2009 Mayıs Bebişlerine İsimlerr.....

:nazar:

Canım sanırım minanında kötü bi anlamı vardı sende o linke bi bak istersen

aslında baktım pek kotu sayılmaz gokyuzu-mekkede seytan taslanılan dagın ismi mina dağı birde peygamber efendımızın ılk ezan okudugu camının adı dıye bılıyorum
sen hangı lınkten bahsedıyorsun bı gonderırmısın o lınkı bı bakayım

Şurdan aklımda kalmış:

çirkin betty .!.:
mina dağı şeytanın bulunduğu dağ olarak bilinirmiş arkadaşlar...
ben de çok severdim bu ismi ama artık istemem...

kötükedihüso

kızlar merhaba benim kızım olacak hayırlısıyla naz ve melis arasında kaldım ama eşim ıkısınıde begenmıyo kendıde fıkır üretmıyo isimsiz olacak bızım kız galıba:)

Kıslaarr ben Oğlumun ismini Kerem olarak ta düşünmeye başladım..Aslında çoktandır düşünüyordum ama yakınımda biri daha oğlunun ismini Kerem düşündüğü için Eren olarak değiştirmiştim..Ama yine Kerem ağır basıyor gibi görüünüyor....Ayrıca soy isimle son derece uyumlu .Sizce

EREN Mİ?

KEREM Mİ?

Oylamaya sunuyorumm:Saruboceq:

kerem derim :) eren cok populer bu aralar..10kişiden enaz 3ü eren koyuyor :) anlami cok güzel ama kerem bence daha güzel :)

ay ben burayı daha yeni gördüm körmüyüm neyin yawww
benim kızım olacak inşallah eşimle anlaşmıştık erkek olursa ben koyacaktım ama kız olduğu için eşim koyuyor SUDEM koyacaağız cennetin kapısını açan 7 anahtardan biriymiş anlamı

Biz erkek olsaydı Ayaz koyacaktık. Kızımızın ismi ise kısmetse DEFNE olacak. Yaz kış hep yeşil kalan bi ağaç olduğu için ölümsüzlüğün simgesi kabul ediliyormuş... Eşimle koca sözlüğü alt üst ettik. Tek ortak noktada buluştuğumuz isim DEFNE idi...

melincim eren canım bence çok güzel isim

ben kızımın ismini evlenmeden önce seçmiştim , ve ilk hamileliğimi öğrendim ve defne geliyor dedim herkes erkek dedi ben kız dedim ve defne dedim babasıda ismi çok beğendi ve okeyledi bizimde kızımızın ismi DEFNE

Kıslaarr ben Oğlumun ismini Kerem olarak ta düşünmeye başladım..Aslında çoktandır düşünüyordum ama yakınımda biri daha oğlunun ismini Kerem düşündüğü için Eren olarak değiştirmiştim..Ama yine Kerem ağır basıyor gibi görüünüyor....Ayrıca soy isimle son derece uyumlu .Sizce

EREN Mİ?

KEREM Mİ?

Oylamaya sunuyorumm:Saruboceq:
Canım kesinlikle Kerem tanıdığım tüm keremler yakışıklı karizmatik ve akıllıdır.Eren ler ise şımarıktır.Öğretmen arkadaşlara sor öğrencilerinden varsa onlarda söyler.

Biz erkek olsaydı Ayaz koyacaktık. Kızımızın ismi ise kısmetse DEFNE olacak. Yaz kış hep yeşil kalan bi ağaç olduğu için ölümsüzlüğün simgesi kabul ediliyormuş... Eşimle koca sözlüğü alt üst ettik. Tek ortak noktada buluştuğumuz isim DEFNE idi...
Canım bende bu ismi çok seviyorum hatta eşim Türkiz in önüne koyalım dedi ben uymuycağını söyledim.Yunan mitolojisndede çok geçiyor.Birde bu ismi ne zaman duysam Antalya Olimpos gelir.Gittiysen anlarsın.Gitmediysen de tavsiye ederim

ben kızımın ismini evlenmeden önce seçmiştim , ve ilk hamileliğimi öğrendim ve defne geliyor dedim herkes erkek dedi ben kız dedim ve defne dedim babasıda ismi çok beğendi ve okeyledi bizimde kızımızın ismi DEFNE

İki Defne peşpeşe gelecek inşallah :)

Canım bende bu ismi çok seviyorum hatta eşim Türkiz in önüne koyalım dedi ben uymuycağını söyledim.Yunan mitolojisndede çok geçiyor.Birde bu ismi ne zaman duysam Antalya Olimpos gelir.Gittiysen anlarsın.Gitmediysen de tavsiye ederim

Yok canım gitmedim. Bu sene Defne'mizle gideriz belki :)

kerem derim :) eren cok populer bu aralar..10kişiden enaz 3ü eren koyuyor :) anlami cok güzel ama kerem bence daha güzel :)
canım benimde içimden geçen isim bu..Ama ablam da 1 aya kadar doğum yapacak ve o da aynı ismi düşünüyo...çok yakın olduğu için aynı isim olsun istemiyorum..Kandırmaya çalışıyorum onu değiştirsin diye..bakalım bakalım bakalım:jeyyar::jeyyar:

Eren evet güsel cnm ama 2.. plana aldım onu...Ablamı kandırmaya çalışıyorummm...Kandıramazsam yedekte...a.s.
canım defne de çok hoş geliyor kulağa ..Güsel bi isim..
Canım kesinlikle Kerem tanıdığım tüm keremler yakışıklı karizmatik ve akıllıdır.Eren ler ise şımarıktır.Öğretmen arkadaşlara sor öğrencilerinden varsa onlarda söyler.

Canım aynen katılıyorum..Bende ne kadar Kerem tanıdıysam hepsi çok yakışıklı akıllı oluyo...Bizzat ben de evlenmeden önce anaokulu öğretmenliği yaptım bi öğrencim vardı Adı kerem di..Çook tatlı çok akıllı idi...Ama biraz da yavamazdı..Bana çok çektirdigamyoncuiremsuAma çok severdim onu..İsim konusunda o zaman karar vermiştim aslında Kerem e:Saruboceq:

Son düzenleme:
hey gıdı heyyy:)
banu beraak ıstıyomus duru koydu
esen ahsen
ben melıs naz dıyodum duru koydum gecmıse gıttım şöölee bıı cok şükürrr kocaman oldu cocuklarımızz

Back
X