2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

incihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.905
0
116
47
Bursa
Selam....

2009 Mayıs Anneleri bebışlerinin doğum gunlerine zaman yaklaşmaya başladı.Benım aklımda bı program var.Bunu sızlerle paylaşmak istıyorum.Ayrı topık acmak istedım,diğer türlü arada kaynayabılır.Bizim topıktede bahsetmıştım.Herkes fıkrını yazarsa mayısa kadar bu veya baska bır programla kocaman bı parti yapalım derim ben.

Şimdiiii.Yalovada bızım cocuklar için cok uygun bı yazlığımız var.Yeşillikler içinde kocaman bır bahce.Hepinizi burda ağırlamaktan buyuk zevk duyarım.İstanbul gelişleri için iki taraftanda 1 saatlık ferıbotla ulaşabılırsınız.Ferıbot sonrası servıs bana aıt.Sizleri alıp geri bırakabılırım.Heryerı balonlarla süsleriz.Kocaman butun totıklerin resımleri olan bı pasta yaptırırız.Pastalar,börekler hazırlar süper bı gun gecırırız dıye duşunuyorum.Şimdiden belirtmek istedım malum kalabalığız,mayısa kadar ancak toparlanırız.

Şayet yol sorun olur.İstanbul yapalım dersenız.Onada varım.Yeterki tarıhı önceden kararlaştıralım.Ve istanbulda iyi bır mekan bulalım.

Hadı bakım annişler.Herkes fıkrını yazsın.Ve bebişlerin unutamıyacağı ilk doğum gunlerini yapalım.

bacımm ayy bende geleyım :))))
canım gercekten guzel dusunmuşsun ılk dogumgunlerınde hep bırarada olmak cok guzel olur hemde unutulmayacak bır dogumgunu olarak hatıra kalır kuzularımıza
ıstanbulda olsun denılırse onada varım ıyı ve rahat edebılecegımız bır yer ayarlarsak cokta guzel olur bence
ama sızın yazlıkta olması rahat etmemız acısında daha ıyı gıbı dışarda bır yerdense bır ev ortamı cok daha rahat olur... ama yınede herturlusune varım dıyorum ıstanbul veya yalova yeterkı bırlıkte olalım ayy simdiden heyecanlandım :))))

bence de güzel bişe olabilir ilk doğumgününü çok önemsiyorum ben
bende ikisine de gelebilirim diye düşünüyorum tabi önce tufan beyden izin koparmak lazım:)))

gülhan teklifin gerçekten çok güzel, hem ev ortamı hem bizi alacak olman teklifi gerçekten çok ince..
çok güzel düşünmüşsün zaten buluşamamızın nedenlerinden biride yer problemi herkes rahat gidip gelme ve rahat etme sorunundan dolayı buluşamıyorduk bi türlü..
bu teklif güzel feribottada rahat gider geliriz diye düşünüyorum..
diger türlü trafik sorunu ve yer bulma konusu sorun olabilir ama bu türlü olmaz..
valla kızlar bu teklifede bi bahane bulursanız pes dogrusu:oklava: herkes şimdiden ayarlasın popolarını güzel bi an yaşayalım...

yolava okeylenirse taihi belirleyelim ben mayıs 20 den sonra olsun diyorum
hem bebişlerinin de d.günü tarihine denk gelmesin çogumuz başlarında dogurduk hatta nisanda:)
havalarad ısınmış olur...

ayyy ben eşime daha bişi sormadım ama gülhan teklif süper hayır diyemedim....
bu akşam konuşurum şimdiden başlarsam ikna olur eminim:teytey:

sositosositosositosositosositosositokamber olmasa ne düğün olur ne doğum günü dimii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Günhancım gerçekten teklifin süper ..bende her iki durumada uyarım ama mekan konusunda armut un sapı üzümün çöpü derken sorun çıkacak eminim buna...yazlık a gelirken hepimiz elimizden gelen pasta börek çörek olayını yaparız ...
Allah izin verirse ben varım bacım tarih te fark etmez benim için ..

yanlız merak ettiğim eşlerde olcak mı bu partide???

