Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hamile kalsam nasıl olur ki diye düşünürken 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim ilk bebğim biraz zor olmuştu buda zor olur diye düşünüyorduk allahımgüç versin inşallah 2 çocukla biraz zor olucak
eskisi kadar sık giremediğmizin farkındasın yine de sordugun soruya bak:)
ben düşünmoyorum![]()
hadi hayirlisi son durum ne pekihımm güzel konu olmuşşşş
itiraf ediyorum 01.01.2011 tarihinden itibaren çalışmalarımıza başlamış bulunmakdayız. hayırlısı diyip açılışı yaptık![]()
amin canim...aslında isterdim ama bebek bakmak gercekten cok zorrr ne guzel olurdu geniş aile :)) 3 4 tane bebiş ama bir tane simdilik yeter Rabbim olmayana ihsan etsin inş.![]()
bazen bende 5 yas diyorum bazende bu sene diyorum kararsizim...sonra tam rahatladim derken yine ayni zorluklarida yasamak istemiyorum...bilemiyorum valla...allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle versin inş ama ben en az bi 5 yaş diyorum:)
Allah bagislasin canim saglikli bir bebis olsun insallah...Biz biraz hizli davrananlardaniz heralde.Insallah ikinci bebegim yolda geliyor:)Allahim tum isteyenlere nasip etsin:)
hayirlisi canim...Bizde oğlumuzun bir kardeşi olmalı diye düşünüyoruz. Ama daha erken yaaa... cesaret edemiyorum.. Oğlum biraz daha büyüsün. Daha o bebek....
ooo masallah az kalmis...birlikte buyuyecekler :)kızım yolda mayıs sonu inş. gelcek:))
Doğru dürüst korunduğumz yokhamile kalırsam üzülür müsün dedim eşime güldü,niye üzüleyim dedi..aldırmayı asla düşünmem ama tek derdim ben hala emzirme döneminde aldığım kiloları veremedim,bir hayli fazlam var..onun üstüne bi daha kilo alırsam halim nice olur
Kilo vereyim,1-2 sene geçsin sonra inşallah bi evlat daha nasip eder alahım..
İkizlerimin üzerine bi kardeş daha istiyoruummmm:81:,
Tedaviyle hamile kaldığım için sene başından beri korunmuyoruz,eğer bugün hamile kalsam seve seve,
seneye bu aylara kadar doğal hamile kalamazsam seneye bu zamanlar yine hamile kalmak için start vericez
bu kez kkış doğumu istiyorum,yaz hamileliği zordu ikizlerle..
Herşeye rağmen bana kalsa 4.bebeğe bile yola çıkarım ama eşim yuh diyor![]()