- Konu Sahibi badecicegi
-
maşşallah bebişine biz bunları 2012 haziran anneleri doğurdu topiğinde de paylaşıyoruz burayada yazayım
benim küçük kızım beren 24.05.2012 doğumlu
anne baba abla diyor
şarkıya eşlik ediyor
beni al hareketi yapıyor
el sallıyor
sürünerek ileri geri emekliyor
tutunup kalkıyor
desteksiz oturabiliyor
istediği yere yuvarlana yuvarlana gidiyor
oyuncaklarını sakladığımız yerden buluyor
sevinç çığlıkları kahkahalar atıyor
elinden oyuncağını aldığımızda kızıyor hatta ağlamaya başlıyor
isteklerimizi anlıyor elindeki bir şeyi bırakmasını söylediğimizde bırakıyor al dediğimizde alıyor
elindekileri yere atıp atıp tekrar isteyip oyun yapıyor
istediği birşeyi ver ver hareketiyle istiyor
mendille ağzını yüzünü mama sandalyesini silmeye çalışıyor
benim mimiklerimi taklit ediyor
şimdilik bu kadar zamanla koştuklarınıda ekleriz inşallah...
maşallah berene benim sıpada kazağının önüne yada kollarına siliyo ağzını fırsat vermeden kucaklarsam benim yakama
rüzgara da maşşallah annesi tosun paşa o yerim ben onuuuu....
benim kız tertipli mendilsiz yemeğeoturmuyor mendil ve suluğu muhakkak olacak mama sandalyesinde
tosun paşa
allam allam tertibini yerim ben onun benim oğlan grip deneyiminden sonra mendil gördümü ellerini yüzüne kapatıyo ateşlendiği içnde habire su verdim suluğu emziğinden tutp yere çarpıyo bide mırıldanıyo artık ne diyo bilmem
küfür ediyordur suluğa :)bunlarını aklını yiyim ben yaa berende geçenlerde ateşlendi doktora götürdüm boğazı hafif kızarmış dedi ilaç verdi ve ilacın tadını beğenmedi bir kaç gün kaşık görmek istemedi hep elimle besledim valla çok değişik zamane çocukları Allah hepsini korsun size de geçmiş olsun.
valla çok akıllılar bizde aynı olayı yaşadık ilaçları şırıngayla verdim. Vitamini fazla kaçtı galiba bunların
maşşallah kızlar bebişlerinize bade de örümcekle geri geri yan yan geziyo sehpaların üzerindeki örtüleri tutup çekiyo üstündekileri deviriyo :)
meraba arkadaşlar bebişlerin biberon temizliğini nasıl ve neyle yapıyosunuz.birde benim bebeğim su içmeyi pek sevmiyo ben bardak yada kaşıkla vermeye çalışıyorum ama nekadar vericeğim konusunda kararsızım buara doktorada gitmedim ondanda öğrenemedim günlük tüketmesi gereken belirli bir miktar varmı paylaşırsanız sevinirim
canım anne sütü alıyorsa pek problem değil su ama mama alıyorsa zorla biraz benimki gunde 50 cc su içiyor
biberonları haftada 1 gün kaynatıyorum onun dışında yıkıyorum deterjanlı su ile fırça kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?