zemuszemuszemuszemus

çok güzel düşünülmüş gerçekten bende her ikisinde de olabilirim farketmez ama bende merak ettim şimdi eşlerde olacakmı bu partide

kız hülya hakkaten kocaların ne işi varmış...

kasmayalım ortamı...

gerçi kocişini getirmek isteyen olursa bilememde, benimki cık hayata gelmez..
aman gelmesinde zaten, habire gidelim gidelim der durur..

bende bu başlığı bekliyordum
ben kocamla konuştum ok. dedi..
çok güzel olacağına inanıyorum ben
hülyanın dediği gibi herkes bi tepsi bişi kaptımı süper olur
ben annemle geleceğim malum
tarihi bekliyorummm

heeee benim koca gelmez ve bir c.tesi günü olsun lütfennn

Gülhancım nazik teklifin için teşekkürler cnm iyi düşünmüşsün süper bi organizasyon olur bencede, çok isterim aslında ama eşim asla tek göndermez...:gitme:

süpersin Gülhancım,konuşmaya gerek yok Allahtan bişey olmazsa ben gelirim muhakkak..

Ama bence eşlerde gelsin diyorum ben yani benimki zaten gelir yalnız nasıl gelelim dimi??
Kimse olmazsa da Alple takılırlar artık cnm ,eşine söyle hazırlıklı olsun ;)

Pasta börek olayıda kolay tabi hallederiz..
Benimde bi teklifim var,eğer herkes isterse o günü profesyonel bi elde ölümsüzleştirelim,benim doğum fotoğrafçısıyla konuşuyum,fiyat alıyım,o gün o da katılsın aramıza..ve inanın süper olur,harika pozlar çıkar ..
Eğer herkes kabul ediyorsa arayıp konuşabilirim ben!!

Cevap bekliyorum kızlar..

valla benim kocam gelmez .....kocalar var dersem arza yapabilir
aman neyseeee....fark etmez demem

böcek o iş güzel olur neden olmasın yaaa herkese belli bir poz ayarlasın
ona göre bir fiyat versin atıyorum 4 poz şukadar desin...bence uyar,,

burcu cnm annen gelse sen yine tekirdağa kaçsan olmazmııı

burcu hakkaten daha zaman var annenle konuşup anlaşsan ayarlarsın belki he??

ferda cnm niye tek gelemyorsunki? feribottan inince zati gülhan alacagım diyor bunda bi zorluk yok cnm
bide bence avrupa yakasındakiler toplansın aynı feribotta ve anadolu yakasındakiler aynı feribotta gidilirse gülhan içinde çok fazla git gel olmaz diyorum 2defada toplar herkesi eve..

bide foto olayı güzel olur birsenin dedigi gibi kişi başına poz fiyatı versin bakalım :)

bacımm ayy bende geleyım :))))
canım gercekten guzel dusunmuşsun ılk dogumgunlerınde hep bırarada olmak cok guzel olur hemde unutulmayacak bır dogumgunu olarak hatıra kalır kuzularımıza
ıstanbulda olsun denılırse onada varım ıyı ve rahat edebılecegımız bır yer ayarlarsak cokta guzel olur bence
ama sızın yazlıkta olması rahat etmemız acısında daha ıyı gıbı dışarda bır yerdense bır ev ortamı cok daha rahat olur... ama yınede herturlusune varım dıyorum ıstanbul veya yalova yeterkı bırlıkte olalım ayy simdiden heyecanlandım :))))

Hele bi gelme bakım.Biz bursadan bırlıkte gıderiz cıcım.

bence de güzel bişe olabilir ilk doğumgününü çok önemsiyorum ben
bende ikisine de gelebilirim diye düşünüyorum tabi önce tufan beyden izin koparmak lazım:)))

Şimdiden izin çalışmalarına basla Esencım.

biz de resimlerinize bakarız:(((

Gel bacım ayıp ettın.

