Saç Rengi ve Saç Boyama 2008 moda sac rengi

Ben geçen biryerde okumuştum bakır diyordu. Böyle kızıl ışıltılı kahveler falanda... Bide karamel takıntısı bal bisküvisine dönüşmüşmüş... Okuduklarım bunlardıyerimseniben

evet sayın okuyucular şimdi kuaförümüze bağlanıyorum bu soruyu cevaplaması için:
--şimdi sayın okuyucularım bu sene de her sene olduğu gibi herkesin kendine yakışan saç rengi modalaelaelaelaelae:dance::teytey::kahve:

ben 2008 saç modeli filan saçma geliyor insana ne yakışıosa onu boyatmalı yani sarıysa moda sen sarıya mı boyatcan illa yakışmasa dahiii....sarı saçtan nefret ediyorum ve sarışınları sevmiyorum..ben koyu kahverengi saçı seviyorum ve boyuyorum koleston kışkırtıcı kahve başkada boyamam kendimi iğrençleştirmeye niyetim yoook...

SU ISIK cok haklı bence de moda diye kendimize yakısmayanı yapmamalıyız ben kahveden vazgecemem mesela :D

sarı boyalı saç fönsüz iğrenç duruyor en iyisi herkesin doğal saç rengisengözlerimebaksanab

Ay bende eskiden bi ara sarıya takmıştım beyaz tenliyim diye ama sanki insanı olduğundan yaşlı gösteriyo sarı bide sürekli makyaj yapman gerekiyo,bence en güzel renk bakır tonları bayılıyorum valla

her yılın modasına göre saç rengi değiştireceksek ne olur ondan sonra o saçların hali ?

ne yakışıyorsa ona boyatın arkadaşlar....bence hiçbir zaman modası geçemeyecek ve her daim beğenilecek saç rengi jennifer lopez ve beyonce un renkleri gibi olan renkler... çünkü orta halli bir saç rengi oldukları için her zaman geçerlidir.... çok açık olan çok koyu olan veya çok çarpıcı olan renkler kısa zamanda demode olmaya mahkumdur...çünkü çabuk farkedildikleri için çabuk da gözden düşerler ve bıkılır .. ilk bakışta çok fazla dikkat çekmeyen saç rengi insanın yüzünü eskitmez ve bıktırmaz....hem bakın gülşen bubikoğlunun gençlik filmlerindeki saç rengine....hep aynı renkti....ve sene kaç olursa olsun hiç bıkılmıyor o tip renklerden...yine de seçim sizin...ama bana soracak olursanız bu bahsettiğim kumral tonlarından şaşmam

Back
X