20 yasinda su cicegi oldum

mois96

B ♥Ş
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
136
56
48
29
Arkadaşlar, sevgilimin 2 gun sonra askerde yemin töreni var, hersey hazirdi gidicektim görecektim ama su cicegi oldum!!!!
Sizce ne yapmaliyim???

Arkadaşlar, sevgilimin 2 gun sonra askerde yemin töreni var, hersey hazirdi gidicektim görecektim ama su cicegi oldum!!!!
Sizce ne yapmaliyim???
Otur dinlenir vücudun yorgun düşer. Ben de lisede cikarttim. Ateşten gözlerimi zor aciyordum yorgunluk halsizlik vs zor atlattim.Erkek kardeşim de çıkarttı aynı zamanda o çabuk atlattı.

erkek arkadasim su cicegi geçirmiş. Eger gidersem Kendi arabamla gidicem kimseylede oturmicem, yinede bulasirmi

yani ona bulaşmasa ailesinden birine bulaşır mı ki? hiç bilemedim ama senin içinde çok yorucu olmaz mı?

erkek arkadasim su cicegi geçirmiş. Eger gidersem Kendi arabamla gidicem kimseylede oturmicem, yinede bulasirmi
Bulaşır başka insanlarada ister istemez toplumda olacaksın.
Bana kardesimden geçti kardesime bir arkadaşından geçti .

Sizce ne yapmaliyim???

ben 19yaşımda çıkardım hafifti dra git bol dinlen vicudun neresi sıcaksa orda çok çıkarmış

Geçmiş olsun çabuk atlatırsiniz inşallah. Bence de gitmeyin bulaştırirsiniz. Su çiçeği zatürreeye çevirebiliyor aman dikkat edin klima altında filan durmayin. Kardeşim su çiçeği geçirdi ve zatürreeye çevirdi. Hastanede yattık gerçi kışti ve yaşı küçüktü ama olsun. Çok dikkatli olun. Acil sifalar diliyorum size inşallah kolay atlatırsiniz.

Bence gitmemelisiniz. Kimseyi riske atmayın.
Geçmiş olsun. İhmal etmeyin basit bir hastalık değil

26 yaşında kızamık çıkarmışlığım var ve pnömoni oldum.
yani otur oturduğun yerde bence :)
dinlen bol bol.
ve sakın kaşıma döküntülerini, hiç dokunma, iz kalır ve geçmez.

geçmiş olsun, bende 22 yaşımda su çiçeği olmuştum.. patlatma sakın iz kalıyor, doktora gitmelisin.

Eğer etrafında su çiçeği olmamış kişiler varsa bulaştırabilirsin. Bence gitme, evinde dinlen bu yaşlarda biraz ağır geçiyor. Ayrıca kesinlikle kaşıma yoksa gerçekten çok fena izler kalıyor.

Back
X