2009 Haziran Kuzularından Kimler Yürüdü Kimler Beklemede???

Asprinn

seninle yeniden hayata...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
149
5
296
İzmir
:nazar::nazar::nazar:Bebişlerimizin her gelişimi mucize gibi... şimdi sıra yürümede kimler yürüdü kimler beklemede?? Gelişmeleri yazalımmıhihoyyyt

Benim oğlum 10 aylıkken :emir_bebek: emeklemeden birden yürümeye başladı düşmesiyle hüsrana uğradık 2 gün yürüdü sevindirdi bizi şimdi yürümek istemiyor korkuyor:sinifsinif: şimdi ise sabırsızlıkla o günü bekliyoruzboshayallersmile.... Gerçi yürüyünce herşey dahada zorlaşacak biliyorum ama olsunalkisalkisalkis

malesef yuruuyor,sadece karsıdan karsıya tutunmadan 3 4 adım atıyor.sıralamayı zaten uzun zamandır yapıyor,yakınıdr herhalde baya cesaretlı bu araboshayallersmile

poyrazda 2haftadır yürüyor gibi yani bi bakıyorum 15,20adım atıyo bi bakıyom 3,4adım nasıl bişey bende anlamadım:))

uzun süredir giremiyorum siteye bakıyorum minikler büyümüş bile asya deniz 4-5 adım atıyo ama korkuyor daha.olsun az kaldı :)

ceylinim 9 aylıkkken yürüdü şimdi karıştırmadığı gitmediği yer yok:ecrin_bebek:

yağmurda tutunarak gidiyor.henüz ellerini bırakmaya korkuyor..
yakındır yürümesi...

elada ilk yürüyen herhalde 8 aylık başladıı 8buçukta gidiyoduu şimdii koşuyo nerdeysee
tüm bebişlere maşşalahhhh

yusuf kayra yaklaşık 1 aydır yürüyor
ama yürüyünce daha zor
çekmeceleri boşaltıyor
bulaşık makinesinin içine giriyor
çamaşır makinesinin kapağını aç kapa aç kapa elini sıkıştırıyor
mutfaktan tencereleri taşıyor
balkona çıkıyor kendi kendine
bunlar ilk aklıma gelenler :)

maaşallah yürüyen bebişleree, annelerede kolay gelsin
azra 10 aylıkken emeklemeye başladı, sağa doğru sıralıyo ama nedense sola gidemiyo, farkında olmazsa ellerini bırakıyo ama biz bırakınca korkuyo, yaşına yürüse yeter, zaten zor yetişiyoruz bu haliyle bile kafa göz mor yani :))

:nazar:
elada ilk yürüyen herhalde 8 aylık başladıı 8buçukta gidiyoduu şimdii koşuyo nerdeysee
tüm bebişlere maşşalahhhh

maşalllahhh ela bebeğe:nazar::nazar:....
bu kadar erken yürüyende var demekkisositosositosositososito...
bende kızımın yürüyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
şu an sadece tutunarak yürüyor ama kendi başına ayakta duramıyor,
hergün ellerinden tutup yürütüyorum,faydası olur diye:emir_bebek::emir_bebek:....
sizce ellerinden tutup yürütmek yürümesini kolaylaştırır mı yoksa hazır olmasını beklemek mi gerekir...
ela26 sen bebeğinin yürümesi için bu tür şeyler yaptın mı?

Benimkide çok cesaretli bu ara 3-5 adım atıyor ama ben bir an önce yürümesini istiyorum, gün içinde hiç oturmuyor kollarından tutup yürütüyor eşimde bende çok yoruluyoruz iki büklüm gezmekten, yürürse rahatlarız diye düşünüyorum.

ben ne edicem bilmiyom benimkinin kollarından tutuyorum 2-3 adım atıyor oturucam diyor çok tembel çok

kızlar ben elayı kanapeye dayıyodumm sırtını yüzü bana bakar sekilde çok sevdiği bişeyi gösteriyodumm geldiyodumm 1,2 adım derken geliyodu bide tay tay yapıyoduk cok sonra kendi gitmeye başladı ilk 1 ay düşe kalka yürüyoduu şimdi cok nadir düşüyo ve önceden düşünce biryere tutunup kalkardı yada biz kaldırırdıkk şimdi kendi yere tutunup destekliyip kalkıyoo bunada en cok bensevindim hep peşinde koşmak zor oluyoduuu koşuyoo sankii bende 9 aylık yürümüşümeşimde benim kardeşim 7 aylıkk hep teyzesine benzetirizz elayıı kıpır kıpırrrr:)
herbebeğin gelişimi farklıdırr bizimki de çok erken yürüdü gören küçüçük bu diyolar kaç yaşında diyolardı 9 aylık diyince sasırıyooo herkesss küçüçük boyuyla fasülye sırığı gibi diyolarrr:))))

Back
X