2009 Mart Bebişlerinin Yaramazlıkları Emekleyip Yürürken Neleri Alt Üst Ediyorlar:):)

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
116
Denizli
benim kuzucum çok seviyo çekmeceleri açmayı, fayanslarım üstünde oynamayı, laminata oyuncaklarını vurup alt kattakileri rahatsız etmeyisırnaşık şey bide ayağa kalmaya çalışıyo destek aldığı herşeyi tutup dizlerinin üstüne duruyo sonra pat diye oturup kalıyomafoldumben pc masasının altına girmeye çalışıyo biz farkına bile varmadan çoktan gitmiş oluyo... bide paçamı bırakmıyo tuvalete zor gidiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey tabi böyle olması çok zor oluyo:1no2: eee sizinkiler neler yapıyo bakalım kızlar?????

çamaşır makinasından tutunda pc ye, tv masasına, çekmecelere, halı örtüsüne, fırın düğmelerine kadar daha sayamadığım birçok şeyle oynuyor artık ve günde 50 kere ayağa kalkmaya çalışırken düşüyor yada kafasını biryere vuruyor... YA SİZİNKİLER NELER YAPIYOR????

hemen hemen bütün büyüme belirtileri Meriçtede var canım:))))))), ütü masanın altına girmeyi, sehpaların sandalyelerin altına girmeye bayılıyor, kalorifere, koltuklara, bize tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor, örümceğiyle evin içinde saatte 100 tur atıyordur :))) çekmeceleri açıyor, vestiyer kapaklarını açıp ayakkabıları aşağı atıyor:))) çamaşır makinası çalışırken onunla birlikte kafasını çeviriyor :))) halıda durmuyor bütün boşlukları keşfedip elindekiyle vuruyor yerlere, salon kapısı kapalı durur normalde, kapısını biraz açık görsün hemen içeri dalıyor, çılgınlar gibi ordan oraya savuyor kendini :)))) yemek yediği şeylere mütemadiyen elini vuruyor... toplarını özellikle kuytu köşe yerlere atıp almayı çok seviyor... çadır yapıyorum ben ona onun içine girip çadırı bozmaya bayılıyor... ve tabiki mutfak en çok sevidiği yer :))))

benim kuzum da kafayı big. taktı. mauseu eline geçirirse yere çarparak açmaya çalışıyor:) kabloları ısırıyor. bizi izleyerek tuşlara basılması gerektiğini kavradı 10 parmağı ile tuşlara bam bam vuruyor. mutfakta dolap kapağını açmayı keşvetti fırsat bulursa açıp cüssesine uygun tava tencereleri dışarı döküyor. tutunup kalkmaya çalışıyor genelde de düşüyor. koltukların arkasına sıkışıp kalıyor ağlayarak kurtarılmayı bekliyor. özellikle mama saatlerinde çok eğleniyor. elini tabağa daldırıp ısı kontrolü yapmak özel zevkleri içinde. tabi o eller sonra üste mama sandalyesine bana her yere sürülüyor. velhasıl ona yetişmekte güçlük çekiyorum. şimdiden yürüyünce ne yaparız diye kara kara düşünüyorum:)

haklısınız yaa yürüdüklerinde nasıl başa çıkacağız acabasırnaşık şey amannn Allah'ım sağlık versin kuzularımıza ... ne güzel aslında bu yaptıklarına seviniyoruz çünkü bu hareketlilikleri sağlıklı olduklarını gösterir değilmigamyoncuiremsu ben bazen çok kızıyorum ama mutfakta benimle beraber dönüyo resmen, paçalarımdan tutup ayağa kalkmaya çalışıyo falann bide herşeye vuruyo bana eşyalara ahh diyo, mutlu olsada sinir olsada bunu yapıyo... cici yaptırıyorum kızıyo banakaydirigubbakcemile

benim kızımda 17 mart doğumlu sizi takip ediyorum ama çok yazamıyorum bu konuya yazamandan geçemedim ama.
benimki şuaralar tv.sehpasına çıkıp televizyonu kapatıyor düğmeye basıp,koltukta sıralıyor kotuğun uçuna gelince elini bırakmak istiyor
en zoru mutfak ama damacana,çöp kovası ne bulursa tırmnaıyor yürütece koyunca sıkılıyor çünü heryere giremiyor onunla hanfendi,yemek yaparkan paçalarıma tutunup kalkıyor zor adım atıyorum mecbur kucağıma alıyorum.

