- 15 Temmuz 2016
- 194
- 331
- 23
Lisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?