Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otur dinlen yoksa vucudun cok yorulur sakaya gelmez su cicegiArkadaşlar, sevgilimin 2 gun sonra askerde yemin töreni var, hersey hazirdi gidicektim görecektim ama su cicegi oldum!!!!
Sizce ne yapmaliyim???
Teşekkür ederim zatwn cok arada kaldim , herkes cok . twhlikeli yas büyükken diyo ama onun yaninda olamicam diyede cok üzülüyorumOtur dinlen yoksa vucudun cok yorulur sakaya gelmez su cicegi
Otur dinlenir vücudun yorgun düşer. Ben de lisede cikarttim. Ateşten gözlerimi zor aciyordum yorgunluk halsizlik vs zor atlattim.Erkek kardeşim de çıkarttı aynı zamanda o çabuk atlattı.Arkadaşlar, sevgilimin 2 gun sonra askerde yemin töreni var, hersey hazirdi gidicektim görecektim ama su cicegi oldum!!!!
Sizce ne yapmaliyim???
erkek arkadasim su cicegi geçirmiş. Eger gidersem Kendi arabamla gidicem kimseylede oturmicem, yinede bulasirmigitme bulaştırırsın..
erkek arkadasim su cicegi geçirmiş. Eger gidersem Kendi arabamla gidicem kimseylede oturmicem, yinede bulasirmi
Arabada kullanamazsin bildigim kadariyla. Uzanman lazim birden azar su cicegi ates basarsa hic sasirmaerkek arkadasim su cicegi geçirmiş. Eger gidersem Kendi arabamla gidicem kimseylede oturmicem, yinede bulasirmi
Bulaşır başka insanlarada ister istemez toplumda olacaksın.erkek arkadasim su cicegi geçirmiş. Eger gidersem Kendi arabamla gidicem kimseylede oturmicem, yinede bulasirmi
Aynen o ateşli halimi unutamiyorum belki şimdiye kadar geçirdiğim en yüksek ateştir.Arabada kullanamazsin bildigim kadariyla. Uzanman lazim birden azar su cicegi ates basarsa hic sasirma
Arkadaşlar, sevgilimin 2 gun sonra askerde yemin töreni var, hersey hazirdi gidicektim görecektim ama su cicegi oldum!!!!
Sizce ne yapmaliyim???