bide buugn yasadığımız birşey var çamaşırları seriyordum bi baktım ayağımda birşey çamaşırlığın altına girmiş demirin arasıda küçük kafasını nasıl sokmuşsa ben almaya çalışana kadar fare gibi çıktı ordan artık heryere giriyor takip etmek zor kafamın arkasındada 2 göz olsaymış fena olmazmış.

valla bizimkide aynı nerde olmadık şeyler var gidip onları buluyor çok tehlikeli olmaya başladılar bizimki emeklemenin dışında 4-5 adım canı ister mutfakta iş aparken yere koyarsam yandım tum çekmeceler aşağı iniyor çekmecedekileri eline alıyor çok ilginçmiş gb inceliyor sonrada yere fırlatıyor şimdide göz kırpmasını öğrendi çok ciddi bir anında göz kırp diyorum gülümseyerek kırpıp gene ciddi pozisyonuna dönüyor kaydirigubbakcemile3 alkış yapıyoruz oda alkışlıyor herşeyi çok cabuk kapıyor geçen gün eline bi pet şişe almış (ağzı kapalı) bide cerez tabagını almış şişeden tabağa boşaltıp tabagı agzına götürüp günya iciyor sonra tekrar aynı hareket :)
maşallah kuzularımıza :nazar::nazar::nazar:

SELAM KIZLAR BENıM KIZIMDA 14 MART DOĞUMLU ÇOK HAREKETLı Bı BEBEK 1 HAFTA ÖNCE BıRDEN KARŞI KOLTUĞA DOĞRU YÜRÜDÜ BASTIM ÇIĞLIĞI akannehirŞUAN ODALARI GEZıYO MAŞALLAH:) BEN NEREYE O ORAYA NERDE TEHLıKE AZRA ORDAakannehir HEP PEŞıMDE KÜÇÜK CADIM YA TELEVıZYON SEHPASINDA YA BıLGıSAYARIN ORDA HEP HAREKET HEP HAREKET BU ARALAR YENı ÇOKOKREM REKLAMINA TUTULDU O REKLAM ÇIKSIN Bı GÜLMELER GÖZLERıNı AYIRMIYO TELEVıZYONDAN ÇOK SEVıYO O UFAKLIĞI:CüvCüv: HERGÜN YENı BıŞEY ÖĞRENıYO MAŞALLAH BEBıŞLERıMıZE YA

benim kızımda 17 mart doğumlu sizi takip ediyorum ama çok yazamıyorum bu konuya yazamandan geçemedim ama.
benimki şuaralar tv.sehpasına çıkıp televizyonu kapatıyor düğmeye basıp,koltukta sıralıyor kotuğun uçuna gelince elini bırakmak istiyor
en zoru mutfak ama damacana,çöp kovası ne bulursa tırmnaıyor yürütece koyunca sıkılıyor çünü heryere giremiyor onunla hanfendi,yemek yaparkan paçalarıma tutunup kalkıyor zor adım atıyorum mecbur kucağıma alıyorum.

walla bzim kızda aynı ne anakucağını sevdi ne yürüteçi ne bebk arabasını hiperaktif ya çok sıkılıyo özgür hareket etmek istiyo yemek yaparken zorla oturtuyom yürüteçe eline binbir çeşit oyuncak veriyorumda ancak yapabiliyorum herşeye yetişmek çok yoruyoo Allah bize güç versin ya

benim kızımda tv ye çok bakıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor engellemeye çalşıyorum ekranı küçültüyorum izlemesin diye ama her zman engelleyemiyorum neyapmalıyım acaba izletmemek için

