20 yıl sonra anne oldum sizde umudunuzu kaybetmeyin

allah kuzunuza sağlıklı uzun ömürler versin ne güzel anlatmişsınız yaşadıklarınızı işallah allahım bizlerede nasip eder anne olmayı

ben de 40 yaşındayım ama rezervim çok az senin maşallah çokmuş yumurtan 38 yaşında denediysen 27 yumurta rekor resmen

rabbim bebeğinize ve size dolu dolu uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. ben 16 aya 7 aylık sorunumuzu bilmeden deneme süresi, 1 tüp bebek düşüğü, 1 deva eden tüp bebek gebeliği sığdırdım. o 16 ayın her günü ayrı sıkıntı yaşadım. sizi anlayamam o bitti noktasına gelmedim. ama tahmin edemeyeceğim sıkıntıları yaşadığınıza eminim. rabbim sabrınızın karşılığını versin.

amin . inşallah siz ve tüm isteyenlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.yazdığınız bu duayı bende sürekli okumuştum.

ben de 40 yaşındayım ama rezervim çok az senin maşallah çokmuş yumurtan 38 yaşında denediysen 27 yumurta rekor resmen[/QUOTE

geçen sene başında denedim çok şükür tek denemede üç taneden bir tanesi tuttu. ama yola çıkarken kendimi sürekli motive ettim hiç stres yapmadım. ben de doktorum da çok şaşırdı. şaka yapıyodum çift sarılı yumartalarım olacak diye . ayıldığımda sayıyı öğrenince bende şokolmuştum.aslında bir tanede olsa elli tanede olsa fark etmiyor Allahım bir ol deyince oluyor. dilerim sizinde gönlünüzün muradı olsun.umutsuzluğa kapılmayın.mutlaka birvakti saati vardır.

işallah canım.
dondurulmuşun yok mu kardeş için:)
ya kimi kadının rezervi erken bitiyor işte. benim de az...
eşinde miydi sorun?

on adet dondurulmuşvar ama ben artık doğum yapamam çünkü doğumda bağırsaklarımdelindi iltihap kanımakarıştı ve çook sıkıntılar oldu. Allahım şimdi isteyenlere versin diye dua ediyorum. aslında sorun yok gibiydi bizde hareket yavaştı sadece ama oluru fazlaydı işte açıklanamayan infertiliteydi. sende hiç canını sıkma eğer hiç yumartam çıkmasaydıda inan razıydım. ben çok kaderciyim.elbette anne olmak tarifsiz nasıl çocuk hasretini yaşayan bilir ancak işte anne olmakda öyl bişeymiş. gönülden diliyorum tez zamanda sizlerede nasip olsun inşallah.

merhaba zulfuarus yazini okudum ve seni tanimasamda senin adina cok sevindim dogumda yasananlar cok sanssizlik olmus ama Allahdan bebegini kucagina almissin umarim daha uzun seneler hep beraber olursun ,,,yazinda dikkatimi ceken ben kaderciyim olmasaydida isyan etmezdim demissin ,aslinda oyle dusunmek lazim .... isyan etmek degil belki benim yaptigim ama bebegimi kaybetmeden once hergun dua okurdum onu kaybettikden sonra kendim bile ilk baslarda farkinda olmadim ama dualardan uzaklastim ,bazen hic dua bile okumuyorum ,,bazen diyorum sinav dunyasi belki de bu benim sinavim diyorum ,ama eskisi gibi dualara sarilamiyorum rahatsiz eden bir durum aslinda...neyse bebeginle sana saglikli gunler diliyorum

Kurban oldugum Rabbim ol diyince hersey olur
20 yil sonra ne büyük bir nimet. Rabbim evladinizi islama bagislasin insallah
Allah evladinizi uzun ömürlü ana baba kiymeti bilenlerden eylesin,
bende 14 yildir bu müjdeyi bekliyorum sabirla imtihanimin bilincinde olmaya calisiyorum ,
bu basligi görünce icime bir umut doldu
sizin adiniza cok sevindim darisi tüm bebegi olmayanlara olur insallah

maşallah ya bizlere çok umut oldunuz
rabbim evladınızı size bağışlasın
demekki insan 10 yıldan sonra artık pes ediyo bende aynı durumdayım
artık kader diyip geçiyorum ama yazınızı okuyunca içimde bir ışık yandı
rabbim evladınızla sizi bir ömür ayırmasın :nazar:

merhaba zulfuarus yazini okudum ve seni tanimasamda senin adina cok sevindim dogumda yasananlar cok sanssizlik olmus ama Allahdan bebegini kucagina almissin umarim daha uzun seneler hep beraber olursun ,,,yazinda dikkatimi ceken ben kaderciyim olmasaydida isyan etmezdim demissin ,aslinda oyle dusunmek lazim .... isyan etmek degil belki benim yaptigim ama bebegimi kaybetmeden once hergun dua okurdum onu kaybettikden sonra kendim bile ilk baslarda farkinda olmadim ama dualardan uzaklastim ,bazen hic dua bile okumuyorum ,,bazen diyorum sinav dunyasi belki de bu benim sinavim diyorum ,ama eskisi gibi dualara sarilamiyorum rahatsiz eden bir durum aslinda...neyse bebeginle sana saglikli gunler diliyorum

Allahım sabırlar versin çokzorr.inşallah çektiğin acılar yerini müjdeli haberlere bırakır. dualarını ginede eksik etme veren de alan da Allah . bir mükafatın mutlaka vardır.

Kurban oldugum Rabbim ol diyince hersey olur
20 yil sonra ne büyük bir nimet. Rabbim evladinizi islama bagislasin insallah
Allah evladinizi uzun ömürlü ana baba kiymeti bilenlerden eylesin,
bende 14 yildir bu müjdeyi bekliyorum sabirla imtihanimin bilincinde olmaya calisiyorum ,
bu basligi görünce icime bir umut doldu
sizin adiniza cok sevindim darisi tüm bebegi olmayanlara olur insallah

aminn. evet dile kolay yirmiyıl .işte bu yüzden diyorum kimse umudunu kaybetmesin diye. inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olursunuz sizde tüm isteyenlerde .sabretmek zaten en büyük sınav

maşallah ya bizlere çok umut oldunuz
rabbim evladınızı size bağışlasın
demekki insan 10 yıldan sonra artık pes ediyo bende aynı durumdayım
artık kader diyip geçiyorum ama yazınızı okuyunca içimde bir ışık yandı
rabbim evladınızla sizi bir ömür ayırmasın :nazar:

aminn cnm içinizde yanan oışık sönmesin. herşeyin bir vakti zamanı varmış.ben hala rüyada gibiyim.Allahımsizlerde tattırsın inşallah.

Back
X