-2009 Mayis Annelerininin Portreleri-

ayy olur mu iyiki anlatmışsın cnm..sadece başta öyle algıladım ben..ama açıkladın öyle değilmiş anladık cnm..
tabiki cnmm 16-30 yaş farklı ..aynı olabilir mi hiç:)neler neler yaşanıyor senin ki de masum bir aşkmış zaten..tamamlanmamış bile üstelik..
Benimde bikaç yaşanmış olayım vardır eşim hepsini bilir..ama öle tam bir aşk olayı değildi benimkiler gerçi..Zaten ben aşk olacak bi tip de değildim..mantıklı insanlar aşık olmazlarmışş..cidden olamıyordum ben de ..ilgi duyuklrım olmuştu ilerisi yoktu.. ama eşime oldumm.demek ki mantık felan kalmadı ben de o zaman:)
önemli olan sonuç yani cnmm..illaki herkesin geçmişte yaşanmışlıkları vardır..kalbimiz var sonuçta hepimizin..
güzel sözlerin için de aminn..teşekkür ederim cnmm...beğenmene sevindim..aslında bu felsefe uzar gider..ben özet geçtim biraza.s.

Herkes asik olur bence canim, insan hayati boyunca mantigiyla yasamaya müsait bir canli degil:olmaz:

uzun zamandır ihmal ettiğim bir başlık
okuyunca hem güldüm hem duygulandım hemde sizler adına mutlu oldum
aşık olmak gercekten güzel helede onunla hayat birleştiriyorsan aşık oupta evlenenlere ne mutlu
Allah sizleri ayırmasın inşallah ve mutlulugunuz daim osun

Herkes asik olur bence canim, insan hayati boyunca mantigiyla yasamaya müsait bir canli degil:olmaz:

Evet bence de herkes aşık olur cnmm..Ama bazı insanlar vardır hemen öldüm bittim moduna geçer.. bazıları ise çok ince eler,sık dokur,detaylara takılır mükemmeli arar..eee mükemmel 4/4 lük insanda olamayacğına göre biraz zordur onların aşık olmaları...Yalnız bi gün biri çıkar karşısına hiçbir kusur görünmez gözüne(kusursuz insan yoktur halbuki)var olan eksiler farkedilmezz olur..herşey hoşgörünür gözüne..işte aşk budur herhalde...akıl biraz havada kalır kalp girer devreye..ben bunu kastetmiştim cnmm...

uzun zamandır ihmal ettiğim bir başlık
okuyunca hem güldüm hem duygulandım hemde sizler adına mutlu oldum
aşık olmak gercekten güzel helede onunla hayat birleştiriyorsan aşık oupta evlenenlere ne mutlu
Allah sizleri ayırmasın inşallah ve mutlulugunuz daim osun

Amiinnn..gerçektn öle..

Ask öyle birsey ki canim, tanimi ve alani sinirsiz bence. Ben bir kere gelincik cicegine bile asik olmustum mesela. Hatta ona siir bile yazmistim. Murathan Mungan'da geyige asik olmus:)
Insanin insana aski da böyle. Cok tutarli, kuralci birisi, lümpen, ucuk-kacik birine asik olabiliyor. Askin dogasinda zitlik var, cünkü matematigi karmasik biraz. Ve ask bence evrensel bir tanima sahip degil. Kim nasil hissediyorsa ve yasiyorsa, askin dogrusu öyledir bence...

Ask öyle birsey ki canim, tanimi ve alani sinirsiz bence. Ben bir kere gelincik cicegine bile asik olmustum mesela. Hatta ona siir bile yazmistim. Murathan Mungan'da geyige asik olmus:)
Insanin insana aski da böyle. Cok tutarli, kuralci birisi, lümpen, ucuk-kacik birine asik olabiliyor. Askin dogasinda zitlik var, cünkü matematigi karmasik biraz. Ve ask bence evrensel bir tanima sahip degil. Kim nasil hissediyorsa ve yasiyorsa, askin dogrusu öyledir bence...

Aşk göreceli gerçekten cnm..(Geniş düşünelim o zaman..)

Senin edebiyata sanata düşkünsün..sanatsal diyebileceğin herşeye aşık olabiliyorsun ...senin bakış açında bu yönde oluyor demekki...çiçeğe böcüğe ,zıt karakterlere aşık olunabilir diyebilirsin.....

Sen böyle dersin başkası çıkar
-aşk maşk yok inanmam ..ben hiçkimseye,hiçbirşeye aşk olmam der..bir başkası da çıkar
-ilahi aşk vardır gerisi mecaz anlamda aşktır der...vs vs..
bu böyle uzaar gider...belki de herkes kendine göre haklıdır...(Bu flozoflar psikologlar boşuna kafayı yemiyor demek ki:)
Saatlerce bu konu üzerinde yorum yapılabilir cnmm.En iisi herkes kendi bakış açısıyla aşka inanmaya devam etsin diyelim biz ..yeter ki aşk olsunn yaşamımızda..çünkü hayatın anlamı o AŞK vereliniortak a.s.

Son düzenleme:
Back
X