Benim oğlum da 11 mart doğumlu. aynen sizinkiler gibi çok yaramaz ve afacan. sürekli bir yerlere tırmanmaya çalışıyor.Yeterki aklına birşey koysun. ne yapıp edip onu alıyor. tabi bu tımrnmalarımızın çoğu düşme ile sonlanıyor fakat yılmıyor ağlamıyor yine devam... mutfak en begendiğimiz yer kaydirigubbakcemile3 özelliklede mutfağımızdaki damacana ve sebzelik. sebzelikteki bütün soğanları döküyor ve kabuğunu soyuyor zemuszemus

Bizde de büyük bir tv merakı var bugunlerde. yemek yedireceğimiz zaman (hiç istemesemde) reklamları kullanmak zorunda kalıyoruz. çokokrem reklamındaki kız ve digitürkün yeni reklamına bayılıyor. tv açık olunca izlemesini engelleyemiyorum sizce ne yapmalıyım?

canım tv yi genelde kapatıyorum ama akşama kadar insna sıkılıyor akşam açıyroum sevdiğim şeyelri izliyorum bide reklamlarda ve yumurcak tv.deçok güzel yemek yiyor kzıım biliyorum sakıncalı ama baska yemek yedirme yöntemi biliyoırsan söyle lütfen tatlım,öncede şarkıalr söylüyordum falan ama şimdi kanmıyor şarkılarıma.

canım tv yi genelde kapatıyorum ama akşama kadar insna sıkılıyor akşam açıyroum sevdiğim şeyelri izliyorum bide reklamlarda ve yumurcak tv.deçok güzel yemek yiyor kzıım biliyorum sakıncalı ama baska yemek yedirme yöntemi biliyoırsan söyle lütfen tatlım,öncede şarkıalr söylüyordum falan ama şimdi kanmıyor şarkılarıma.

yemek yedirirken güldürmeye çalış. mesela tam ona yedirecekken kendi ağzına falan götür. bol bol gururunu okşa. benimki şimdi yeni birşey buldu. kaşığı ısırıyor ve geri vermiyor. tabii meyve suyu, ayran içinde ne varsa ağzının iki yanından süzülüyor. acayip eğleniyor. ama tabii dikkat etmek lazım. boğazına kaçabilir yedikleri.
Tv konusunda çok katı değilim açıkçası. günde bir- iki kez 5-10 dk açıyorum baby tv yi. genelde kahvaltısını/ yemeğini hazırlarken oluyor bu. ama yemeği getirdiğim an kapatıyorum çünkü alışkanlık yaratırsa tv siz yemek yemeyebilir.

sabahları hava güneşliyse mutlaka camı açıp güneş almasını sağlıyorum. hem kahvaltı ediyor hem de güneşlenmiş oluyor böylece.
bir de sen de onunla birlikte yersen belki daha çok motive olur. ona yedirirken kendine de bir tabak hazırlamayı dene. belki sana bakıp o da daha çok yer. bebişine öpücükler :nazar:

çok fenalar çook :))

ada emekleme işini geliştirdi ışık hızında hareket ediyor :) çekmeceleri açıyor heryere tırmanıyor kumandayı ve cep telefonunu çok seviyor kabloları itinayla bulup çekiştiriyor ve beni ısırıyor nerem denk gelirse artık :)

benim kuzucuk çamaşır makinesi hastası kapağını açıyor yaaa hemde gözümün içine baka baka gülerek yapıyo ben yapma annecim dedikce iki fazla gülüyor açıyor:bbo: bekarken nerden aklıma gelirdi çocuğum olacakda çamaşır makinesinin kapağını açacak diye aklıma gelse hani düğmesine bastığında açılanlar varya onlardan alırdım:roflol:

Back
X