20 yıl sonra anne oldum sizde umudunuzu kaybetmeyin

zxuxlfxuxarus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
63
1
86
Diğer
evet tam yirmi yıl sonra mucizeme kavuştum arkadaşlar. Allahımisteyen herkesede hayırlısıyla nasipetsin inşallah. önce Allah nasip edecek sonra vakti zamanı gelince kendiliğinden oluyor inanın. umudunuzu kaybetmeyin. ben ilk on yıl tedavi sonrasında çocuk sahibi olamayınca peşini bırakmıştım. on senedirde bunun benim dünyadakisınavım olduğunu düşünüyordum ve Allahım böyle uygun gördüğü için artık üzülmüyordum pozitiftim yani. sonra yaşım geçiyor pişman olmıyım diye bir kez mikro enjeksiyon denedik ve çok şükür yavrum şu an bir yaşında. kliniğe giderken aklımdan geçen tek şey olsada olmasada herşey benim kaderim ve hayattaki sınavım dedim çok rahattım pozitiftim. inanın doktor yumarta rezervine bakalım dediğinde bi sepet çıkacak doktor bey diye şakalaştım .ilaçların sonunda doktorum şaşırdı 27 yumarta 14 tanesi birinci kalite dedi.yaşım dolayısıyla beklemiyordu. ,isteyen tümarkadaşlarıma tavsiyem rahat olun beyniniz rahatsa tedavilerde olumlu sonuç veriyor.Allah nasipettiyse eğer er yada geç oluyor. benimbirkızım var şimdi çokşükür Allahıma hamd olsun. ve çook güzel birduygu anneliği tatmak.Allahım isteyenlere tattırsın inşallah.dahasıda var arkadaşlar herşey bir sınav diyorum ya tam yirmi yıl bekledikten sonra bir an önce kucağımaalacakken sezaryanda bağırsaklarım delindi ve dört ay hastanede yatmakzorunda kaldım öülmden kıl payı kurtuldum.Şimdi bebeğimbiryaşını doldurdu Allahım bizi birbirimize bağışladı.ama herşeye değer .işte bu yüzden sizlerede umut vermek istedim. dualarınız eksiketmeyin oralinizi bozmayın herşeyin bir zamanı var.

anneliği sonuna kadar hak ediyorsunuz
allah sizi ayırmasın, mutluluğunuzu daim etsin:nazar:

Allah bağışlasın. Bende tedaviyi bırakmıştım hadi son kez deneyeyim dedim. 5. denemede sonuç aldım. Şimdi ikiz kızlarım var.

sağolun arkadaşlar Allah evlatlarımızı bize bizde onlara bağışlasın isteyen arkadaşlarında tez zamanında muratlarına ermesi için hep duacıyım

Allah sağlık versin size ve kızınıza...
Kesinlikle rahat olmak lazım ve takıntı yapmamak lazım...
Bende takıntı yapmıştım her ay..
sonra umudumu kestiğim aydan sonra çift çizgiyi görmüştüm...

bende 6.tüpbebek negatifimi mayıs başında aldım.ve bıraktım çünkü çok rahatsızlanıyorum.yaşım 34 artık yeter herhalde .................

bende 6.tüpbebek negatifimi mayıs başında aldım.ve bıraktım çünkü çok rahatsızlanıyorum.yaşım 34 artık yeter herhalde .................

Böyle düşünmen çok yalnış. Amacın için devam etmelisin. Benimde yaşım 34. Hatta ben denemelerimde ölümden bile döndüm. Bence bebiş gerçekten istiyorsan devam etmelisin.

6 deneme 6 yıkım gerçekten çok zor insan duvara toslamış gibi oluyor ama asla peşini bırakma. Eğer maddi olarak götürebiliyorsan sonuna kadar devam et. Zaten yaş gelince bir yerde bitiyor tedavi faslı ömür boyu sürmüyor. Yaşın çok uygun vakit geçirip oyalanırsan bu yaşlarda çok yanarsın ama geri dönemezsin.

