20 yasindayim 21 ve 27 yasinda erkek

20 yasinda niye evlilik istiyorsun?
Evliligin ne olduğunu bilmiyorsun?
Iliskiyi evlilige tasiyacak olgunlukta degilsin.

Bosver evlenmeyi hayatininla ilgili baska planlarin olsun koca bulmak disinda.

bu ne mantık ya? biri olmadı biri.insanların yaşamlarıni işlerini kıyas yapacagna biraz kendi yasamına önem ver .adamlara sırtını yaslama.

Uzun surudir konustugum biri vardi ama daha genc yasta tanistigim icin yanlis secim yaptigimi dusunmeye basladim cunku yaninda mutlu degilim yazin bana sandalet bile giydirmiyor cunku sevmiyormus herseyimi kisitliyor arabada beraber giderken sıkılıyorum yaninda bir yere oturdugumuzda 2 laf edemiyoruz ona 6 aydir pese gidelim diyorum tamam diyip geciatiriyor tavla oynayalim bi kafede diyorum sacma buluyor kizlar tavlami oynarmis ama cok merhametli biri ve suan isi yok lise kpssine hazirlniyor yani daha askere gidicekte is bulacakta 27 yasinda olan erkek ise taide teknisyen maasi iyi askerlik filan hepsi bitmis evlenmek istiyor seneye yaza ve bu erkegin yaninda yuzum guluyor tavlada oynuyor benimle demek istedigim sey su istediklerimi yapiyor mutlu ediyor

Ilk iliskime emek verdim kac yil diye vazgecemiyorum ama 27 yasinda olan kiside ideal bi insan gibi ne yapmaliyim bilmiyorum

Ben olsam kesin bosardim

Bu kafayla 5 sene sonraki hayatını düşünmek bile istemezsin. Kocağında çocuk, yanında mecbur olduğun sorumsuz bir koca ve ahlar vahlar içerisinde azap ve pişmanlık dolu günler. Seç tabi seçme imkanın varken. Çünkü yarın seçim şansın kalmadığında hayatı başkalarının kararlarına göre yaşamaya başladığında herhangi bir seçim şansın kalmayacak.

Ikisi de arkadasın Mı tabi ki de 27 yasında olanla görüş ama dikkatli ol

Bu yaşta evlenme derdine düşeceğine oku bence. Adamların işi mevzun olmaz kendi işin mevzun olur ozaman.

İkisinin arasında kalıp tercih yapıyorsan, ikisinden de vazgeç.

Back
X