2009 Eyll Anneleri, Gbekler tokuturulsun :)

kedinihal

tanayımmm tanemimmm
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
983
1
118
39
evet kızlarr burda daha rahat ediceğimizi düşünerek resimlerimizi buraya koyalım siftahıda ben yapıım dediim.. hepimiz 12. haftayı çoktan bitirdik minnoşlar el sallamaya çoktan başladı e bizde görücüye çıkaralım artık dimi :):nazar::teytey:

1126.jpg

Hadi bakalım ....Ben yine dünki resmi ekledim..Ben de eylül annelerinin göbişlerini çok merak ediyorum....

Şincik bununlan idare edin. Daha sonra yenisini eklerim.

Eklentiler

• $göbüşüm.webp
    $göbüşüm.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
seybaycıım onun içinde 3 tane var dimi :) maşşallah yerim ben onların hepsini...

mozijiku canım seninde bence erkek.. benimki gibi olmuş göbüşün..

Hepinizin göbişleri pek güzel..maşallah..

Evet canım 3 tane bebiş var bende..Ben de göbişime bakıp kıyaslama yapıyorum kendimce...tek bebekle aradaki fark nedir diye..sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallh..

banada öyle geliyor cnm. Bakalım yarın yazarım buraya gösterirse ufaklık

valla dün benimki bağdaş kurmuştu keyifler hoşşa ydı :) ama biz baktıktan sonra kurdu ilk başta alanen açıktı herbiyeri delikafadulden utandı heralde paşam... seninkide belli olur inşş.. ama demedi deme bence erkek tekrar sölüom :) amma çok paşazadeler gelecek eylülde aaa.

hepınıze kocamannnnnnnnn masallah guzel hamışler:nazar::nazar::nazar:
allahım ınsallah saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp eder:Saruboceq:

valla dün benimki bağdaş kurmuştu keyifler hoşşa ydı :) ama biz baktıktan sonra kurdu ilk başta alanen açıktı herbiyeri delikafadulden utandı heralde paşam... seninkide belli olur inşş.. ama demedi deme bence erkek tekrar sölüom :) amma çok paşazadeler gelecek eylülde aaa.

Benimkide 2 hafta önce bağdaş kurmuş oturuyodu keyifli keyifli. Eşime dedim bu keyif adamı
belli aynı sana benziyo erkek heralde kaydirigubbakcemile3

hepınıze kocamannnnnnnnn masallah guzel hamışler:nazar::nazar::nazar:
allahım ınsallah saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp eder:Saruboceq:

Saol cnm tşk ederiz. Amin inşallah cnm.

nihalcim zayıf değilim 55 kilo oldum senağlama biraz dikkat etmem lazım ikinci bebek olunca bakalım toplamda hepimiz kaç kilo alıcaz..kilo takibinide burda yapalım bence..

Back
X