2009 Nisan Annelerinden Emziği Bıraktırma Taktikleri

ben emzik emen bebeklerden pek hoşlanmadığım için kızıma alıştırmadım. zaten ağzında tutamıyordu üstüne düşmedim diyelim. 3. aydan sonra parmak emmeye başladı. şimdi parmağını ağzına koyarsa anlıyorum ki uykusu gelmiş uyumaya hazır. fakat emzik emmediği için kan kustum ve kusuyorum desem yeridir. çünkü emzik emen bebek emmeyen bebeğe göre çok daha uslu duruyor. ağzına emziği verince uyuması gerektiğini anlıyor. benimki öyle değil. çok zorluk çektiğim günler oldu şimdi diş dönemi gene maşallah uykusu iyi ama beni çok yoruyor.
fakat ikinci çocuğuma da emzik vermeyi düşünmüyorum açıkçası. bıraktırmak çok güç oluyor çünkü aklı başına geldiğinde de saklamakla, bir şeye batırmakla kandırılmıyorlar.

bende meanıngless arkadasın aksıne emzık emen cocuklara bayılırm
erende emıyordu 7 aylık olduktan sonra kendı kendıne bıraktı
6 aylıkken emzıklerın 1 numara buyugunden ustunde cesıt cesıt resım olan emzıklerden almıstım
ama ememeden emzıgı bıraktı
nasıl oldu anlamadım ama o donemde sanırım oyunlar emekleme derken gunduz tamamen unuttu. boyle olunca gece de ıstemedı
keske bıraz daha emseydı

Annem de Miray dişini kaşısın diye,ona doğmadan önce aldığım emziklerdne vermiş,ama çok küçük tabi,çok komik oluyor ağzına alınca,o da beceremiyor emmeyi,zaten hiç sevmemişti.
Ağzında emziği görünce burası aklıma gedldi,dedim millet gider Mersin e annem gider tersine:-D

benim kızımda emiyor vermezsem asla uyumaz bıraktırmak isteyen varsa bi delik açmak yeterli oluyomuş deneyen olursa sölesin

Back
X