20 yıl sonra hortlayan eski sevgili

Violet7

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
194
331
23
Lisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?

Israrla istemesi falan ne bileyim pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Yoksa bence arkadaş olunabilir ama dikkat etmek de lazım,eşiniz duyarsa üzülür.
Ben boşandım, şu an kimse yok hayatımda. Kuzenin laf arasında boşandığımı söylemiş ona ısrarı bu yüzden diye düşünüyorum.

çok gereksiz. karısına yalan dolanlarla yeminler edip aklar o kendini zaten.
hep kadınlar suçlu oluyor. kocalar aklanıyor.
siz eskisi gibi hayatınıza onsuz devam edin.
hiçbir şey de yapmayın.

Ben boşandım, şu an kimse yok hayatımda. Kuzenin laf arasında boşandığımı söylemiş ona ısrarı bu yüzden diye düşünüyorum.

Anladım,afedersiniz,yine de diğer kadın konusunda endişelenirdim ben.Sonuçta o da huzursuz olur,adam büyük ihtimalle karısından habersiz görüşmek istiyor,bence verdiğiniz karar mantıklı.

Çok gereksiz. 20 yıl görüşmediğin, evli bi erkeğin hatta dostluğuna ihtiyacın yok.
Evli olmasa neyse ama evli. Eşine yazık.

Anladım,afedersiniz,yine de diğer kadın konusunda endişelenirdim ben.Sonuçta o da huzursuz olur,adam büyük ihtimalle karısından habersiz görüşmek istiyor,bence verdiğiniz karar mantıklı.
Karısına kim söyleyebilir ki bunu? Ben asla anlayışla karşılamam, o da haklı olur bu durumda. Bu erkekler neden pişmiş aşa su kaymaya, başlarını belaya sokmaya neden bu kadar hevesli?

Çok gereksiz. 20 yıl görüşmediğin, evli bi erkeğin hatta dostluğuna ihtiyacın yok.
Evli olmasa neyse ama evli. Eşine yazık.
Evli olmasa belki konuşurdum çünkü ben de bekarım. Eşit durumda olurduk. Dediğiniz gibi gereksiz.

Tabii ki konuşma .

Kk da ; eşim lise aşkını ( onu çok sevmiş ) seneler sonra bulmuş , sosyal medyada birbirlerini eklediklerini... telefonla görüştüklerini yakaladım diye bir konu açılsa ...

Aman ne var der misin ?

Böyle bir durumun yok yere baş kahramanlarından biri olma .

Muhtemelende konuşsanız ; sen boşanmışsın , benimde evliliğim sallantıda kıvamına gelecektir :süslü:

Çok haklısın, evli erkeklerin bir numaralı yalanı değil mi boşanmak üzereyim lafı. Yersen!!!

Bir an başlıktan onun boşandığını sizin de boşandığınızı duyunca irtibata geçmek istediğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş.Evliyse boşverin bile heyecan arıyor galiba kendine.

Back
X