- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
selam arkadaşlar inşallah konu hakkında bilgisi olan vardır, ben 2006 mezunuyum, üniversite sınavına girmiştim ama ailem uzaklara yollamadıgı için açıköğretim yazdırdılar ve puanım tıutmamıştı abuk subuk bişi tutmuştu ve gitmedim, zaten o sene evlendim ,sonra bikaç yıl sonra gene sınava girdim 4 yıllık açıköğretim işletme kazandım ,1. sınıfı geçtim ama bana göre değil, 6 yıldır özelde anaokulu öğretmenliği yapıyorum ve bölümümü okumak istiyorum. evli oldugum için ve bu sene kızım oldu daha 5 aylık örgün egitim alamam. 4 yıllık acıköğretimde kazanamam hem cok sene geçti üzerinden dersanesiz başaramam o kadarını
sorum 2 yıllık açıköğretim çocuk gelişimi öğretmenliği bölümü açılmış nerde nasıldır bilmiyorum sınavlamı giriliyo gene üniversite sınavına girmem mi gerekiyo yoksa cocuk gleişimi mezunuyum diye geçiş hakkım varmı hala :44:
inşalllah anlatabilmişimdir

sorum 2 yıllık açıköğretim çocuk gelişimi öğretmenliği bölümü açılmış nerde nasıldır bilmiyorum sınavlamı giriliyo gene üniversite sınavına girmem mi gerekiyo yoksa cocuk gleişimi mezunuyum diye geçiş hakkım varmı hala :44:
inşalllah anlatabilmişimdir