Selam kizlar,
Sevdicegim agustos gibi askere gitmeyi planliyor. Ne zaman basvuru yapacagina dair arastirma yapiyor ama askerlik subesini aramamis henüz.
Ben böyle seyleri bekletmeyi pek sevmiyorum, hemen arasin istiyorum ama sinavlari var, yogun o yüzden üzerine fazla gitmiyorum.
Bu konuda bilgisi olanlar var mi diye yaziyorum, basvuru ne zaman yapilmali? Biraz arastirdim temmuz ayinda yapilmali deniliyor. Birde bugün haberlerde askerligin tek tip olacagina dair söylentiler vardi, cok morelim bozuldu. Hnüz calismalar taslaktaymis ama heran gercege dönüsebilir denildi, bu acaba agustos celphinde askere gidecek olanlarida etkiler mi?
Öyle taktimki bu olaya, yarin askerlik subesini bile aramayi düsünüyorumgamyoncuiremsu
canım aynı durumdayız bizde,belirsizlik var,kimi kasımda çıkarsa ağustosta gidenleride etkiler diyor :sm_confused:
canım ne zaman başvuracak bilmiyorum ama temmuz ayı gibi sanırım,eşimin tecili yok yani,gidecek.10-12 gibi asker onu biliyorum senağlama
kızlar bu haftasonu sınav var ağustosta gıdeceklerın kısa dönem yada uzun dönem olacağına dair belli edecek olan sınav var önümüzdeki haftada nereye gıdeceklerı bellı olacakmış.
vede şöyle birşey var komutan benım bı arkadaşım muayene olacakken ona 12 ay olacak düşün kısa yada uzun olarak düşünme taslak aşamasında ama geçti sayılır demiş askeri bırlıkte ve uzun olursa uzunu kısaltmak içinmi şimdi basvurdun demış arkadaşımda bilmiyordum demiş.biz bilmiyorduk cidden ama bu haftasonundan ıtıbaren ışlemler başlayacak zannetmıyorum eger sınavları varsa sızınkılerın agustosa yetişsin askerlıklerı...