2009 Mayıs Bebişlerine İsimlerr.....

_Melin_

meleğim benimle:)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
567
1
96
43
Bursa
Arkadaşlarrr...Kimimiz çoktan düşünmüşüzdür..Kimimiz kararsızızdır..Kimimiz hala arıyoruzdurr...Hadi o zaman birbirimize bebiş isimleri konusunda fikir verelim....

Benim bebişimin cinsiyeti henüz belli değil..Ama ben her ikisi içinde düşündüm..

Kız olursa::::Sena::1. Övme, övüş. 2.Işık, şimşek parıltısı.
veya Süeda
Erkek olursa::::::::Eren ::: (Tür.) Er. 1. Yetişen, ulaşan, vasıl olan. 2. İyi yetişmiş kişi. 3. Cesur, yiğit adam. 4. Ermiş.
Siz nelerr düşünüyorsunuz bakalımmm??

canım ben de söylemek istedim birkaç isim.
yekta-tek
yankı
ateş
bora-fırtına(sessiz gelen,yağışlı)
tufan-fırtına(sesli,şiddeli)
burge(yağmur sonrasındaki toprak kokusu)
güneş
korçelik

Son düzenleme:
Doktorumuz %90 kız dedi. Eylül veya Alya diyoruz kızımıza... Ama olurda bizimki bizi kandırmışsa ve erkekse Ayaz :)

benim kızımın adı ece, ceren ya da meriç
oğlumun adı ise melih kaan olur heralde.
aslında bi de öğrencim var, adı : bilgi o da olabilir.
önce cinsiyet sonra kesin kararkaydirigubbakcemile4

Doktorumuz %90 kız dedi. Eylül veya Alya diyoruz kızımıza... Ama olurda bizimki bizi kandırmışsa ve erkekse Ayaz :)

ne güzel isimler belli olmuş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş:nazar: ben haziran annesi olacam allah kısmet ederse.. bişey sormak istiyorum %90 kız olduğu belli demissin kaçıncı haftada belli oldu merak ettim..

selam arkadaşlar doktor teyzesi bizede erkek gibi dedi ama tam belli değil
bizde eşimle anlaşma yapmıştık erkek olursa o koyacaktı kız olursa ben
kızım olursa eğer adı defne olacak
allahın izniyle oğlum olursa babası ser veriyor sır vermiyor bakalım dört gözle bekliyoruz

bende kız olursa esila berra erkek olursa tuğberk yada atakan düşünüyorum ama tabi fikirlerim değişebilir doğuma bayaa var çünkü...

bizim ikiz olduğundan şöle bir sıralama yaptım
biri kız biri erkek olursa eğer

erkek ..ömer ali <(eşimle anlaşamıyoruz ali dedemin ismi çok severdim kensdisini ömerde onun dedesinin)
kız olursa <<<.elifnaz isitiyorum buradada eşim burnunu sokuyor iki isim istemiyor

ama ikisi kız olursa ....elif------naz

iki erkek olursa........ali .........ömer

hayırlısı olsun hiç cinsiyetlerini merak etmedim ....ruhsuzum yada tedavi ile hamiş kalınca hep hayırlı sağlık ve tutması için dua ettik ondan ......

ne güzel isimler belli olmuş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş:nazar: ben haziran annesi olacam allah kısmet ederse.. bişey sormak istiyorum %90 kız olduğu belli demissin kaçıncı haftada belli oldu merak ettim..

Sağolasın canım. Allah herkesinkini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benim 12+1'ken belli oldu. Aynı doktor teyzeminde iki bebeğinin birini 2,5 aylıkken birini de 3 aylıkken söylemişti. O yüzden güvenidiğim bi doktor :) Ama belli olmaz tabi. Ay sonundaki kontrolde bi bakarız erkek olmuş :) Sağlıklı olsunda gerisi boş...

kızlar bu isim işi doğuma kadar öyle çok değişiyorki.insan karar vermekte güçlük çekiyor.biz kız yada erkek farketmez ILGAZ koyacaktık.sonra KUZEY ismi hoşumuza gitti. ve öyle oldu.
hepinize sağlıklı doğumlarr..

kızlar bu isim işi doğuma kadar öyle çok değişiyorki.insan karar vermekte güçlük çekiyor.biz kız yada erkek farketmez ILGAZ koyacaktık.sonra KUZEY ismi hoşumuza gitti. ve öyle oldu.
hepinize sağlıklı doğumlarr..

Dime... Ben de çok isim beğendim.Karasız kalıyorum şimdiden..Ama cinsiyet felan belirlensin son zamanlara doğru netleşecektir inş..
Senin bebişine de Allah sağlık versin cnma.s.

kızlar benim bebişimde erkek.3 aylıkken belli oldu.şu anda 3,5 aylığız.bizde berke koyacağız sanırım ama daha kesin değil. berke mirza da olabilir.

Valla benımkı ıse kız olucagına soyledı doktorum ama kız ısım hala cok kararsızım kurana gecen anlamlı ısım ıstıyorum ama cok kararsızım

iki farklı dra gittik kıza benzettiler bakalım salı günü nasipse tekrar gideceğiz o zamn ne olacak eşim daha pek fikir yürütmüyo belli olsun sonra diyo bende cemre istiyorum kız olursa erkek olursa düşünmedim hiç belki cemrenin yanına naz da koyabilirim.
annemin vefat ettiği ay hamiş kalmıştım herkes daha bişi belli değilken annenin adını koy dedi sanki kız olacağı kesin gibi annemin adı nazmiye bende hiç olmazsa onun naz ını alayım diye düşünüyorum

cemre de kuranda geçiyo olabilir arapça bi kelime ateş parçası,kor demek
nisa yıda düşünüyorum oda bi süre o ikinci planda kalıyo tabi ama daha bir çok güzel isim var beeklerimiz olduktan sonra inşallah, buraya yzarız bakalım dediğimiz isimleri mi koyduk çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım

valla arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum ama kız ismi bulamıyorum...daha doğrusu pek beğenemiyorum..doktorumuz da az bi ihtimal kız dedi...erkek olursa babamız koyacakmış bekliyoruz bakalımm...

birde oğlum olursa adını HAMZA koymak istiyorum. heybetli bir isim olduğunu düşünüyorum. ama eşim babasının adını koycak. kayınvalidemin de adını koyduk... bize düşüyor bu işler...

Back
X