2009 ekim anneleri bebişlerinize su çiçeği aşısı yaptırdınızmı???

tahamm

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.174
0
316
İstanbul
selam kızlar topiğe iki çocukla ugrayamaz oldum ara sıra(yazmasamda) takip etmeye çalışıyorum.
suçiğeği yaptırdınızmı benim kafam karıştı aile hekimimiz gerek yok dedi gerçi hiç memnun kalmadım ama daha önce götürdüğüm dr başka yere gitmiş...:59:
fikirlerinizi bekliyorum birde nerde kaça yaptırdığınızı yazarmısınız???
hepinizi özledim cvp yazmakta yetişemediğimiz günleri özledim:9::9:

canım yapıldı bizim 13 aylıkken yanlış hatırlamıyorsam...biz çocuk dr una götürüyoruz,o da bu hastalığın günümüzde artık kalmadığını ama yine de yapılabileceğini söyledi...fiyatını araştır istersen canım sanırım 60-70 lira arasında...bence imkanın varsa yaptır yine de ne olur ne olmaz...

Bende yaptırdım cnm 15 aylık kızım 70 lira fiyatı özel aşı olduğu için farketmiyo 2 marka var zaten..aman dikkat edin aşıya ben normalde aile hekimine yada doğduğu hastaneye götürüyodum kontrole bronşit oldu diye tavsiye üzerine bi prof a götürdüm gitmişkende aşıyı olsun dedim adam su çiçeği yerine kkk aşısı vurmuş boş kutuyu alırken farkettim ortalığı yıktım tabi zararı yokmuş 4 yaşında olmasına gerek kalmadı bu 2.kkk aşısı oldu sonra su çiçeği aşısınıda oldu..yani profda olsa kendiniz kontrol edin aşıyı..ya zararı olacak bi aşı olsaydı vurduğu..Allah korudu kızımı hepmizinkini korusun..bu arada bu hastalık hala var sadece artık aşı yaygın olduğu için rastlamıyoruz..şiddetle tvsiye ederim...

kızımın sağlığı maddiyatla ölçülemez tabiiki ama işte her dr başka söylüyor günümüzde su çiçeği geçiren bebek yok denecek kadar az dedi gerek yok dedi kafamı karıştırdı büyüklerim ısrarla yaptırmamı söylüyor en iyisi yarın gidip yaptırayım

Bende oğluma yaptırdım bu aşıyı. Doktorumuz önerdi.
bence sizde keşke dememek için yaptırın. biz önlemimizi alalımda. Taktiri Allah'tan...

Back
X