Erkek İnfertilitesi 2005 ve 2011 Kaan Aydosla yola çıkılan umut yolculugu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bnefise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
68
8
96
Danimarka
arkadaşlar yaşananları anlatamıyorum bıle okadar yogun yasandı maddi manevi sinir sistemi zorlandı KAAN HOCA IKINCI MIKROTESEYI YAPACAZ BIRINCISINI ADANA BAŞKENT RESIT GONEN TAMEN YANLIŞ YAPTI PARA TUZAGI donerden para kazanma hırsı ılaç verılmeden tedavı yapılmadan gen testi yapılmadan azosperm dedıler teste hooba amelıyat olmazmış oyle.....ogrendık ama bıze her yonden olumsuz sonuç verdi kaan HOCAYLA UZUN TEDAVI ve artık tup bebek dedi nelerrrr ve şimdi o surecteyım bir ıyı gıtse hepınıze umut olmak ıstıyoom ıçtımız yaptımız herseyı anlatacam bır olumlu sonuç alırsam bılgı verecem hepınızden dua beklıyooom yer gok dua arkadaslarrrr

tedaviniz hayırlı olsun inşallah arkadaşım:))

Allah yardımcınız olsun. yavrunuza kavuştursun.

rabbım bu yolda emek harcayan herkesı hayırlı evlatlan mukafatlandırsın hayırlı zamnda

eş zamanlı tup bebe başladık ama eşimde bulunamadı ve iptal edildi.................mıkrotesede çıkmadı hastane ve hocalarımızdan ALKLAH RAZI OLSUN ama inmemiş testis ve azosperm sonuç temmuzda kıbrısa gıdecem başka yol kalmadı..........

canım inan çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun her ne karar verdiyseniz.

Canım oraya donasyon işlemi için mi gidiceksin.......hakkında hayırlısı neyse o olsun....

evet donosyon için ellımızden geleni 2005 bu yana yaptık kuşun sutunu yaptık aklınıza ne gelırse kaan hocanın ılaçları aylık beşyuz tl verdim tum ılaçlara uzun zaman başka yol kalmadı sperm bankasıııııııı

arkadaşım allah hakkınızda hayırlısını versin. donasyon nedir? bilgi verebilir misin? kıbrısta duymadım daha önce hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…