Uzun surudir konustugum biri vardi ama daha genc yasta tanistigim icin yanlis secim yaptigimi dusunmeye basladim cunku yaninda mutlu degilim yazin bana sandalet bile giydirmiyor cunku sevmiyormus herseyimi kisitliyor arabada beraber giderken sıkılıyorum yaninda bir yere oturdugumuzda 2 laf edemiyoruz ona 6 aydir pese gidelim diyorum tamam diyip geciatiriyor tavla oynayalim bi kafede diyorum sacma buluyor kizlar tavlami oynarmis ama cok merhametli biri ve suan isi yok lise kpssine hazirlniyor yani daha askere gidicekte is bulacakta 27 yasinda olan erkek ise taide teknisyen maasi iyi askerlik filan hepsi bitmis evlenmek istiyor seneye yaza ve bu erkegin yaninda yuzum guluyor tavlada oynuyor benimle demek istedigim sey su istediklerimi yapiyor mutlu ediyor
Ilk iliskime emek verdim kac yil diye vazgecemiyorum ama 27 yasinda olan kiside ideal bi insan gibi ne yapmaliyim bilmiyorum
Ilk iliskime emek verdim kac yil diye vazgecemiyorum ama 27 yasinda olan kiside ideal bi insan gibi ne yapmaliyim bilmiyorum