20 senelik dostu ile ayrılan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatta hep baskalarini suclayarak yasayamazsin once bunu ogrenmen lazim. ben guclu degilim hem de hic degilim ama hatalarim icin bir baskasini suclamiyorum. annemle agir sikintilarim var. 2 kardesim ve annemle gorusmuyorum cocukluk travmasi genclik travmasi ask travmasi bende de var ama hayatimi bunlara gore sekillendirmeyi birakali yillar oluyor. guclu ol demiyorum ama en azindan su hayatin senin icin mucize oldugunu ve bunu kicikirik insanlar ocin harcamaman gerektigini bil diyorum.

Baktım konularına üzüldüm .. Annen terapi almalı malesef annemiz de olsa kötü olabiliyorlar. Halanıza sarılın.

6-7 yıllık ama kardeş olarak bilindiğimiz bir dostumdu. Nikah şahidi oldum öyle yani. Bir şekilde benden uzaklaşmaya başladı, diğer bir arkadaşımızla gittikçe samimileşti. Ki bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Uzaklaşmaya başladığını fark edince defalarca sordum, bir sorun mu var, bilmeden bir şey mi yaptım diye. İnsanlık hali bilmeden kırmışımdır, üzmüşümdür, kızdırmışımdır, söyle ki telafi edeyim, hatam varsa bileyim dedim. Yok dedi. Sana öyle geliyor dedi. Hiçbir şekilde kabul etmedi, insanlar bana sormaya başladı siz niye görüşmüyorsunuz diye. Dedim bilmiyorum. Öyle yani, hala bilmiyorum.

Başta çok zor oluyor, her şeyi onunla yapmaya alışmış oluyorsunuz. Ortak anılar, yerler, planlar vs. Eliniz devamlı onu aramaya, ona yazmaya gidiyor. Yolda bir şey gördüğünüzde ona alasınız geliyor falan. Sonra yavaş yavaş onsuzluğa alışıyorsunuz, bir de içerliyorsunuz sizi bu şekilde bıraktığı için.

Sonra geriye hoş anılar, zamanında güzel olan bir dostluk ve hayalet kalıyor.

20 senelik dostlarum var benimde ve birinden biri benimle konusmasa galiba bana koymaz yani sizin kadar üzülcek kadar sevdigim dost yoktur ... olamazda zaten :KK54: yapim böyle :KK54:

Sen onu çok seviyorsun sanırım ama o sana senin verdiğin kadar değer vermiyor
Baxı insanlar böyle oluyor atıyorum sevgili bulur keser konuşmayı ayrılınca sana gelir ağlar anlatır dinlersin akıl verirsin vs
Bencil tipler bunlar
Senin derdin olsa asla dinlemez bırak yorum yapmayı susar sadece
Ben sevmiyorum bu tip insanları
Yalnız kalayım ne olucak yani
Bence sen çek kendini
Ben çok eski arkadaşımla yollarımı ayırdım
Yapılacak bir şey yok
Anlaşamıyorsam arkadaşlık ilişkimi niye sürdüreyim

ohooo o aşamaya gelsem bende evlatlarım derim :)
bekar sevgilisi bile olmayan biriyim. evli olunca malum koca cocuk derken arkadas aranmıyor.
Bence yanlış
Evli de olsan sosyal çevren olmalı
Kendine ait hayatın olmazsa evlilik de sağlıklı yürümez
Türk kadınının en büyük hatası bu
Erkekler arkadaslarından vazgeçiyor mu?
Sadece kocam çocuğum dersen bunalırsın
Ve karşındaki erkek sana saygı duymaz
Kim kendine bağımlı bir insanla mutlu olabilir ki?
Ben mesela sosyal çevresi olan arkadaşları olan bir erkek isterim aksi olursa geçimsiz biri diye düşünürüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X