ioldum ya 3tür aynı seyleri yazıyorum ama bi türlü cvplayamadım bu haline alısamadım sitenin bir türlü
(((
bengücüm yanlıs anlamadım canım sadece öyle düşünülmesin istedim ..dediğim gibi herkesin fikri ve cocugunu eğitme şekli farklıdır cocukların da öğrenme şekli ve zamanı da tabiii...biz hazır oldugunu düşündük denedik ve oldu
bugün doktorumuzdaydık geniz eti için
(( tuvalet işini de konustuk anlattıklarımı duyunca cok iyi devam dedi..zaten 2 aydıır bana sabah kalktıgında bezsiz dolastır kuru kalmayı öğrensin diyordu..ben de öyle yapıyordum ama çişş olayına hiiç girmemiştik..basladık öğreniyoruz insallah da sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla basaracaz oğlusumla::))) benim gibi baslayanlar da vardır eminim onlarla da fikir alısverişi yapmak istedim oyüzden actım bu konuyu..yoksa söylediklerinizde haklısınız özellikle de kaslarını tam kontrol edemedikleri olayı dogrudur...

bengücüm yanlıs anlamadım canım sadece öyle düşünülmesin istedim ..dediğim gibi herkesin fikri ve cocugunu eğitme şekli farklıdır cocukların da öğrenme şekli ve zamanı da tabiii...biz hazır oldugunu düşündük denedik ve oldu