Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2008 aralık bebeklerinin kardeşleri ne zaman gelecek
:teselli:ay canim benim ya çelikcim çok geçmişolsun..herşeyin hayırlsı ilerde oluşabilecek sorunları şimdiden önemlemini almak en iyisi..
allaa şükür sağlılısın yine bebegin olur..
tekrar geçmişolsun canim
mrb,benim 2 çocuğum var.aralarında 18 ay var.kızım 3.5 yaşında oğlum 2 yaşına girecek.tek çocuğu hiç düşünmedim iykide düşünmemişim zaten çocuklarımız apartman katlarında yanlız büyüyorlar.bari yanlarında bi kardeşleri olsun ayatlarının her anında birbirlerine itiyaç duyduklarında birbirlerinin yanlarında olsunlar.çok kardeş olanlar beni dahha iyi anlar.arkadaşlar birazcık kendimizden fedakarlık yapıp (2 sene kadar:) yavrularımızı kardeşsiz bırakmamaya çalışalım.şimdi birlikde oynadıkları,eğlendiklerini gördükçe şükrediyorum. hele de büyüdüklerinde daha iyi olacak bu.
Selam.İkinci bebeği olan Aralık annelerini kutlarım.Allah bebeklerine uzun ömürler versin.
Hamiş olanlara da sağlıklı doğumlar dilerim.
Ben de ikinci bebeğime hamileyim.Zaten ikinciyi istiyorduk ama bu kadar erken değil.Bize de sürpriz oldu hamileliğim.İkisi bir büyür ve ben de ikinciyi de atlatıp rahatlamış olurum diye düşündüm.İnşallah 2011 Mayıs annesi olacağım