arkadaşlar yaşananları anlatamıyorum bıle okadar yogun yasandı maddi manevi sinir sistemi zorlandı KAAN HOCA IKINCI MIKROTESEYI YAPACAZ BIRINCISINI ADANA BAŞKENT RESIT GONEN TAMEN YANLIŞ YAPTI PARA TUZAGI donerden para kazanma hırsı ılaç verılmeden tedavı yapılmadan gen testi yapılmadan azosperm dedıler teste hooba amelıyat olmazmış oyle.....ogrendık ama bıze her yonden olumsuz sonuç verdi kaan HOCAYLA UZUN TEDAVI ve artık tup bebek dedi nelerrrr ve şimdi o surecteyım bir ıyı gıtse hepınıze umut olmak ıstıyoom ıçtımız yaptımız herseyı anlatacam bır olumlu sonuç alırsam bılgı verecem hepınızden dua beklıyooom yer gok dua arkadaslarrrr
Allah yardımcınız olsun. yavrunuza kavuştursun.arkadaşlar yaşananları anlatamıyorum bıle okadar yogun yasandı maddi manevi sinir sistemi zorlandı KAAN HOCA IKINCI MIKROTESEYI YAPACAZ BIRINCISINI ADANA BAŞKENT RESIT GONEN TAMEN YANLIŞ YAPTI PARA TUZAGI donerden para kazanma hırsı ılaç verılmeden tedavı yapılmadan gen testi yapılmadan azosperm dedıler teste hooba amelıyat olmazmış oyle.....ogrendık ama bıze her yonden olumsuz sonuç verdi kaan HOCAYLA UZUN TEDAVI ve artık tup bebek dedi nelerrrr ve şimdi o surecteyım bir ıyı gıtse hepınıze umut olmak ıstıyoom ıçtımız yaptımız herseyı anlatacam bır olumlu sonuç alırsam bılgı verecem hepınızden dua beklıyooom yer gok dua arkadaslarrrr
eş zamanlı tup bebe başladık ama eşimde bulunamadı ve iptal edildi.................mıkrotesede çıkmadı hastane ve hocalarımızdan ALKLAH RAZI OLSUN ama inmemiş testis ve azosperm sonuç temmuzda kıbrısa gıdecem başka yol kalmadı..........
eş zamanlı tup bebe başladık ama eşimde bulunamadı ve iptal edildi.................mıkrotesede çıkmadı hastane ve hocalarımızdan ALKLAH RAZI OLSUN ama inmemiş testis ve azosperm sonuç temmuzda kıbrısa gıdecem başka yol kalmadı..........
evet donosyon için ellımızden geleni 2005 bu yana yaptık kuşun sutunu yaptık aklınıza ne gelırse kaan hocanın ılaçları aylık beşyuz tl verdim tum ılaçlara uzun zaman başka yol kalmadı sperm bankasıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?