2009 Aralık ayında 1 yaşına basacak miniklerimizin doğumgünlerini buradan kutlayalım

Suzi19 -Aysu Ceylin prenses, iki parti bir arada sana her doğumgününde...1.yaşın kutlu ve mutlu olsun,hep gülmen dileğiyle...

Biraz geç oldu ama Selen'in doğumgününü kutlayan herkese teşekkür ederim.Hepimize çocuklarımızla sağlıklı :nazar:ve mutlu yıllar diliyorum.

Lora'nın biricik paşası Yağız,iyiki doğdun,Doğumunla aydınlandı dünya,gülen yüzün hiç solmasın...

Loracım,Yağız'ın doğum günü kutlu olsun.Ömrü;hayırlı,bereketli,sağlıklı,huzurlu,başarılı,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu geçsin inşallah(amin).

Lora'nın biricik paşası Yağız,iyiki doğdun,Doğumunla aydınlandı dünya,gülen yüzün hiç solmasın...

loranın talı kuzusu yağızın her günü doğum günü gibi olsun:) nice yıllara

Yağızz nice yıllara,yaşlara iyiki doğdun

kaçırdığım tüm doğum günlerini kutluyorum.yağız paşa sende iyiki doğdun bebeğim.

Loracım,Yağız'ın doğum günü kutlu olsun.Ömrü;hayırlı,bereketli,sağlıklı,huzurlu,başarılı,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu geçsin inşallah(amin).

cok tesekkur ederim canlarim düsündügünüz icn hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum

Rapunzel arkadaşımızın biricik paşası Eyüp Asaf iyiki doğdun...1.yaşın sana tüm mutlulukları getirsin inşallah...

eyüp asaf doğum günün kutlu olsun,her yaşın sana mutluluk ve sağlık içinde güzellikler getirsin

Eyüp Asaf ne güzel ismin var senin Maaşallah Nice sağlıklı yaşlara iyiki doğdun

Eyüp Asaf,doğum günün kutlu olsun.Ömrün;hayırlı,bereketli,sağlıklı,huzurlu,başarılı,sevdiğin ve sevildiğin kişilerle dopdolu geçsin inşallah(amin).

doğum günü resimmlerinizide ekleseydiniz yaa ocak annesiyim ben fikir alırdım sizlerden biraz :)
iyiki doğmuş bütün meleklerrr

Hamileliğimiz boyunca burada olan(kasım ayının son günlerinde,aralık ayında ve ocak ayının ilk günlerinde doğum yapan),doğum sonrası belli bir süre burada olup sonrasında aramıza katılamayan, ismi burada olmayan tüm aralık annelerinin bebeklerinin de doğum günleri kutlu olsun. Ömürleri;hayırlı,bereketli,sağlıklı,huzurlu,başarılı,sevdikleri ve sevenleriyle dopdolu geçsin inşallah(amin).

Back
X