gülhan teklifin gerçekten çok güzel, hem ev ortamı hem bizi alacak olman teklifi gerçekten çok ince..
çok güzel düşünmüşsün zaten buluşamamızın nedenlerinden biride yer problemi herkes rahat gidip gelme ve rahat etme sorunundan dolayı buluşamıyorduk bi türlü..
bu teklif güzel feribottada rahat gider geliriz diye düşünüyorum..
diger türlü trafik sorunu ve yer bulma konusu sorun olabilir ama bu türlü olmaz..
valla kızlar bu teklifede bi bahane bulursanız pes dogrusu:oklava: herkes şimdiden ayarlasın popolarını güzel bi an yaşayalım...

yolava okeylenirse taihi belirleyelim ben mayıs 20 den sonra olsun diyorum
hem bebişlerinin de d.günü tarihine denk gelmesin çogumuz başlarında dogurduk hatta nisanda:)
havalarad ısınmış olur...

ayyy ben eşime daha bişi sormadım ama gülhan teklif süper hayır diyemedim....
bu akşam konuşurum şimdiden başlarsam ikna olur eminim:teytey:

Sağol canım.Bence bu sefer erkenden organıze olalım.Eslerde bı gun rahat bıraksın canım ne var kı.

sositosositosositosositosositosositokamber olmasa ne düğün olur ne doğum günü dimii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Günhancım gerçekten teklifin süper ..bende her iki durumada uyarım ama mekan konusunda armut un sapı üzümün çöpü derken sorun çıkacak eminim buna...yazlık a gelirken hepimiz elimizden gelen pasta börek çörek olayını yaparız ...
Allah izin verirse ben varım bacım tarih te fark etmez benim için ..

yanlız merak ettiğim eşlerde olcak mı bu partide???

zemuszemuszemuszemus

Yok bacım bahene bulmayalım artık.Ortak bı karar olsun işte.Aslında eşli düşünmemüitim ben.Ama herseye uyarım bakalım coğunluk ne dıycek.

çok güzel düşünülmüş gerçekten bende her ikisinde de olabilirim farketmez ama bende merak ettim şimdi eşlerde olacakmı bu partide

Sevınırız tatlım.

bende bu başlığı bekliyordum
ben kocamla konuştum ok. dedi..
çok güzel olacağına inanıyorum ben
hülyanın dediği gibi herkes bi tepsi bişi kaptımı süper olur
ben annemle geleceğim malum
tarihi bekliyorummm

heeee benim koca gelmez ve bir c.tesi günü olsun lütfennn

Listedesın Bırso.Yamuk yok bak.

Gülhancım nazik teklifin için teşekkürler cnm iyi düşünmüşsün süper bi organizasyon olur bencede, çok isterim aslında ama eşim asla tek göndermez...:gitme:

Canım benım belkı sende ayarlarsın bışey yaa ne guzel olur.

süpersin Gülhancım,konuşmaya gerek yok Allahtan bişey olmazsa ben gelirim muhakkak..

Ama bence eşlerde gelsin diyorum ben yani benimki zaten gelir yalnız nasıl gelelim dimi??
Kimse olmazsa da Alple takılırlar artık cnm ,eşine söyle hazırlıklı olsun ;)

Pasta börek olayıda kolay tabi hallederiz..
Benimde bi teklifim var,eğer herkes isterse o günü profesyonel bi elde ölümsüzleştirelim,benim doğum fotoğrafçısıyla konuşuyum,fiyat alıyım,o gün o da katılsın aramıza..ve inanın süper olur,harika pozlar çıkar ..
Eğer herkes kabul ediyorsa arayıp konuşabilirim ben!!

Cevap bekliyorum kızlar..

Ferda fotoğraf fikrı super kesınlıkle yapalım derim ben.Ay heyecan yaptım bak.

Ayyyy bende bekliyordum bunu a.s.