Hadi yeniden umutla bak. Her geçen gün bir gün daha yaklaşıyorum bebeklere de

Son düzenleyen: Moderatör:
ılk tup bebek tedavısıne gıdecek bırı olarak oncelıkle dualarını esırgememenı ıstıyrum :(
sonrada rabbım mutlulugunu daım etsın saglıklı huzurlu mutlu nıce yıllar yasayın ınşşşşş

amin arkadaşlar şükürler olsun ben meleğimekavuştum darısı isteyenlerin başına önce Allah sonra tedaviler hepsibirer vesile ama içinizde hepumut olsun .çok üstelememek gerek Allahımın takdiri demek lazım . fakat elimizdeki imkanlarıda göz ardı edemeyiz mutlaka denemelerde bulunmak gerekli.Allahım tümisteyenlere hayırlısını nasipetsin.

çok güzel tebrikler ....Allah hepinize uzun mutlu ömürler nasip etsin ...........herşey Allah'ın taktiri işte ne güzel ...

evet tam yirmi yıl sonra mucizeme kavuştum arkadaşlar. Allahımisteyen herkesede hayırlısıyla nasipetsin inşallah. önce Allah nasip edecek sonra vakti zamanı gelince kendiliğinden oluyor inanın. umudunuzu kaybetmeyin. ben ilk on yıl tedavi sonrasında çocuk sahibi olamayınca peşini bırakmıştım. on senedirde bunun benim dünyadakisınavım olduğunu düşünüyordum ve Allahım böyle uygun gördüğü için artık üzülmüyordum pozitiftim yani. sonra yaşım geçiyor pişman olmıyım diye bir kez mikro enjeksiyon denedik ve çok şükür yavrum şu an bir yaşında. kliniğe giderken aklımdan geçen tek şey olsada olmasada herşey benim kaderim ve hayattaki sınavım dedim çok rahattım pozitiftim. inanın doktor yumarta rezervine bakalım dediğinde bi sepet çıkacak doktor bey diye şakalaştım .ilaçların sonunda doktorum şaşırdı 27 yumarta 14 tanesi birinci kalite dedi.yaşım dolayısıyla beklemiyordu. ,isteyen tümarkadaşlarıma tavsiyem rahat olun beyniniz rahatsa tedavilerde olumlu sonuç veriyor.Allah nasipettiyse eğer er yada geç oluyor. benimbirkızım var şimdi çokşükür Allahıma hamd olsun. ve çook güzel birduygu anneliği tatmak.Allahım isteyenlere tattırsın inşallah.dahasıda var arkadaşlar herşey bir sınav diyorum ya tam yirmi yıl bekledikten sonra bir an önce kucağımaalacakken sezaryanda bağırsaklarım delindi ve dört ay hastanede yatmakzorunda kaldım öülmden kıl payı kurtuldum.Şimdi bebeğimbiryaşını doldurdu Allahım bizi birbirimize bağışladı.ama herşeye değer .işte bu yüzden sizlerede umut vermek istedim. dualarınız eksiketmeyin oralinizi bozmayın herşeyin bir zamanı var.

gözünaydın, ne güzel sonu mutlu olmuş ya bütün çektiğin çilelere değmiş. allah nazarlardan korusun darısı başımıza. sağol paylaştığın için moral öyküsü bu.

Allahım tez zamanda sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasipetsin inşallah. isteyenleri o kadar iyi anlıyorum ki.prensesim olmadan geçirdiğim koca bir yirmiyıl var. hayat sınavım o yıllarda çocuk hasretiydi .tabiki çok üzüldüğümde oldu ama isyan etmedim nasılsa herşey Allahtan dedim.Şimdi sürekli şükrediyorum .Dilimden de isteyenlerede nasip olması için duamı eksik etmiyorum.

rabbim bebeğinize ve size dolu dolu uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. ben 16 aya 7 aylık sorunumuzu bilmeden deneme süresi, 1 tüp bebek düşüğü, 1 deva eden tüp bebek gebeliği sığdırdım. o 16 ayın her günü ayrı sıkıntı yaşadım. sizi anlayamam o bitti noktasına gelmedim. ama tahmin edemeyeceğim sıkıntıları yaşadığınıza eminim. rabbim sabrınızın karşılığını versin.

Back
X