2009 Mart Bebişlerinin Yaramazlıkları Emekleyip Yürürken Neleri Alt Üst Ediyorlar:):)

benim bu kıızm çok cadı birşey oldu komşumuuzn 1.5 yasındaki çocuğunun saçını çekti çocuk çok ağladı üzüldüm bende,görümcemide 2 yasında çocuğu var dünde onunla daha şimdiden oyuncakl kagvası yasadılar çocuk oyuncağı almak istedi kıızmda 2 eliyle güçlü tuttu asla vermedi çok güldük alamdı çocuk elinden oyuncağı alem bi kız oldu benimki.

bizim ev 2 aydır talan olmuş durumda.banyo,salon kapısı açıık oldumu yandım..her yeri dağıtıyor..arkasanı toplamak yorulmama yetiyor..kıyafetleri çekmecelerde olanları hergün aşağı indrirp karman çorman ediyordu.bıktım tekrar katlayıp koymaktan..artık en ufacık şeyi bile askıda..çekmecelere oyuncaklarını koydum..
bilgisayarla çok uğraşıyor..kulaklığı çıkardım hoparlörü takıyor..hoparlörü çıkartıp kulaklığı...fenalık geliyor bişey dinleyemiyoruz..
laptop hep ortalarda olmuyor ama görürse kapağını açıyor ve açma düğmesine basıp bekliyor...ekran açılınca başlıyor 10 parmak kullanmaya..çok taklitçiler yaa..

dün akşam kafasını babasına toslayınca kendi dişi dudağını kesti.. ilk kanamalı kazamızı yaptık yani.. nasıl ağladı kuzucuğum...
bugünde balkon kapısını açıp dışarı bakıyordu yetişmesem ne olurdu kimbilir..sürgülü ya kilitlemiyordum ama kapımız artık kilitli duracak anlaşılan.

geçmiş olsun buketcim yaramazlık kazası:)artık tam dikkat etmek lazım..her an herşeyi yapar bu bücürler..

sağol nerminim çok hareketliler hiç durmuyolar yerlerinde.. hep gezecek, haşaratlık yapacak yani illa. mutfak dolaplarını çok seviyor onların önüne kalın minderlerden koydum açamıyor.. bu seferde üstüne çıkıp çekmeceyi çekmeye çalışıyor hemde iki eliyle tutarak. küt gidecek arkaya haberi yok..
bide benim mutfak salon bir yandım yani.

geçmiş olsun.. arkamızı dönsek bi iş yapıyolar 2 saniyedebilmiyorumkismile

kızlar sizin bebişlerde sürekli peşinizdeler mi:uhm: ben oğlumun oyuncaklarını çoğu zaman odasından çıkarmıyorum heryerde oynamaya alışmasın diye... tabi bu sürekli olmuyor iki kere odasında oynadıysa bir kere salonda mutfakta oynuyor... hoş oralarda oyuncak değil tencere tava kapı çamaşır makinesi tv masası çekmeceler gibi yaramazlıklarla uğraşıyorkaydirigubbakcemile3 velhasıl beraber oynarken ne kadar oyuna dalarsa dalsın ben odadan çıkınca arkamdan hemen emekleyip geliyo... tek başına oynamıyo hiçboshayallersmile sizinkilerde böyle mi.. oğluşum arada bi kendi oynasa bende işimi yapsam hem oda kendi başına bişeyler yapmayı öğrense ne güzel olacak ama daha erken mi acababilmiyorumkismile

benim oğluş dün akşam ne yaptı bilin bakalım:1no2: örümceğe bindirdim iki gündür binmedi hiç biraz oyalansın diye...bende önlüğünü almaya gitmiştim 1 dakika yok ayrı kalışımız... o sırada elindeki oyuncağı düşürmüş ve onu almak için yere sarkmış PATT yere odaya girdim kapıda dondum sanki ağzım açık kaldı eşim oturtmuştu örümceğe çağıdım oda şok oldu anlam veremedik sonra oyuncağını düşürdüğünü onu almak için eğildiğini anladık.... kafasının yanı hafif şişmiş... ya sivri bişey olsaydı kafasını ters biyere vursaydımafoldumbenmafoldumbençok şükür bunla atlattık hemen kaldırdım örümceği zaten bi akşam yemeklerinde biniyodu eğer uyumuyo olursa artık oda bitti... AMAN DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR

kızlarr buğrahan çekmecedekileri boşaltıyo çekmeceyide çıkarıp içine oturuyokaydirigubbakcemile2 kanepeden iniyo tabi çok yüksek olmayandan:) ve kanepenin yanında yastık falan varsa yastığa çıkıp kanepeye zıplıyokaydirigubbakcemile3 kanepenin kenarına gidip kolunun üstünden inmeye çalışıyo ayakları sallayıveriyoakannehir hiç düşeceğini düşünemiyo tabieyvahedigeldismile korkuyorum artık yaaeyvahedigeldismile pc ye bayılıyo klavye mouse hastası :):) mutfak dolabından tava tencere çıkarmaya bayılıyokaydirigubbakcemile3 banyo yada tuvalete girdiğimizi farkettiği an kapının önünde bekliyo bi fırsat bulup içeri dalmak içinyasakkelime bizde böyle şimdilik :):) maşallah kuzucuklarımıza:nazar:

Son düzenleme:
idilllllllllllllllllllllll rahat durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bütün apartman hatta site beni dinliyor bagıra bagıra sesim tizleşti ama yok anacım inadına yapıo hemde bagırarak bana karşılık verio işaret parmagıylada sssttttt diyo of anam of valla agzım köpürcek artık sinirden

Back
X