2008 erkek modas

juliettt

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
368
1
58606605BA740742A9A65B7Cb.jpg



Bu kış erkekler asi ve şık !
2007-2008 Sonbahar-Kış modası, serseri ruhlu ama cool salon erkeğini yaratıyor. Yeni sezona gri tonlar damgasını vururken, sportif montlar şallarla kombinleniyor, pantolon paçaları daralıyor, ayakkabılar parlıyor.



Geniş yakalı, dar ve bele oturan deri montlar sezonun gözdeleri arasında. Deri eldivenler revaçta. Gri, siyah ve kahverengi ise sohbaharın renkleri...

Kaz tüylü pofuduk montlar, sportif ama rahatına düşkün beylere özel. Pantolonlar daraldı, bacaklarına güvenenler bu kış yaşadı


Beyler yeni sezonda geçtiğimiz yıllardaki feminenliği elinin tersiyle itiyor ve maskülen çizgilerle sert, enerjik ve seksapeli yüksek bir tarza bürünüyor. 2007-2008 Sonbahar/ Kış sezonunda, modacılar, erkeklerin maceraperest ruhundan ilham aldı. Bu sezon tüm markaların renk paletine gri ve tonları hakim. Baştan aşağı siyahlara bürünmek en önemli trendlerin başında geliyor. Tasarımlarda siyahın ağırlıklı olarak gri tonlarıyla kombinlenmesi dikkat çekiyor. Sonbaharın rengi olan toprak tonları da sezona damgasını vuruyor. Montlarda ve takım elbiselerde kahverengi, özellikle de çikolata kahve sıkça kullanılıyor. Kahverengi tonları hardal, mor, saks maviyle kombinleniyor. Kırmızı ve turuncular iddiayı vurguluyor. Elektrik mavi, neon renkler ve beyaz da moda.

İLLE DE KÜRK
Moda devlerinin kreasyonlarında kürk kullanımı, geçen sezona oranla hayli zayıf. Suni kürkler sadece detaylarda göze çarpıyor. Kürk detayları; mont ve pardösülerde yaka, kol ve kapüşon içinde kullanılıyor. Buna neden olarak, küresel ısınma yüzünden kışların artık çok da sert geçmeyecek olması gösteriliyor. Deri tasarımlar, elbette sonbahar-kış sezonunun olmazsa olmazları arasında yer almaya devam ediyor. Sportif, klasik ya da modern tasarımlı montlar, sezonun gözdesi. Jean, kadife ya da kumaş pantolonları tamamlayacak seçenekler, beylerin beğenisine sunuluyor. Kahve tonları ve siyahın yanı sıra eskitilmiş deri montlarla ceketler Marlon Brando, James Dean tarzının sezona hakim olacağının sinyallerini veriyor.

50'LERDEN UZAYA
Yeni sezon tasarımlarda 50'li yıllara göndermeler var. Ancak bu, rugan detayların yanı sıra saydam ya da renkli efektlerle fütüristik uzay çağı vurgularıyla tamamlanıyor. Öte yandan mevsime özgü kamp modası yeniden vuku buluyor ve oduncu gömlekleri sandıktan çıkıyor. Genel erkek projilinde göze çarpan en önemli ayrıntı ise serseri ruhlu bir salon erkeği! Geometrik desenlerle kırmızının hakimiyetine gelince, bu tarzın 60'ların hippi ve 70'lerin rock kültürüne göndermede bulunduğu dikkat çekiyor. Dağcılık ve kayak sporu bu sezon modasına ilham vererek, beyleri keşiflere davet ediyor. Trikolarda pembe, yeşil, turkuaz renkleri ve geleneksel desenlerin yanı sıra baklava örgü gözde. Ancak salaş görünümlü kalın örmeler tahta oturuyor.

PAÇAYI KIVIR
Trençkot ve paltolarda her zevke hitap eden seçenekler var. Soğuk savaş yıllarını hatırlatan subay paltoları fark yaratıyor. Napalar geri dönüyor. Kısa ve dar paça pantolonlarda öne çıkan trend ise duble paça detayı. Rugan efekti verilmiş mont ve yağmurluklar çok moda. Tek düğme şal yaka ceketler, yakalarda saten kullanımı sezonun yenilikleri arasında. Beyaz gömlek ise her sezon ve tüm zamanlarda olduğu gibi zirvedeki yerini koruyor. Grilere, siyahlara meydan okuyor. İngiliz tarzı ince kravatlar sezonun en önemli aksesuarı. Eskitilmiş görüntüsü veren renkli gömleklerde beyaz yakalar, kravat kullanmaktan hoşlanmayanlar için bir alternatif oluşturuyor. Kaz tüylü pofuduk montlar sportif şıklıkta tasarım yarışına giriyor. Şallar montları tamamlıyor, beyleri sarıp sarmalıyor. Beyler bu sezon tarzına uygun hangi stili seçerse seçsin, kat kat giyinerek trendleri takip ettiğini ve sezonun farkını gözler önüne seriyor. Gömlek üzerine süveter ya da triko, ceket veya montla tamamlanıyor, pantolonlar tokası iddialı kemerlerle kombinleniyor.


BERE TAK
Beyler bu sezon bastığı yerden ses getiriyor. Çünkü postallar ayakkabı trendinin kralı. Eskitilmiş deri spor ayakkabılar, klasiklerde rugan başı çekiyor. Botlarda daha çok açık kahve tonları göze çarpıyor ve genellikle gri pantolonlarla birlikte kullanılıyor. Spor ya da klasik, ayakkabı modellerinde seçenek yelpazesi geniş. Ağırlık siyah ve kahve tonlarında. Ancak parlak olmak şartıyla. Deri eldivenler yine gözde. Şapkasız çıkmayanların imdadına ise bu sezonda sportmen modeller yetişiyor. Bu sezon Bini kepleri ve örme bereler beylerin kıyafetlerini tamamlamakta kullanılıyor.
[/B][/COLOR]
 
X