- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 163
- 37
merhaba arkadaşlar batuhan 16 aylık olacak haziranın 12sinde ben yavaş yavaş tuvalet eğitimine başladım ilk olarak çiş yaptığı zaman batuhan çiş yapmış diye başladık şimdilerde tuvalete gidilince çiş yapılacağını anlattık ve en çok sevdiği yer tuvalet çişş deyip gidiyor oraya bugün sabahda uyandığında altını değiştirmek için açtığımda ıslaklığı fark ettim ve çişini yaptığını anladım hadi batu tuvalete gidip yapalım çişimizi dedim ve tuvalete gidene kadar kucağımda çişini yapmadı tuvalete tuttum hadi anneciğim çişimizi buaya yapalım dedim çiişşşşş çişşşş diye tuttum ve batuhan tuvalete ilk çişini yapmış olduzemuszemus sonra pipimizi sildik elimizi yüzümüzü yıkadık ve çıktık tabi bu arada ben onun çişini tuvalete yaptığı için onu öptüm abarta abarta övdüm onu sonra babaneye gittik batunun çişini tuvalete yaptığını söyledik alkış yaptı babanesi babası bir öpücük kondurdu babanesi ben işe gelirken altını bağlama dedi arada götürüp tutayım dedi bakalım ne olmuş kızlar yarında oturak alacağım oğluma bakalım inşallah hayırla sonuçlanır