biliyorum hepiniz büyükleriniz tarafından tembihlendiniz "aman kızım çekmeceleri karıştırmasına izin verme." ama bana da hak vermelisiniz, 11 aydır yaşıyorum ve bunun yarısında hep yattım. artık benim zamanım geldi, önümde yepyeni bir hayat var ve bana her şey yeni, değişik, iç gıdıklayıcı! hemen her şeye en azından bir kere dokunup çekiştirmek, annem kızmazsa da ağzıma alıp bir tatmak isterim:) hemen hayır diyeceksin biliyorum ama senin her hayırını da dinleyecek halim yok. ama söz bazen dinleyeceğim!
hal böyleyken hali hazırda yürümeseler bile ayaklanan, keza tutunarak keza emekleyerek her yere yetişen bebeklerimiz çekmeceleri karıştırmaya hatta kendi başlarına açmaya başladı mı?
ben şahsen alçaktaki birkaç örtüyü ileriye ittim çünkü çekiştirmeye başladı. digitürk kartını çekiştirmek, çatal bıçak sandığını açmak, bilgisayarın mouseunu sökmek en favori oyunları. ve ilk kurbanımızı da verdik, 10 yıllık efsane erol evgin kaseti sizlere ömür!
hatta yemin ettim aklı erene kadar kendisine bir daha oyuncak almayacağım. ev oyuncak dolu ve kızım sadece bir kaşıkla en azından 5 10 dakika oynayabiliyor:)