Gülhan'cım harikasın tatlım. Çok ince bi düşünce. Teklif etmen bile çok güzel. Hemen kabul ediyorum teklifini kaydirigubbakcemile3

Eşimle konuştum dün. Eğer o zaman bi mani çıkmazsa götürürüm dedi. Yada Anadolu yakası kızları olarak buluşur hep birlikte gidersek onun gelmesine bile gerek kalmaz alkisalkisalkis

Herkes bişeyler yapar getirir. Afiyetle yeriz hepimiz. Ortak para toplayıp yine üzerinde tüm kuzuların resminin kolajı olduğu kocaman bi pasta yaptırırız. Ferda'nın dediği gibi fotoğrafçıda uygun fiyat verirse bol bol resim çektiririz. Harika olur ya. Heyecan yaptım şimdiden :lepi:

Burcu sende kızların dediği gibi annene gelsende ordan kaçarsın annişinle. Eğer aynı gün Tekirdağ'a nasıl döneriz falan diye düşünürsen ben seve seve misafir ederim sizi bilgin olsun a.s.

Ayşe'cim sende gelmek istersen , kalacak yer sorun olur dersen her zaman başımın üstünde yeriniz var a.s.

Kızlar süper olur bende varım.

Daha kocişle konuşmadım ama bişey diyeceğini sanmıyorum.

Bencede Anadolu yakasındaki kızlarla toplanıp gideriz.Ayşecim&Burcucum;Pınarım'ın da yazdığı gibi sizi ağırlamaktan zevk duyarım.Bir şansınızı zorlasanız.

Yiyecek olayınıda organize eder bölüşür hepimiz bişey yaparız. Pastayıda ortak sipariş veririz.

Ferda'nın teklifinede bayıldım resimler harika olacak.Hatta hepsini bir albüm yaptırıp saklayadabiliriz.

Hakkaten içime bir kıpırtılar dolduki anlatamam.

Umarım süper bir organizasyon olur.

Son düzenleme:
pastayı düşünmeyin bursada bir arkadaşım var pastanesi var
istediğim şekilde pasta yapacak üstelik indirimliiiii

Ayyyy bende bekliyordum bunu a.s.

Gülhan'cım harikasın tatlım. Çok ince bi düşünce. Teklif etmen bile çok güzel. Hemen kabul ediyorum teklifini kaydirigubbakcemile3

Eşimle konuştum dün. Eğer o zaman bi mani çıkmazsa götürürüm dedi. Yada Anadolu yakası kızları olarak buluşur hep birlikte gidersek onun gelmesine bile gerek kalmaz alkisalkisalkis

Herkes bişeyler yapar getirir. Afiyetle yeriz hepimiz. Ortak para toplayıp yine üzerinde tüm kuzuların resminin kolajı olduğu kocaman bi pasta yaptırırız. Ferda'nın dediği gibi fotoğrafçıda uygun fiyat verirse bol bol resim çektiririz. Harika olur ya. Heyecan yaptım şimdiden :lepi:

Burcu sende kızların dediği gibi annene gelsende ordan kaçarsın annişinle. Eğer aynı gün Tekirdağ'a nasıl döneriz falan diye düşünürsen ben seve seve misafir ederim sizi bilgin olsun a.s.

Ayşe'cim sende gelmek istersen , kalacak yer sorun olur dersen her zaman başımın üstünde yeriniz var a.s.

Kızlar süper olur bende varım.

Daha kocişle konuşmadım ama bişey diyeceğini sanmıyorum.

Bencede Anadolu yakasındaki kızlarla toplanıp gideriz.Ayşecim&Burcucum;Pınarım'ın da yazdığı gibi sizi ağırlamaktan zevk duyarım.Bir şansınızı zorlasanız.

Yiyecek olayınıda organize eder bölüşür hepimiz bişey yaparız. Pastayıda ortak sipariş veririz.

Ferda'nın teklifinede bayıldım resimler harika olacak.Hatta hepsini bir albüm yaptırıp saklayadabiliriz.

Hakkaten içime bir kıpırtılar dolduki anlatamam.

Umarım süper bir organizasyon olur.

Ayyy kızlar süpersınız.Sanırım bu sefer cok guzel bı buluşma olucak.Valla icim kıpır kıpır oluyo düşününce.

He bu arada kalmak isteyenı seve seve ağırlarım.Ev cok musaıt çünkü.O yuzden uzaktan gelicek olan varsa hiç düşünmesın orasını.

Back
X