24 yasında gırcem ben daha yenı yenı cıkartıom daha cıkmadı gomulu dıs uc vermıs okadar cuma gelsede kurtulsam obur dıslerımı de agrıdıor yaatahminimce doktor antibiyotikle iltihabın yani şişin inmesini sağlar,
şiş olan dişlere normal dahi olsa müdahele etmiyolar.
ayrıca 20likdiş çok büyük bi bela. mutlaka doktora git derim,
birde bizim komşumuz 20 lik dişini yardırmaya gitmişti başka dişini çekmişler dikkat etmek lazım..
yaşın ne kadar küçükken çıkarsa o kadar iyi oluyo diyolar...
Allah şifa versin zeynepcim
kızlar ya benım 20 lik dıs cıkcak şişti yemek yıyemıyorum randevu aldım subatın 1 ıne ozamana kadar gecer mı yoksa bole dewam eder mı ne yapsam yemek yıyemıyom zayıfladım ya hastalık bı taraftan dıs bı tarafta dıse vurdu agrısı valla sısık hem dun mısır cektı canım yıyemedım ya ara sıra da agrıyor konusamıyom fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?