20 yıl sonra hortlayan eski sevgili

açıkçası ben konuşurdum
evli eski sevgili ile konuşmanın nesi aldatmak...

her otu,b.k da artık aldatmaya yormak ...

(neden tekrar iletişime geçtiğini öğrenmek için )
Aradan 20 yıl geçmiş, evli çocukları var boşandığımı öğrenince numaramı istiyor niyeti iyi dahi olsa ki % 5 lik bir ihtimal ben o topa girmek istemiyorum. Hayatım yeterince b.ktan zaten. Yeni bir probleme ihtiyacım yok.
Evli olmasa konuşurdum tabii, niyetini sorardım.

Ben adamın kesinlikle iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Bikere karakteri bence iyi değil sağlam ayakkabı değil.
Öyle olsa sizi sevdiğini iddia edip evlenme teklif ettiğinde gayet doğal olan okulunuzu bitirme kararınıza
saygı duyar sizi beklerdi.. ama beyefendi koştur koştur gitmiş evlenmeye yetmemiş birde size gelip 'son kararın mı?' diye sormuş. Şimdi ne kadar iyi niyetli olabilir ki. Hiç inanmam bu adamın öylesine bir konuşmak istediğine..
Günahını almak istemiyorum ama oh şimdi nasılsa boşanmış zaten diye düşünmüştür gibi
geliyor bana. Ayrıca kuzeninizle zaten kabaca nasıl olduğunuzu neler yaşadığınızı öğrenmiş.. daha neyi merak ediyor.

Son düzenleme:
Lisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?
Bnce konusma kendini kadinin yerine koysan hic konusmassin

Aradan 20 yıl geçmiş, evli çocukları var boşandığımı öğrenince numaramı istiyor niyeti iyi dahi olsa ki % 5 lik bir ihtimal ben o topa girmek istemiyorum. Hayatım yeterince b.ktan zaten. Yeni bir probleme ihtiyacım yok.
karar senin ,ben fikrimi söyledim
bu kadar dert etmeye ve konu açmaya da gerek yok

Zamanında onun ahını aldım biliyorum, başkasıyla evlendim mutlu olamadım, sonraki ilişkilerimde de yanlış kişilere harcadım zamanı. Yine de ne olursa olsun dediğiniz gibi 20 yıllık karısını aldatmasına alet olmayacağım.

Bence onun ahını alacak bişey yapmamışsınız o yüzden böyle düşünmeyin.
Bence ucuz atlatmışsınız siz. Karısına üzüldüm ben büyük ihtimal hiç bişeyden haberi yok.
Bilse ki evlendiği adam evlenmelerine kısa bir süre kaldığı halde eski sevgilisine gidip kararını
değiştirdiyse evlenmekten vazgeçeceğini söylediğini ve reddedilince tıpış tıpış dönüp kendisiyle evlendiğini, üstüne üstlük 20 yıl sonra bile hala aynı kafada devam ettiğini kim bilir ne kadar hayalkırıklığı yaşayıp üzülür?
Siz başka kişilerle başka olaylar yaşayıp mutsuz olmuşsunuz belki ama bu sefer de bunla evlenseniz
bu karaktersiz belki üzecekti sizi.

Siz gayet doğal olan okulunuzu bitirip, meslek sahibi olmak istemişsiniz asıl onun yaptığı size haksızlık.
Ne demek ya benimle hemen evlen ya da ayrılalım. Sonra git hemen birini bul evlen.
Atlı mı kovalıyor nedir bu. Evleneyim de kim olursa olsun.
Neyin kafasını yaşıyorsa adam..

Hiç acaba demeyin bence aklınızı karıştırmasın. Hayır getirmez. Sanırım siz de böyle düşünüyorsunuz. Evliyken sizinle iletişime geçmek istemesi masum değil ve dürüst olmadığını gösteriyor

Çok doğru düşüncesesiniz bosuna kafanızı karıştırmayın uzak durun duymayın görmeyin aynen kaldığınız yerden devam edin hayatınıza

açıkçası ben konuşurdum
evli eski sevgili ile konuşmanın nesi aldatmak...

her otu,b.k da artık aldatmaya yormak ...

(neden tekrar iletişime geçtiğini öğrenmek için )

bende sizin gibi düşünüyorum.tabii konuşulur.bir kereye mahsus.bekarsa daha fazla konuşulabilir.

evet insanın başına problem açabiliyor.bende denge bozukluğu yaptı

Bence onun ahını alacak bişey yapmamışsınız o yüzden böyle düşünmeyin.
Bence ucuz atlatmışsınız siz. Karısına üzüldüm ben büyük ihtimal hiç bişeyden haberi yok.
Bilse ki evlendiği adam evlenmelerine kısa bir süre kaldığı halde eski sevgilisine gidip kararını
değiştirdiyse evlenmekten vazgeçeceğini söylediğini ve reddedilince tıpış tıpış dönüp kendisiyle evlendiğini, üstüne üstlük 20 yıl sonra bile hala aynı kafada devam ettiğini kim bilir ne kadar hayalkırıklığı yaşayıp üzülür?
Siz başka kişilerle başka olaylar yaşayıp mutsuz olmuşsunuz belki ama bu sefer de bunla evlenseniz
bu karaktersiz belki üzecekti sizi.

Siz gayet doğal olan okulunuzu bitirip, meslek sahibi olmak istemişsiniz asıl onun yaptığı size haksızlık.
Ne demek ya benimle hemen evlen ya da ayrılalım. Sonra git hemen birini bul evlen.
Atlı mı kovalıyor nedir bu. Evleneyim de kim olursa olsun.
Neyin kafasını yaşıyorsa adam..
Güzel tespitler, akıl akıldan üstündür :KK9:

karar senin ,ben fikrimi söyledim
bu kadar dert etmeye ve konu açmaya da gerek yok
Konu açtım çünkü olayı olduğu gibi anlattım belki gözümden kaçan bir nokta vardır, kk kadınları gerçekten zeki ve yardımsever, kötü niyetli mi düşündüm diye aklımı kurcaladı bu konu.
Fikrinizi belirtmişsiniz teşekkür ederim.

Back
X