Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim Elif 28 Kasim Doğumlu, 3630 Gr Ağirliğinda Doğdu. şu Anda Ki Kilosu 7200 Gr. Boyu 65 Cm. Anne Sütü Uyanikken Almiyor. Pompayla Sağip Veriyorum. Ek Gidalara Yavaş Yavaş Başladim. Elma Ve Havuç Suyu Ile Sütlü Pirinçli Kaşik Mamasi Veriyorum. Yoğurt Denedim Almadi Bende Israr Etmedim.
kızlar yok mu baska kasım annesi.ben de dun kızıma rotarıks aşısının ikinci dozun yaptırdım.artık bebegım rahatlıkla her iki tarafa dogru dönebiliyor.![]()
benim kızım tam 6 aylık oldu,hepatitin 2. dozu ve pentaxim karma aşı yapıldı,rotarıks ne aşısı,bizim doktorumuz hiç bahsetmedide merak ettim.:uhm:
kızım şimdi 7.850 gr,68 cmbiraz fazla kilolu sanki,bizimkinde pek hareket yok,konuşması iyi ama,sürekli konuşmaya çalışıyor
biz rotariks aşısı yaptırmadık. bak şimdi moralim bozuldu. doktorumuz nden bizi uyarmadı. büyük kızım rota virüsü kapmıştı bir hafta hastanede yattı. o zaman içind kaybetmiş olduğu kilosunu hala kazanamadı. şimdi 3 yaşında olmasına rağmen kilosu 12 kg. boyu 95 cm. şimdi çok kızdım kendime rotanın aşısını neden elifime yaptırmadım. acaba çokmu geç kaldık
canım bebegının kılosunu yazmamışsın ama şundan emin ol bebeklerde aynı bizler gibi,yani yapıyla alakalı olarak zayıf, ya da tombul olabiliyor.eger herhangı bır saglık sorunu yasamıyorsanız bence ne iştahına takıl nede kılosuna.yalnız şunu tavsıye edebilirim,farklı markaların mamalarından dene belki damak tadı farklı olabılır,arada severek yedği bır mama olursa onu verırsın.rotariks aşısı bildiğim kadarıyla rota virüsü yani kış ishalini önlemek için vuruluyor. maşallah bebeğinin kilosu çok iyi. benimki mızmız ne anne sütü alıyor ne de mama yiyor. çorbaya başladım, içine bir çay kaşığı pirinç, patates, havuç, bezelye ve karnıbahar koydum. unutmadan bir çay kaşığıda zeytin yağı koydum ilk bir kaç kaşıkta tiksindi ama sonra yedi yaklaşık 30 cc kadar yedi. ayrıca elma ve havuç suyunu dönüşümlü veriyorum. anne sütüne yoğurt mayaladım. pek sevmedi. bende biraz içine muz ezdim o zaman yedi. geceleri yatarken birazda hazır kaşık maması veriyorum. geceleri de emziriyorum.ama benim kızım yine de zayıf kızıma kilo aldırmam için başka tavsiyelere ihtiyacım var. doğrusu önemli oaln sağlıklı olması ama yinede kilolu olması da kötü olmazdı yani
benim kızım tam 6 aylık oldu,hepatitin 2. dozu ve pentaxim karma aşı yapıldı,rotarıks ne aşısı,bizim doktorumuz hiç bahsetmedide merak ettim.:uhm:
kızım şimdi 7.850 gr,68 cmbiraz fazla kilolu sanki,bizimkinde pek hareket yok,konuşması iyi ama,sürekli konuşmaya çalışıyor
rotariks aşısı bildiğim kadarıyla rota virüsü yani kış ishalini önlemek için vuruluyor. maşallah bebeğinin kilosu çok iyi. benimki mızmız ne anne sütü alıyor ne de mama yiyor. çorbaya başladım, içine bir çay kaşığı pirinç, patates, havuç, bezelye ve karnıbahar koydum. unutmadan bir çay kaşığıda zeytin yağı koydum ilk bir kaç kaşıkta tiksindi ama sonra yedi yaklaşık 30 cc kadar yedi. ayrıca elma ve havuç suyunu dönüşümlü veriyorum. anne sütüne yoğurt mayaladım. pek sevmedi. bende biraz içine muz ezdim o zaman yedi. geceleri yatarken birazda hazır kaşık maması veriyorum. geceleri de emziriyorum.ama benim kızım yine de zayıf kızıma kilo aldırmam için başka tavsiyelere ihtiyacım var. doğrusu önemli oaln sağlıklı olması ama yinede kilolu olması da kötü olmazdı yani