hemen hemen hepsi bizde de var, bir damla su görsün aklı çıkıyor saatlerce suyla oynasa sıkılmıyor, çamaşır makinasını bulaşık makinasını çok seviyor, elektrik süpürgesi açıksa üstüne oturuyor ben süpürürken, ütü masasında bana ütü yaptırmıyor arabalarını park ediyor, yemek yaparken sandalyenin üstünde o da yemek yapıyor
(((
çalışan annelere hiç özenmeyin derim, inanın o kadar zorki, sabah yatak teriyle sarıp sarmalayıp bakıcısına götür, soğukta çok zor oluyor, orda ayrılmak istemiyr her gün ağlıyor sabahları, ben gidince susuyormuş ama o an bana yetiyor
( akşama kadar özlüyor, akşam al markete uğra eve git onun gönlünü yap yemek yap evi topla derken piliniz bitmiş oluyor, inanın bana evde olmak ve çocuğa bakmak çok daha kolay, hafta sonu bana çok güzel geçiyor yorulsamda....
hiç bişeye zaman yok, zipli yaşıyoruz herşeyi bilgisayar gibi olduk
(((
meriç aslında sakin, kendi haline yarım saat konsantre bi şekilde puzzle yapıyor, logo oynuyor ama canı bişeye sıkkında taklada atsanız oyunda oynasanız gönlü olmuyor....
yaramazlıklarının dışında pek bi sıkıntımız yok bizim.... (yorgunluğu saymıyorum artık:) )